NXT Pregled – Women’s Title Main Event

Chad Gable & Jason Jordan vs Elias Sampson & Steve Cutler – *1/4

Ok kratki meč i napokon jedna Tag Team pobjeda za Jasona Jordana. Priča je ta da je Jordan dosada pokušavao naći pravog Tag Team partnera, no izgubio bi u svakom meču i onda mijenjaju jednog partnera za drugog, no prošli tjedan je naišao na Gablea koji se zapravo sam ponudio Jordanu, a ovaj je prihvatio. Njih dvojica su ovdje dobro radili zajedno, vidjet ćemo kakav će biti Tag Team.

 

Samoa Joe vs. Axel Tischer – *

Zabavan kratki squash meč i naravno očekivana pobjeda sa Joea. Ovo je bilo upravo onako kako je i trebalo biti za tri minute. Pošto je Owens/Balor revanš najavljen za Takeover: Brooklyn, ne znam kamo će Joe ići i koji će meč imati ondje, no bilo bi dobro da uđe u zavadu s nekim, možda Rhynom i pobjedi ga prije nego ode na NXT titulu.

 

Prikazali su jedan dosta dobar promo video o Baronu Corbinu gdje je govorio u svojoj prijašnjoj karijeri izvan wrestlinga, NXTu i tako. Prikazali su kako se istetovirao i napisao nekakvu rečenicu na nogu. Nadam se da je ovo nekakav početak novog razdoblja za Corbina i da ga neće stavljati više u nepotrebne, kratke mečeve nego da su polako ide prema tituli ili što već.

 

Eva Marie je došla na stage i rekla kako će gledati Main Event Sashe Banks i Charlotte te da će idući tjedan napraviti svoj debi za NXT u ringu. Neću ništa unaprijed govoriti. Možda je se popravila. Možda nije. Ne želim suditi prije samog meča koji će sve pokazati. Ako se popravila, onda je to odlično i za nju i za nas, a ako nije, onda ne zaslužuje doći daleko s obzirom da je trenirala dosta vremena.

 

Blake & Murphy vs Angelo Dawkins & Sawyer Fulton – 1/2*

Još jedan kratak squash, ali ovaj nije bio toliko zanimljiv kao neki. Blake i Murphy lagano postaju dosadni iako mi se sviđa taj trio s Alexom Bliss koja je koliko toliko dodala neku svježinu u njihov tim. No, nije ih bilo dugo na TVu i nemaju nikakvu priču trenutno. Sada su Vaudevillainsi postali izazivači za Tag Team titule, izgleda da će taj meč se dogoditi na Takeoveru.

 

Sami Zayn, nakon dva mjeseca, ponovno je tu u NXTu! Zayn govori da je 2014. bila njegova najbolja godina u wrestlingu, ali 2015. je bila najgora i takva će ostati jer se najvjerojatnije neće vratiti do kraja godine. No, kad se vrati, ići će na NXT titulu, ali i Kevina Owensa koji mu je jedna velika motivacija za sve ovo. Tužna vijest je ta što se Zayn neće vratiti do kraja godine i to je stvarno loše i za njega i za nas. Baš sam se nadao nekom Balor/Zayn meču ili još jednom, finalnom Zayn/Owens meču. Šteta stvarno. No, kad se vrati, bit će ga zanimljivo gledati i nadam se da ćemo ga vidjeti u tim mečevima.

 

Sasha Banks (c) vs Charlotte (NXT Women’s Championship) – ***1/2

Kao što sam i mogao očekivati, ove dvije cure su još jednom imali vrlo dobar meč i pokazale su što mogu kad su zajedno u ringu. Meč je stvarno bio zabavan za gledati, odlična back-and-forth akcija s puno lijepih submission poteza i nekoliko dobrih kontri. Sasha Banks očekivano ostvaruje pobjedu s Banks Statement i tako zadržava titulu. Sad kad su sve cure prešle na glavni roster, baš me zanima hoće li nastaviti biti i u NXTu. Ja bih volio da budu još neko vrijeme. Charlotte ne mora, on je tu dugo bila. Ali recimo Sasha Banks i Becky Lynch bi trebali ostati još neko vrijeme i možda imati još jedan meč, jer ako i one uskoro odu, ostaju nam Eva Marie, Carmella i Dana Brooke na rosteru, a to nije dobro.

 

Vrlo solidna epizoda NXTa. Jordan je napokon našao Tag Team partnera, Joe i Tag Team prvaci su ostvarili lake, ali dobre pobjede, Zayn se nažalost neće vratiti do kraja godine, ali što je tu je…i cure su još jednom pokazale zašto zaslužuju biti u Main Eventu NXTa. 6.75/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Pregled – Women’s Title Main Event"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*