NXT pregled – Zabava je gotova

NXT je započeo epizodu s fantastičnim videom koji je prikazao sažetke prošlotjednog segmenta između Nakamure i Balora. Jedva čekam taj meč.

 

Tye Dillinger vs Oney Lorcan – **1/4

Oney Lorcan poznatiji je kao Biff Busick tijekom svojih indy dana. Meč nije bio dugačak, ali je bio itekako zabavan. Rezultat me je prilično iznenadio. Nisam očekivao pobjedu Lorcana, s obzirom da nije niti pošten ulazak dobio. Mislim sam kako će to biti lajka pobjeda za Dillingera. No, drago mi je za njega, dobro se snašao u ovome meču i publika je lijepo reagirala na njegove poteze tako da bi moglo biti nešto od njega.

 

Austin Aries je imao intervju u backstageu gdje je rekao da, usprkos porazu od Nakamure na Takeoveru, on će i dalje pokušavati dokazati kako je najbolji. No Way Jose se pojavio te je dao savjet Ariesu da bude pozitivan i da se okrene zabavi. Zanimljivi intervju i veoma dobar promo Ariesa.

 

No Way Jose vs Josh Woods – *1/4

Uobičajeni zabavan squash kojeg svaki puta dobijemo od Josea. Jose je dobio sa Spinning Half Nelson Slamom. Nakon meča, Austin Aries se pojavio i rekao kako neće raditi nikakve isprike zašto je izgubio od Nakamure, nego kako ga je Jose podsjetio da je NXT mjesto za zabavu te mu zahvalio. Jose i Aries su zatim krenuli plesati i čak su otišli na komentatorski stol, no onda je Aries udario Joseu Rolling Elbow i nastavio ga tući sve dok ga sudci nisu rastavili. Bio je ovo fantastično odrađen heel turn Ariesa kojeg sam dugo čekao. Ovo je odlična stvar za njega jer, osim odličnog meča s Nakamurom, nije se baš toliko uspio pokazati u NXT-u, ali prilično sam siguran kako mu ulog negativca mnogo bolje stoji i kako će se u njoj bolje snaći, a i publika je odlično reagirala na ovaj segment. Rivalstvo Josea i Ariesa bi trebalo biti zanimljivo.

 

Regal i Nakamura imali su sastanak u uredu gdje je Regal najavio kako će se meč između Nakamure i Balora dogoditi za tri tjedna na epizodi NXT-a. Murphy je zatim uletio u sobu i zatražio priliku od Regala, a Nakamura ga je odlučio izazvati na meč. Veoma dobar segment. Jako se veselim meču između Nakamure i Balora.

 

Bayley vs Deonna Purrazzo – *3/4

Nakon što je ‘ozlijeđena’ od strane Nie Jax u njihovu meču prije par tjedana, Bayley se ovim mečom vratila natrag u ring, a isto tako i u lov na Women’s titulu. Meč je bio kratak i zabavan, Purrazzo je dobila nešto ofenzive, ali je bilo očekivano da će Bayley lako uzeti pobjedu. Bayley će vjerojatno svoj revanš dobiti u Brooklynu čemu se veselim.

 

Carmella je imala intervju gdje je rekla kako želi biti na vrhu NXT Women’s divizije te osvojiti titulu. Alexa Bliss ju je prekinula i kazala joj kako je ona bila samo pomoćni kotač Enzi i Cassu, dok je ova postala zvijezda uz Blakea i Murphya. Odlična konfrontacija. Zaboravim reći koliko je Alexa Bliss podcijenjena što se tiče njenih govornih sposobnosti. Ovdje je bila fantastičan. Meč između njih dvije dogodit će se idući tjedan.

 

Prikazan je izvrstan promo video o Joeu. Zatim su prikazani sažetci meča Asuke i Nie Jax na Takeoveru. Authors of Pain su također dobili svoj video. Nekoliko uzastopnih odličnih videa.

 

Nia Jax vs Liv Morgan – *1/2

Standardan squash Nie Jax, iako ne znam zašto je baš to bilo potrebno, osim ako je ne žele zadržati u priči oko titule. Onaj Powerbomb za kraj je bio brutalan, to treba postati njen novi finisher.

 

Shinsuke Nakamura vs Buddy Murphy – **1/4

Nikad se ne može pogriješiti s mečom u kojem je Nakamura, pa je tako ovo bio još jedan zabavan kratki meč u kojem je Nakamura udarao i udarao Murphya te ga na kraju i pobijedio. Solidna pobjeda za Nakamuru koja je služila da mu dadne još malo momentuma prije meča protiv Balora, iako on toga ima na pretek.

 

Iako nije bilo dobrih mečeva, bila je ovo zabavna epizoda NXT-a. Heel turn Ariesa je definitivno najbolja stvar večeri, Bayley se vratila u ring i Balor/Nakamura meč je najavljen za tri tjedna od danas.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Zabava je gotova"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*