NXT Takeover: Brooklyn III predviđanja

Službeno je započeo i SummerSlam vikend, neki su uzbuđeni, neki nisu, no kako god to bilo, naša predviđanja za treći po redu NXT Takeover u Brooklynu su tu. Ovaj show mnogi zovu NXT-ovom WrestleManijom, a izgleda li card tako isto? Doznajte u nastavku.

Bobby Roode (c) vs Drew McIntyre – NXT titula

Alen Butumović: Drew je mene jako impresionirao otkako se pojavio u NXT-u, tako da sam svakako uzbuđen za ovaj meč. Roodeovi Takeover mečevi su uvijek bili kvalitetni, možda ne uvijek odlični, ali su uvijek valjali. Drew je malo drugačiji protivnik s nešto drugačijim stilom hrvanja tako da mislim da će ovo sve skupa biti jako, jako dobro. Nadam se samo da Roode neće puno duljiti s leg workom kao u svojim dosadašnjim mečevima. Ja bih volio da nekako odrade mini-sprint verziju meča, ako je to ikako moguće u Roodeovom slučaju. Što se tiče pobjednika, nepredvidljivo je, no ja sam zadovoljan s obje mogućnosti, možda više s onom da Drew osvoji titulu.

Filip Stanković: Mogli bi dobiti jedan vrlo dobar meč. Drew bi mogao izvući iz Roodea dobar meč. Nadam se da će se maknuti od one klasične Roode formule gdje on ima heel leg work. Pobjednik? Mogli bismo dobiti novog prvaka.

Asuka (c) vs Ember Moon – NXT Women’s titula

Alen Butumović: Nadam se da će imati onaj odličan meč koji nisu uspjeli imati u Orlandu jer su bili prekinuti prljavim završetkom, ref bumpom i svim ostalim što im nije omogućilo da dovrše meč do kraja kako treba. Priča je ovaj puta mnogo efektivnija i ja sam jako uzbuđen za meč. Ako se na samo jednom meču od ova tri title meča smije dogoditi promjena prvaka, onda bih ja definitivno izabrao ovaj meč. Mislim da bi promjena u diviziji stvarno dobro došla, Ember kao prvak bi unijela svježine, Asuka, koliko ga da je dobra, mora jednom biti pobijeđena. I ako se to dogodi ovdje, bit će to odličan trenutak.

Filip Stanković: Dvije top cure u NXT-u definitivno. Njihovo rivalstvo je krenulo slabo, ali sad je doseglo jednu visoku razinu. Definitivno očekujem odličan meč i mislim kako bi Ember mogla napokon srušiti Asuku. Ako se to dogodi biti će odličan trenutak.

Authors of Pain (c) vs SAnitY – NXT Tag Team titule

NXT timovi su u zadnjih godinu i pol pružali čiste klasike na Takeoverima i svi se sjećamo svih tih silnih mečeva između Alphi, Revivala, DIY-a i Autora. Ovaj ne izgleda nimalo kao da će biti klasik, štoviše niti tražim od njega da bude klasik, ali mislim da će biti dovoljno dobar da bude u rangu s ostalim top mečevima po pitanju kvalitete. Malo škakljiva situacija oko pobjednika, no meni je ovdje prilično svejedno tko će pobijediti, ja ću biti zadovoljan s oba slučaja. Možda da Autori još i ovaj puta zadrže titule nekim prljavim krajem pa da onda vidimo njihov revanš u budućnosti.

Filip Stanković: Feud je jako dobro izrađen, ali ne očekujem odličan meč. Sanity grupa ne dostavljaju odlične mečeve, ali zato imaju odlične karktere. Jako dobro su bookirani i drago mi je da su dobili title shot, ali mislim da je bolje da AoP zadrži titule.

Aleister Black vs Hideo Itami

Alen Butumović: Evo meča koji bi mogao biti ne samo najbolji meč večeri, mogao bi biti i najbolji meč cijeloga vikenda. Toliko imam nade u njega. Black je naprosto genijalan, obožavam svaki njegov meč, a Itami uz njega može imati napokon taj odličan Takeover meč kojeg svi čekamo od njega. Neka im dadnu 15-ak minuta i neka se samo udaraju i bit će sjajno. Mislim kako Black ovdje apsolutno treba pobijediti, dok Itamiju poraz neće naštetiti, pogotovo ako budu imali dobar meč.

Filip Stanković: Ovaj meč ima potencijala da bude najbolji meč na show, a i najbolji meč cijelog SummerSlam vikenda. Oba dvojica pružaju sjajne izvedbe u zadnje vrijeme i jedva čekam da krene meč. Black bi trebao odnijeti pobjedu

Johnny Gargano vs Andrade ‘Cien’ Almas

Alen Butumović: Meč koji bi mogao otvoriti show, mislim da je to najbolje mjesto za njega. Bit će zabavan, podići će publiku malo i to je taman izvrsno mjesto za ovaj meč. Najpredvidljiviji meč na showu svakako, no i kao takav apsolutno nije loš jer je ovo prvi Garganov singles meč na Takeoveru, tako da se veselim vidjeti što nam ima za pružiti.

Filip Stanković: Ovo će biti jedan zabavan meč. Gargano bi trebao pobjediti kako bi ga izgradili za njegov meč protiv Ciampe u budućnosti. Almas uvijek pruži dobar meč protiv velikih imena.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Brooklyn III predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*