NXT pregled – Zadnja stanice prije Takeovera

Zadnja epizoda prije Takeovera u Londonu je pred nama. Za Main Event NXTa najavljen je Tag Team meč gdje će se Balor i Crews suočiti s Corbinom i Joeom.

 

Enzo Amore & Colin Cassady vs Corey Hollis and John Skylar – *1/2

Enzo i Cass su ovaj puta ušli bez svoj klasičnog promoa prije meča, s ozbiljnim facama i spremni na borbu. U kratkom meču, njih dvojica su ostvarili laku i dominantnu pobjedu. Nakon meča, Enzo i Cass su rekli kako će se osvetiti Dashu i Dawsonu što su ozlijedili Cassa te će na Takeoveru osvojiti Tag Team titule. Ovo je bilo prilično dobro. Izgleda da imamo nekakvu promjenu karaktera za Enzu i Cassa, što je u ovom trenutku i poželjno jer će se suočiti s prvacima na Takeoveru. Promo je bio solidan i mislim da bi meč ta dva tima mogao biti zabavan.

 

Asuka vs Deonna Purrazzo – *

Još jedan prilično kratak meč gdje je Asuka ostvarila pobjedu sa Spinning Kickom i tako nokautirala Deonnu. Emma i Dana su se tijekom meča pojavile na stageu, ali to nije omelo Asuku da ostvari pobjedu. Nakon što je Asuka nokautirala Deonnu, izraz lica na Emmi i Dani se promijenio te su ošle u backstage. Prilično dobar build za ovaj meč, sviđa mi se što imamo ženski feud koji nije u doticaju s titulom. Meč Asuke i Emme bi mogao biti vrlo dobar, nadam se da će dobiti vremena.

 

Blake & Murphy vs Hype Bros – **

Oba tima su imala intervjue prije meča. Alexa Bliss je bila pomalo ljuta na svoje kolege zbog onog Six Man Tag meča prije par tjedana, no onda su uspjeli riješiti nesuglasice. Meč je bio prilično zabavan, moram priznati kako Ryder i Rawley solidno rade zajedno. Gimmick im nije najbolji nikada, ali mislim da dosta dobro obavljaju svoj posao. Nakon nekoliko minuta zabavne akcije, Hype Brosi su pobjedu ostvarili s Hype Ryderom. Malo mi je žao Blakea i Murphya jer su dosta opali otkako su izgubili NXT titule.

 

Bayley vs Peyton Royce – *3/4

Prilično solidan meč, Royce je dobila dosta više ofenzivnih poteza nego što itko može očekivati. To je u neku ruku i dobro, ako mislim da je Bayley zaokupljena Niom Jax pa se ne može koncentrirati na meč. Ipak, Bayley je s Bayley-to-Belly ostvarila pobjedu. Nakon meča, Nia Jax i Eva Marie su izašle na stage i dočekane su s negativnim reakcijama. Nia Jax je poručila Bayley da će joj uzeti titulu na Takeoveru. Solidna najava za njihov meč, samo se nadam da titule neće otići u ruke Nie Jax na Takeoveru.

 

Finn Balor & Apollo Crews vs Samoa Joe & Baron Corbin – **1/4

Oba tima su imala promoe tijekom showa, s tim da se mora istaknuti jedan pojedinost iz segmenta Crewsa i Balora. Crews je izjavio da kada se riješi Corbin, ići će na NXT titulu jer on i Balor imaju nedovršenog posla. Ovo mi se sviđa, moglo bi se dosta toga izroditi iz ove situacije u daljnjim pričama. Što se tiče meča, nije bio baš najbolji, ali je dobro ispričana priča između oba rivalstva. Crews i Corbin su se tukli po dvorani, dok su se Balor i Joe nadjačavali u ringu gdje je Joe preuzeo kontrolu i još jednom onesvijestio Balora. Dosta dobro bookiranje Joea opet, lijepo su ga postavili kao ozbiljnog protivnika za Balora. Taj meč bi mogao biti odličan na Takeoveru.

 

Solidna zadnja epizoda pred Takeover. Gledali smo i bolje epizode od ove na putu prema Londonu, no ova je učinila što je i trebala učiniti, dodan je posljednji hype na svaku od priča i bookiranje pojedinih wrestlera je dobro odrađeno. Sada se pripremimo za Takeover. 6.75/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Zadnja stanice prije Takeovera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*