NXT pregled – Ženski Tag Team meč

American Alpha vs Blake & Murphy – **3/4

Lijepo je kad se večer otvori s dobrim mečom i to je upravo ono što smo dobili ovdje. Nikada ne možete pogriješiti s American Alphom, Gable i Jordan su jednostavno odlični. Također, ovo je dobilo poprilično puno vremena što nisam očekivao. AA je dominirao dobar dio prvog meča što je bilo veoma dobro jer nas je Gable zabavljao raznim Takedownima. Sredinom su dominirali Blake i Murphy što je bilo solidno no ništa naročito i onda je Jordan dobio hot tag što je bilo izrazito zabavno kao i uvijek. Assisted Back Suplex i AA ostvaruje pobjedu. Build za Gablea i Jordana je dosta spor, ali odličan i dobre stvari su samo pred njima.

 

Podsjetili smo se na kontroverzan završetak Sami/Joe meča od prošlog tjedna, a onda se prebacili u Regalov uredu gdje je menadžer NXTa najavio da ćemo vidjeti ovu dvojicu u još jednom meču, i to 2 out of 3 falls borbi. Ovo je definitivno izvrsna odluka, njihov prvi meč mi se svidio, a ovaj bi mogao biti još i bolji. Veselim se vidjeti ovo. Taj meč je za dva tjedna. Isto tako, Regal je najavio kako ćemo idući tjedan vidjeti debi novog člana NXT rostera. Malo je glupo što nije spomenuo tko je to jer je WWE već najavio kako su potpisali Austina Ariesa. Barem da se nisu oglasili oko toga, onda bi ovo bilo u redu, ali ovako su ipak mogli reći ime. Svejedno, veselim se vidjeti to idući tjedan.

 

Apollo Crews vs Christopher Girard – **

Ovo je trajalo više nego što sam očekivao, no bilo je prilično solidno. Girard je izveo par veoma dobrih udaraca i zapravo me prilično impresionirao. Malo je umirio meč s dugačkim Chinlockom, ali sveukupno sam zadovoljan izvedbom ove dvojice. Crews je očekivano dobio s Toss Powerbombom. Baš me zanima koja je sljedeća direkcija za Crewsa jer ja ne vidim niti jedan pravac trenutno u kojem bi mogao krenuti. Onaj poraz od Corbina u Londonu je malo pomutio stvari.

Najavljen je i Main Event večeri, a to je Tag Team meč gdje će se Carmella i Bayley sukobiti s Niom Jax i Evom Marie. Carmella i Bayley su imale dobar intervju o događanjima nakon meča Bayley i Carmelle prije dva tjedna kada su Jax i Eva napale njih dvije, a Asuka ih je spasila.

Prikazan je snimka napada Dasha i Dawsona nad Enzom koja je jučer objavljena na Youtubeu. Skrivena kamera je uspjela uhvatiti ovaj napad ispred ulaska u WWE Performance Center. Cass je spasio stvar i neki ljudi su ih rastavili. Rivalstvo ova dva tima je jako dobro i dosta se odužilo mogu reći, što nisam očekivao.

Tommaso Ciampa vs Bull Dempsey – *3/4

Iako Bull Dempsey više ne radi za NXT, ovaj meč je ipak prikazan jer se ovo odigralo još prije nego je Bull dobio otkaz. Zanimljiv spoj dvaju prilično različitih likova. Bilo je i zanimljive komedije od strane Dempseya i malo solidnog wrestlinga od strane Ciampe tako da je ovo ispao jedan sasvim solidan kratki meč. Ciampa je ostvario pobjedu s Armbarom. Naredao je nekoliko pobjeda u zadnje vrijeme, to je dobro, no još uvijek ništa ne znam o njegovom statusu u WWEu, je li potpisao ili ne. Nadam se da hoće.

 

Joe je imao intervju o odluci Regala i rekao je da je ovo loše samo za Zayna jer će Zayn sada dobiti dvostruko više batina i Joe će na kraju postati NXT prvak. Zayn je također imao promo i rekao je kako se pripremao za ovo dok je bio na odmoru i sada je vrijeme da postane NXT prvak. Odlični promoi obojice, uzbuđen sam za ovaj meč kao što rekoh.

 

Bayley & Carmella vs Nia Jax & Eva Marie – **1/4

Ovo je bio prilično solidan meč. Bayley i Carmella rade dosta dobro u timu, dok su Nia Jax i Eva Marie puno bolje zajedno nego kad su bile pojedinačno. Nia i Eva su kontrolirale meč radeći nad Carmellom koja je uspjela dati hot hag Bayley i imali smo jedan zanimljivu završnicu s nekoliko uzbudljivih near fallova. Nia Jax je uspjela ponovno preuzeti kontrolu pa je napravila dva Leg Dropa Carmelli te je Eva Marie samo ušla i ostvarila pobjedu za svoj tim. Nisam siguran je li ovaj rezultat baš najbolja odluka, ali barem Bayley nije pretrpjela poraz nego Carmella. Izgleda da se žele još malo pozabaviti ovom pričom između Bayley, Eve i Nie dok ih Asuka ne otjera sve i izazove Bayley. To je u redu. Šteta što nije bilo Asuke ovdje.

 

Za kraj, velike vijesti, William Regal je najavio kako ćemo idući tjedan imati meč dva najduža NXT prvaka ikada, a to je meč između Nevillea i Finn Balora. Jedva čekam ovaj meč, proizveli su dosta kvalitetan meč prošle godine na Takeoveru, nadam se da će i ovaj biti dobar.

 

Ovo je bilo prosječna epizoda NXTa. Nije bilo ništa posebno dobrog, ali saznali smo neke stvari za sljedeće dvije epizode što je dobro. Iduća epizoda bi trebala biti super.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Ženski Tag Team meč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*