NXT Takeover: Brooklyn predviđanja

NXT ide u Brooklyn, a mi imamo predviđanja o tome kako će se stvari odviti.

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP_FinnKevin

Finn Balor vs Kevin Owens

Alen Butumović: Ovo bi mogao biti najbolji meč ovoga vikenda, znači ako računam SummerSlam i Takeover. Stipulacija je divna s obzirom na to da je Owens u meču, a oni koji su ga pratili prije WWEa znaju kakav je Owens u takvim mečevima. Priča je bila dobra i njegov sad zadnji segment na NXTu me je totalno prodao na meč. Očekujem dosta od ovoga meča i nadam se da neće razočarati. Finn Balor bi trebao ovo zadržati, nema smisla da skidaju titulu s njega.

Dejan: Balor je nedavno osvojio titulu i nije je dovoljno držao što je jedan od razloga zašto ne vjerujem da bi mogao izgubiti titulu u Brooklynu. Drugi je taj što je Owens na main rosteru i trebalo bi da tamo napreduje. Od ovoga samo očekujem odličan meč i ne sumnjam da će oni to napraviti, pogotovo jer ima stipulaciju.

Vedran Karlić: Puno potencijala je u ovom meču. Nisam gledao Owensa za vrijeme njegove indy karijere, no svi mi govore kako je to nešto što moram vidjeti. Veselim se, ali se i bojim – strah m je toga da im neće biti dozvoljeno imati meč koji bi mogao zasjeniti SummerSlam. Balor je ovdje moj favorit.

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP_sasha-bayley

Bayley vs Sasha Banks

Alen Butumović: Kao i do sada, ovo bi trebao biti samo još jedan u nizu odličnim ženskih mečeva u NXTu. Sasha Banks se pokazala odličnom, a Bayley je imala par dobrih mečeva otkako se vratila. Sviđa mi se kako su izgradili Bayley kao jakog izazivača za titulu. Mislim da će ona i osvojiti ovo jer je Sasha prešla na glavni roster, a Bayley je jedina od boljih sada ostala u NXTu.

Dejan: Vjerujem da bi ovdje moglo biti promjene titule pošto je Sasha već na main rosteru a i drži titulu dovoljno dugo. Vjerujem da bi situacija bila jednako dobra i kada bi Bayley držala titulu, zaslužila ju je.

Vedran Karlić: Svaki put ove godine na posebnom NXT događaju mlade dame su imale sjajne mečeve, mislim da će i ovog puta biti tako. Možda nedostaje malo neizvjesnosti s obzirom na to kako zaista vjerujem kako će Bayley ovo osvojiti samo zato što je Sasha sada dio veće slike.

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP_BlakeMurphVaudevillians

The Vaudevillains vs Blake & Murphy

Alen Butumović: Za razliku od WWEovih mečeva za Tag Team titule koji nemaju nikakvu priču, ovaj je ima. Vaudevillainsi pokušavaju pronaći plan kako se riješiti Alexe Bliss. Jednostavno, a opet dobro. Ako meč bude bio na razini njihovog meča prije par tjedana, bit ću zadovoljan. Mislim da će Vaudevillainsi uzeti titule, a i trebali bi jer su Blake i Murphy postali dosadni.

Dejan: Ovdje već ne znam šta bi se moglo desiti. I sadašnji prvaci drže titulu duže vrijeme, ali su se njihovi protivnici skoro pojavili pa nisam siguran da li su još za titule. Ako bih morao birati od koga očekujem pobjedu na Takeoveru, ja bih prije tipovao na Blakea i Murphya.

Vedran Karlić: Od kada su se Blake i Murphy pojavili pitao sam se kako će ih razviti. Bili su mi dovoljno dobri kao negativci, premda su mi bili malo generični. Dodavanjem Alexe stvari su postale bolje. Nasuprot njima su kavaliri i prava gospoda te jedva čekam vidjeti kakav odgovor imaju na sve šamare koje su dobili. Veselim se meču nadam se kako će kavalirstvo pobijediti.

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP_ThunderBreeze

Jushin Liger vs Tyler Breeze

Alen Butumović: Jako se veselim vidjeti Ligera u NXT ringu. Zaista sam se iznenadio kada je WWE najavio da će on nastupiti na ovom Takeoveru. Breeze je jedini slobodan protivnik ostao, a da je dobar, stoga je ovo dobro uparivanje i meč bi trebao biti zabavan. Mislim da će Liger ovdje uzeti pobjedu jer je ipak atrakcija i tu je samo na jednu noć.

Dejan: Ovo bi mogao biti dobar meč, a što se ishoda tiče, pa možda bi Liger mogao ostati zadnji na nogama pošto se tek skoro pojavio u NXTu a da se feud produži.

Vedran Karlić: Mnogi se neće složiti s mojim, Tyler Breeze je zakon. Volim njegovu pojavu, koja je pomalo čudna, no on je dobro odrađuje. Ponaša se kao da je bogom dan, kao da je predodređen za nešto veće. Zato se nadam kako će dobiti Ligera, koji je najavljen prilično iznenadno i na sveopće iznenađenje. Veselim se vidjeti tu borbu.

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP-samoabaron

Baron Corbin vs Samoa Joe

Alen Butumović: Ako se budu neprestano tukli, onda će biti dobro. Corbin do ovoga trenutka i nije imao niti jedan pretjerano dobar meč, no ovaj bi mogao biti ako dobiju vremena. Mislim da će Samoa Joe biti taj koji će napokon dobiti Corbina. Ako pobijedi, bit će dobro za njega i onda neka ga polako guraju prema NXT tituli.

Dejan: Ne volim gledati Corbinove mečeve jer mu se većina završi u nekoliko sekundi. Ovo će, naravno, biti malo duže jer je PPV, ali svejedno nisam zainteresovan oko ovoga. Ipak bi moglo ispasti dobro, pošto je Samoa Joe u meču.

Vedran Karlić: Corbin možda ima kratke mečeve, ali njegov End of Days izgleda super svaki puta kada ga izvede. Tu su sve bili mečevi od minute, što mi se čini više iz razloga što nisu znali kuda s njim nego kako bi ga prikazali jakim. Protivnik je i više nego dostojan. Samoa Joe je veliko ime i samo je pitanje vremena kada će biti u slici (Čitaj: prilici) za NXT titulu. Mislim da se je puno lakše kladiti na Samoanca, no neću biti iznenađen ako stvari krenu drugim smjerom.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Brooklyn predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*