NXT pregled – Dramatičan meč Bayley i Eve Marie

Za ovu epizodu najavljeno je dosta toga. Potpisivanje ugovora između Balora i Joea, meč Asuke i Dane Brooke, Women’s title meč između Bayley i Eve Marie te meč Vaudevillainsa protiv Dasha i Dawsona za Tag Team titule.

 

Otvaramo NXT s Michael Coleom u ringu! Vrijeme je za ptopisivanje ugovora. Cole je objasnio da samo zamjenjuje Regala. Prije nego što je uspio predstaviti ikoga, Balor je sam došao u ring. Baloru je bilo dosta svega i pozvao je Joea u ring da potpiše ugovor. Joe je došao, potpisao ugovor i odmah otišao, bez da je pogledao Balora u oko. Balor je išao prema backstageu, no Joe ga je napao s leđa i njih dvojica su ušli u dobar brawl u kojem je Joe izašao kao pobjednika kada je uspavao Balora s Coquina Clutch još jednom. Ovo je bio dosta dobar segment. Svidjelo mi se kako Joe nije niti pogledao Balora, potpisao ugovor i otišao. Čak bih volio i da je tu završio segment jer je to bilo fantastično. No, brawl je također bi dobar. Odlično bookiraju Joea zasada. Nemam zamjerke na ovo.

 

Dash Wilder & Scott Dawson vs The Vaudevillains (NXT Tag Team Championship) – **1/2

Nakon što su Dash i Dawson uzeli titule Vaudevillainsima u prilično jednostranom meču prije dva tjedna. Vaudevillainsi su na ovo epizodi iskoristili svoju priliku revanša. Ovo je bilo poprilično super za nekoliko minuta koje su dobili. Jako dobra i brza back-and-forth akcija s odličnim kontrama. Šteta što nisu dobili više vremena. Bilo je par odličnih near fallova na kraju. Dash i Dawson su ipak očekivano zadržali svoje Tag Team titule sa Shatter Machine. No, slavlje prvaka je prekinula pjesma Enze i Cassa uz OGROMNE reakcije publike! Enzo i Cass su napali prvake i dali im do znanja da su se vratili! Super segment poslije meča. Enzo i Cass su stvarno popularni, publika je poludjela. Njih dvojica će vjerojatno dobiti meč za Tag Team titule, što je dobro.

 

Prikazan je promo video za čovjeka koji je svirao gitaru. Taj čovjek je vjerojatno Elias Sampson.

 

Nakon što je Dana izazvala Asuku na revanš prošli tjedan, taj meč je najavljen za ovu epizodu. Asuka je došla za svoj meč u ring. Dana se pojavila na stageu i zapričavala Asuku dok joj je Emma došla s leđa i napala ju! Asuka se u jednom trenutku uspjela obraniti, no Emma ju je ipak uspjela svladati i staviti je u Emma Lock. Jako dobar segment. Dobro su ovo napravili i jedva čekam ovaj meč Emme i Asuke koji će se dogoditi na Takeoveru vjerojatno.

 

Najavljen je povratak Sami Zayna! U videu je rečeno kako će se on vratiti uskoro, ali datum nije određen. Odlično!

 

Apollo Crews vs Jesse Sorensen – *

U zabavnom kratkom meču, Apollo Crews je ostvario pobjedu s Back Suplex into Powerbomb. Nakon meča, Apollo Crews je prihvatio izazov Barona Corbina na meč na NXT Takeoveru u Londonu. Crews je obećao da će razbiti Corbina na Takeoveru. Poslije meča, Corbin je imao intervju u backstageu kako će Apollo Nation propasti. To bi mogao biti prilično dobar meč. Zainteresiran sam.

 

Bayley (c) vs Eva Marie (NXT Women’s Championship) – **3/4

Tijekom showa, obje cure su imale intervju. Eva Marie je izjavila kako uz sebe imaju vjernu prijateljicu, a to je Nia Jax! Zanimljivo. Kako ne bi bilo kontroverznosti u meču, Charles Robinson, sudac s glavnog rostera je došao suditi u NXT, a uz njega je bio i sudac uz NXTa, tako da smo imali dva suca! Nia Jax je i došla s Evom do ringa. Bayley je već imala pobjedu u prve dvije minute, no Nia Jax je izvukla mladog suca iz ringa kada je sudac brojao Pin! Taj sudac je otišao u backstage, a Charles Robinson je preuzeo kontrolu. Nia Jax se nekoliko puta uplitala u meč i Eva je čak izvela Sliced Bread, ali se Bayley izvukla! Ubrzo je i Robinson izletio iz ringa kada se Eva zabila u njega! Bayley se onda uspjela riješiti Nie Jax i udarila je Evi Bayley-to-Belly s užadi, a mladi sudac je tada utrčao u ring i izbrojio do tri! Bayley je zadržala titulu! Wow! Ovo je bio najdramatičniji, najzanimljiviji i najbolje bookirani meč ikada! Mislim, svi smo znali da Eva ne može imati dobar meč i onda Triple H napravi ovo! Genijalan potez. Publika je umalo dobila srčani udar koliko je ovo bilo neizvjesno u pojedinim trenutcima. Fantastično odrađen overbooking, uspjeli su napraviti Eva Marie meč zabavnim! Svaka im čast. Poslije meča, Nia Jax je napala Bayley i namjerila se na Women’s titulu. Očekivano u neku ruku. Vjerojatno će sada imati meč na Takeoveru.

 

Odlična epizoda NXTa! Jedna od boljih ove godine, a zamislite, Eva Marie je bila u Main Eventu toga showa! Jako dobar build za Takeover. 8.25/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Dramatičan meč Bayley i Eve Marie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*