NXT pregled – Zayn u pohodu na osvetu

Finn Balor vs Tye Dillinger – *1/2

Kratak i zabavni squash meč, što je upravo kako je i trebalo biti. Izgleda da Balor više nije u lovu na NXT titulu nakon onog meča s Owensom kada je izgubio. No, saa izgleda da odlazi u program s Breezeom koji se pojavio na ekranu poslije meča i rekao kako je vrijeme za Balora da upozna nekoga tko je dominirao NXT-om dugo vremena, a to je on. Sviđa mi se što njih dvojica idu u zavadu, ako dobiju vremena, meč će biti super.

 

Kratak intervju s Danom Brooke. Ok je na mikrofonu, ali i dalje mi se ne sviđa. Ne mogu suditi nakon jednog meča, no vidjet ćemo kakav će biti drugi meč uskoro. Nakon jednog intervjua, imali smo i drugi intervju, ovaj puta je to bio Owens. Owens je imao solidan promo o njegovom večerašnjem meču s Rileyom.

 

Becky Lynch vs Charlotte vs Bayley (#1 contender match for the Women’s Title) – ***1/4

Vrlo dobar meč, kao što sam mogao i očekivati od ove tri cure. Krenuli su sporo, ali završnica je bila odlična i publika je bila uživljena u svaki potez. Doomsday spot pri kraju je također bio vrlo kul. Charlottin Figure Four dok je u Spider Walk poziciji je izvanredan, no to joj je oduzelo pobjedu ovdje jer nije vidjela da je Becky stavila ruku na Bayley i osvojila meč. Fantastičan kraj i drago mi je za Becky da će napokon dobiti priliku za Women’s titulu. Ona mi je jedna od najdražih u NXT-u, tako da mi je drago što je pobijedila u ovom meču. Mislim da Charlotte više ne bi trebala što raditi ovdje i trebali bi je uskoro prebaciti u glavni roster.

 

Hideo Itami vs CJ Parker – *1/2

Još jedan zabavan squash meč i očekivana pobjeda za Itamija. Volio bih da sada ode u program za NXT titulu ili tako nešto malo veće jer se dosada nije dosta istakao. Ona epizoda koja je bila posvećena njemu prije dva tjedna je bila super početak, sad trebaju to dalje nastaviti. On i Owens su imali nekoliko zanimljivih izmjena na Twitteru u zadnje vrijeme.

 

Becky Lynch i Sasha Banks su imali jednu vrlo dobro konfrontaciju u backstageu. Potpuno sam zaboravio kako su ove dvije bile u timu prije nekog vremena. To je super, očekujem vrlo dobru zavadu ovdje.

 

Rhyno vs Jobber – NR

Ovo je bilo vrlo kratko, kao i očekivano. Nadam se da više neće Rhyna previše stavljat u ovakve kratke mečeve, treba ga staviti u mečeve protiv Balora, Itamija i ostalih.

 

Kevin Owens vs Alex Riley – **1/4

Zabavan, iako poprilično kratak meč. Riley je malo više ima kontrolu nad mečom nego u njihovom prvom meču, no na kraju Owens opet pobjeđuje Rileya. Poslije meča, Owens je pokušao napraviti Powerbomb na Apron Rileyu, no Zayn je došao i napao Owensa! Brawl je bio super i suci i još neki iz svlačionice morali su dolaziti rastavljati njih dvojicu, no Zayn ih je uspio oboriti s jako lijepim Front Flip Diveom s užadi. Izgledalo je fantastično. Odličan završetak. Jedva čekam što će biti dalje s ovom dvojicom.

 

Dobar NXT. Nešto bolji od zadnjih nekoliko epizoda. Dobar Women’s meč, solidan Main Event i jako dobar brawl Zayna i Owensa. 7/10

 

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Zayn u pohodu na osvetu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*