NXT Takeover: Brooklyn II preview

Novi veliki NXT Takeover je pred nama. I ove godine NXT još jednom odlazi u Brooklyn gdje će održati svoj Takeover specijal kao dio SummerSlam vikenda. Pred nama je nekoliko zanimljivih mečeva, a što se to događalo u svakom rivalstvu u ovih nekoliko mjeseci pročitajte u nastavku.

 

_match_Takeover_Brooklyn_samoanakamura--a19c4adce274ddcbdc05c53c977c7746

Samoa Joe (c) vs Shinsuke Nakamura – NXT titula

Otkako je Nakamura došao u NXT, pobijedio je svakoga protiv koga je imao meč, što znači da nije ubilježio niti jedan poraz. S druge strane, otkako je Joe postao prvak, njeogva dominacija se udvostručila te je čak pobijedio demona Balora na prošlom Takeoveru. Nakamura, nakon što je pobijedio Ariesa, odlučio se lagano okrenuti prema NXT tituli. No, prije toga, htio je dokazati da on to zaista zaslužuje te je zatražio meč protiv Balora, koga on smatra ikonom NXT-a. I taj meč je pobijedio. Regal je zatim najavio kako će Nakamura biti sljedeći izazivač za Joea i to u Brooklynu. Joe se nije složio s tom odlukom jer ga Regal nije kontaktirao oko toga, ali je morao pristati jer bi mu Regal inače oduzeo titulu. Joe, pošto je prisiljen boriti se protiv Nakamure na Takeoveur, odlučio je poslati jasnu poruku Nakamuri te je u zadnjih par tjedana napadao likove poput Rawleya s kim je imao i meč prošli tjedan što je lako osvojio. Nakamura s druge strane ne pada na njegove pokušaje zastrašivanja što smo mogli vidjeti i na prošlotjednoj epizodi kada je Nakamura uhvatio Joea za nos dok su zaštitari držali Joea kako ne bi stupio u brawl s Nakamurom. Joe je sasvim sigurno bijesan i jednom kada zvono odzvoni za početak meč, bit će gusto.

 

20160809_Takeover_Brooklyn_bayleyasuka--249450583afe7c1a60214a614b90ac64

Asuka (c) vs Bayley – NXT Women’s titula

Još na Takeoveru u Dallasu Asuka je uspješno osvojila NXT Women’s titulu pobijedivši Bayley. Od toga trenutka, Bayley je na misiji vraćanja titule u svoj posjed. No, to baš i nije otišlo po planu. U međuvremenu, Nia Jax se umiješala u cijelu stvar i zaustavila Bayley na svom putu ka tituli ‘ozlijedivši’ je u meču. To je koštalo Bayley revanša protiv Asuke jer je morala izbivati nekoliko tjedana iz ringa. Nia Jax je zauzela njeno mjesto na Takeoveru, no nije uspjela osvojiti titulu. Nakon toga, Bayley je napravila svoj povratak u ring te pobijedila Niu u revanšu. To joj je otvorilo put ka revanšu kojeg će dobiti u Brooklynu. U zadnjih nekoliko tjedana vidjeli smo tenzije između Bayley i Asuke. Bayley je izjavila kako je spremnija nego ikad i kako će učiniti sve da povrati titulu, no Asuka baš u to i nije povjerovala. Hoće li Bayley po drugi puta osvojiti titulu ili će Asuka nastaviti svoju vladavinu na vrhu?

 

20170809_Takeover_Brooklyn_tag--a2c1b3389ba391d290ac0b691261fab3

The Revival (c) vs Johnny Gargano & Tommaso Ciampa – NXT Tag Team titule

Na prošlom Takoveru, Dash i Dawson pobijedili su Alphu i tako postali prvi ikada dvostruki NXT Tag Team prvaci. Nekoliko tjedana kasnije, imali su još jedan meč protiv Gablea i Jordana gdje su uspješno odbranili titule. No, iako su se prvaci proglasili ‘top’ momcima ovdje u NXT-u, ostao je tim kojeg nisu uspjeli pobijediti. Dapače, taj tim je pobijedio njih u non-title meču tjedan dana prije prošlog Takeovera. Riječ je o Garganu i Ciampi. Iako smo vidjeli i međusobnu borbu između njih dvojice na Cruiserweight Classicu, to nije narušilo njihove odnose te su Gargano i Ciampa jasno postavili svoj cilj – ponovno pobijediti Revival, no ovaj puta s titulama na liniji. To im je Regal odobrio prošli tjedan te ćemo tako u Brooklynu vidjeti još jedan okršaj između ta dva tima, no ovaj puta će i titule biti na liniji.

 

20170809_Takeover_Brooklyn_josearies--8351f168acb4e323ccaa3e36542e4070

Austin Aries vs No Way Jose

Aries je shvatio kako nije pokazao cijeli potencijal ovdje u NXT-u te se htio dokazati na prošlom Takeoveru tako što će pobijediti Nakamuru. No, to mu i nije pošlo za rukom. Nekoliko tjedana kasnije, No Way Jose dao je Ariesu savjet na nije sve u pobjedama i porazima nego nekada treba zaboraviti sve i zabaviti se. Iako je izgledalo da će Aries prihvatiti taj savjet, nekoliko trenutaka kasnije Aries je napao Josea jer nije htio da mu netko poput njega daje savjete. Od toga trenutka smo vidjeli mnogo ozbiljniju stranu Josea koji se čak prije par tjedana odlučio osvetiti Ariesu napavši ga, no Aries je uspio pobjeći. Prošli tjedan, Aries je zatražio od Regala bilo koji meč na Takeoveru jer misli kako Takeover bez njega i nije nešto poseban. Regal je njegov prijedlog prihvatio te ga je stavio u meč protiv Josea, što se Ariesu i nije baš svidjelo, no prihvatio je odluku.

 

20160809_Takeover_Brooklyn_andraderoode--878a1669cb05014a6f64096f484c0a27

Bobby Roode vs Andrade ‘Cien’ Almas

Bobby Roode se pojavio prije nekoliko tjedana na NXT-u i obećao da će proslaviti to mjesto i učiniti ga još boljim nego što je. Tjedan dana kasnije, odlučio je napraviti prvi korak u tome te je zatražio od Williama Regala meč na Takeoveru. Regal je njegov zahtjev odobrio te mu je za protivnika dao Andradea Almasa, koji je debitirao na prošlom Takeoveru. Roode je prošli tjedan obavijestio Almasa o njihovom meču na Takeoveru, no kazavši kako je u toj cijeloj priči jedini on bitan. Hoće li Roodeov prvi korak u njegovoj misiji biti uspješan ili će ga Almas uspjeti dobiti?

 

20160817_Takeover_Brooklyn_MysteryKay--d47533c6b60d8d1f25c267ec7826fb36

Ember Moon vs Billie Kay

U zadnjih nekoliko tjedana vidjeli smo čudna i misteriozna videa u još misterioznijoj ženi zvanoj Ember Moon koja će svoj debi napraviti upravo na ovom Takeoveru, a protivnik će joj biti Billie Kay.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Brooklyn II preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*