NXT pregled – YEAOH!

Nakon poraza prošli tjedan, Sami Zayn je došao u ring i izjavio kako je Samoa Joe bio bolji. No iako se neće boriti za NXT titulu u Dallasu, Zayn ne odustaje od svoga plana, a to je da postane dvostruki NXT prvak. William Regal izašao je na stage i odlučio nagraditi Zayna zbog svoje marljivosti sto će se Zayn boriti protiv SHINSUKEA NAKAMURE na NXT Takeoveru u Dallasu. Kada se Shinsuke Nakamura pojavio ne ekranu, publika je poludjela. Zaista, iako smo prije mjesec dana saznali da će Nakamura doći u NXT, nakon ovoga se svejedno naježiš jer je suludo samo pomisliti na ovaj meč, a mi ćemo ga dobiti u Dallasu. Ovo će biti nešto izvanredno, u to sam siguran. Dallas je upravo postao must-see događaj za sve wrestling fanove.

 

The Hype Bros vs Angelo Dawkins & Kenneth Crawford – *3/4

Ovo je bilo prilično solidno, kako smo mogli i očekivati. Ryder i Rawley su dosta energičan i prilično zabavan tim, iako su kao individualci neprimjetni. Većinom dominacije njih dvojice i pobjeda s Hype Ryderom. Kratko i zabavno, nemam problema s ovim.

Prikazan je sažetak događanja s Arnold Classic festivala koji se dogodio prije par tjedana. Bilo je zabavno, svi su se zabavili, a Tye Dillinger je ocijenio događaj s 10. Ima li boljeg postignuća od toga? Naravno da ne.

Emma vs Deonna Purrazo – *3/4

Još jedan prilično kratak meč u kojem je odlično prikazana dominacija Emme koja nastavlja odlično odrađivati svoju ulogu agresivnog negativca. Priča je ta da se Deonna našla između Asuke i Emme i nakon što ju je prije par tjedana Asuka kompletno razorila, sad je doživjela istu sudbinu i ovdje te ju je Emma pobijedila. Deonna se ne čini lošom, volio bih vidjeti malo više od nje. Za idući tjedan je najavljen meč između Asuke i Emme. To će tek biti dobro.

Tommaso Ciampa vs Jesse Sorensen – **

Ovo je bio ni manje ni više nego još jedan kratak meč, ali je ovdje opet odlično služio svojoj svrsi. Tommaso Ciampa je prikazan kao zvijer, dominirao je cijelim mečom i udarao Sorensena svugdje te na kraju pobijedio Armbarom. Odličan nastup za Ciampu koji nastavlja biti izvanredan ovdje u NXTu i toplo se nadam da ga je WWE potpisao zato što bi mogao imati dosta svijetlu budućnost ovdje.

Asuka & Bayley vs Nia Jax & Eva Marie – **

Ovo je bio malo duži meč i nije bio toliki squash. Eva Marie i Nia Jax pružile su ponešto otpora, no moć Asuke i trenutne NXT prvakinje Bayley bila je prevelika za njih dvije. Nesretnim spletom okolnosti, Nia Jax je udarila leg drop Evi jer se Bayley izmakla te je to omogućilo pobjedu za Asuku i Bayley kada je Bayley udarila svoj finisher Evi. Nakon meča, William Regal je izašao i najavio kako će Bayley braniti titulu protiv Asuka u Dallasu. Nakon što je najavljen Zayn/Nakamura meč na početku showa, evo nam još jednog meča koji može biti ozbiljan kandidat za meč godine. Ovaj meč čekam otkako su Asuka pojavila i NXTu i sad ćemo ga napokon dobiti. Ovo je naprosto izvanredno, onaj Asukin podmukli smijeh i uplašen izraz lica na Bayley me totalno prodaje na ovaj meč jer znamo koliko je Asuka opasna te je Bayley toga svjesna.

Austin Aries je imao intervju u backstageu. Aries je izjavio kako Regalu ne treba biti žao njega jer ga je Corbin napao, Regalu treba biti žao Corbina koji će biti uništen od strane Ariesa na Takeoveru. Odličan intervju Ariesa, mislim kako će on i Corbin proizvesti barem solidan meč. Veselim se vidjeti Ariesa u NXT ringu.

American Alpha vs The Vaudevillains – ***

Pobjednik ovoga meča dobit će pravo borbe za NXT Tag Team titule protiv The Revivala na Takeoveru. Ovo je bio izrazito zabavan i zadovoljavajući meč. U ovih 7 i nešto minuta uspjeli su nagurati toliko dobre akcija, pogotovo u završnici koja je bila i više nego odlična. Gable i Jordan su jednostavno izvanredni, ne mogu opisati koliko mi se sviđaju. Zaslužena pobjeda njih dvojice ovdje. Stoga, imamo još jedan meč koji meč potencijalno ukrasti showa u Dallasu, a to je meč između American Alphe i The Revivala. Oba tima su izvrsna i vjerujem da će proizvesti vrlo kvalitetan meč. Ovo je nevjerojatno koliko je card za Dallas izvrstan. Ne mogu se prestati diviti.

Odlična epizoda NXTa. Iako smo imali većinom kratke mečeve, svaki meč je imao svoj cilj i svoju svrhu, main event je bio jako zabavan, saznali smo tri nova meča za Dallas koja izgledaju izvanredno i publika je poludjela kada se Nakamura pojavio na ekranu. Takeover izgleda fantastično.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – YEAOH!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*