NXT Takeover: Brooklyn IV predviđanja

SummerSlam vikend je u tijeku, a večeras se dešava jedan od vrhunaca istih. Četvrti po redu Takeover u Brooklynu je ispred nas i card poprilično obećava. Evo i mojih razmišljanja prije showa.

EC3 vs Velveteen Dream

Ne očekujem odličan meč od ovoga na razini onih koji je Dream imao s Blackom ili Ricochetom, ali nadam se da će biti barem dobar. Ovo je velika prilika za EC3-a da kvalitetnim mečom pokaže što može budući da takvih do sada u NXT-u baš i nije imao. Zaista ne znam tko bi mogao uzeti pobjedu ovdje. Nekako mi je logično da Dream prekine taj crni niz poraza na Takeoverima, no s druge strane, ako imaju u planu nešto s EC3-om, onda bi mu ova pobjeda sigurno dobro došla. Vidjet ćemo, u svakom slučaju zanimljivo uparivanje, a i priča je fino odrađena.

Undisputed Era (c) vs Moustache Mountain – NXT Tag Team titule

Imali su taj fantastičan meč na epizodi NXT-a prije nekoliko tjedana, mislim da u ovim okolnostima može samo ići na bolje. Nadam se da će i ovaj meč biti na tragu toga od prije nekoliko tjedana. Pri tome ne mislim da bude potpuno isti nego da bude tih par callback spotova koji su ključni u ovoj priči – primarno mislim na onaj submission spot i Bateovo bacanje ručnika. Pretpostavljam da prvaci pobjeđuju ovdje jer bio bi definitivno glup potez vraćati titule na Batea i Sevena.

Shayna Baszler (c) vs Kairi Sane – NXT Women’s titula

Ne znam što točno očekivati od ovoga meča. Shayna se pokazala sjajnom u mečevima u kojima in-ring akcija nije na prvom mjestu nego je storytelling. Samo ne znam hoće imati taj tip meča ovdje s Kairi, no bilo bi odlično da ima. Inače ne znam baš da nas očekuje neki dobar meč. Sane je već dugo bez nekog performansa o kojem se priča i koji će joj vratiti hype koji je imala na dolasku jer po tome je definitivno opala. I dok je ovo prilika da to popravi, neće biti nimalo lak zadatak napraviti nešto takvo sa Shaynom. Nisam siguran što se pobjednika tiče, volio bih da Sane uzme titulu, ali vidim da Shayna još neko vrijeme drži pojas.

Adam Cole (c) vs Ricochet – NXT North American titula

Još jedan potencijalno fantastičan meč. Bilo je očigledno da će se ovaj meč kad-tad dogoditi i evo ga sada je to vrijeme. Lijepo su izgradili Ricocheta, nisu srljali s njim kao izazivačem nego su mu prije ovoga dali par pobjeda i sada je vrlo kredibilan prvak. Priča mi se dopada, Cole se uvijek sakriva iza svoje ekipe i pritom napada Ricocheta dok govori da zapravo nije kukavica kakvom ga Ricochet smatra. Imaju priliku stvarno ukrasti show i imati jedan od najboljih mečeva ovoga vikenda. Mislim da bi Ricochet čak i mogao uzeti titulu. Meni je svejedno, obje odluka su definitivno dobre, tako da ovdje možemo samo sjesti i uživati.

Tommaso Ciampa (c) vs Johnny Gargano – Last Man Standing meč za NXT titulu

Što je tu je. Definitivno bi Triple Threat bio mnogo bolja opcija jer je meč svježiji i ima puno više opcija za pričanje priče, ali dobro, Ciampa i Gargano su ionako imali dva fantastična meča prije ovoga, zašto ne bi na to nadodali i ovaj treći? Stavljanje stipulacije u meč je definitivno logična i dobra odluka jer su oba njihova meča do sada imala stipulaciju pa bi ovaj meč bez stipulacije bio prilična nizbrdica. Baš me interesira kako će bookirati meč, nije lako odraditi ovakav tip meča fantastično, ali imam pouzdanja u njih i vjerujem da nas čeka još jedna poslastica. Što se pobjednika tiče, mislim da Ciampa tu zadržava titulu i to je po meni jedina dobra odluka ovdje. Nekako ne bih da titula ide na Gargana, volio bih da ovaj storyline gdje je on zapravo nagradio svog najvećeg neprijatelja potraje još duže. I da na main roster Gargano ode s negativnom omjerom pobjeda i poraza protiv Cimpe, barem ako ćemo računati ova tri meča.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Brooklyn IV predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*