NXT pregled – War Games

Ovo je bila epizoda na kojoj smo napokon saznali za taj ogromni meč koji će se dogoditi za dva tjedna na Takeoveru, a naravno riječ je o War Games meču. Uz to, Almas je napao McIntyrea i potpisao ugovor za meč, a Aichner je uzeo veliku pobjedu nad Garganom. Sve u svemu, vrlo zabavna epizoda s puno novosti.

U main eventu su Young i Wolfe branili Tag Team titule protiv Authors of Paina. Sam meč nije mogao dotaknuti njihov sjajan Takeover meč od prije nekoliko mjeseci, no to nije bila niti poanta. Meč je cijelo vrijeme bio solidan, ali su ubacili u veću brzinu pri kraju i onda se dogodila ta diskvalifikacija kada se u meč uplela Undisputed Era. Ništa protiv ovoga završetka, nijednom timu nije trebao poraz i nije trebalo doći do promjene prvaka, tako da je završetak potpuno ispravan, a usput je dodao i još heata na Undisputed Eru. I onaj tease Strongovog pridruživanja Undisputed Eri je sjajno odrađen.

No, znamo što smo čekali – Regalovu najavu. War Games su najavili već prije nekoliko tjedana, no oni koji su izbjegavali spoilere nisu saznali tko će biti učesnici u tome meču. Sada smo saznali kako će to biti Sanity, Authors of Pain i Strong te Undisputed Era. Sjajna najava zaista, sad imam pravu priliku malo to više prokomentirati kada je sve poznato. Meč bi trebao biti odličan jer sama činjenica da ga već nismo vidjeli dva desetljeća čini ga vrlo posebnim, a stipulacija je također čisti vrh. Imamo odlične hrvače u meču i bit će sjajno sve skupa, totalno sam siguran.

Andrade Cien Almas i Drew McIntyre su trebali potpisati ugovor, ali je Almas napao McIntyrea na stageu dok je ulazio i potpisao ugovor prije nego što su ušli u verbalni sukob do čega naravno nije došlo. Iako dosta kratko, bio je vrlo dobar segment. Mislim da su Zelina i Drew odradili taj verbalni dio dosta dobro u posljednjih nekoliko tjedana da si ovaj segment priušti to preskočiti. Ovaj napad je dodao heata na Almasa koji je zaredao nekoliko sjajnih pobjeda u zadnje vrijeme i sasvim sigurno je spreman izazvati Drewa za titulu.

Fabian Aichner ostvario je ogromnu pobjedu nad Garganom u jednom vrlo dobrom meču. Vrlo sam iznenađen minutažom kao prvo, ali sam onda ostao iznenađen i rezultatom. No, ako imaju u planu nešto za Fabiana, jer u ovome meču je bio na Garganovoj razini i dosta je pripomogao kvaliteti meča, nemam ništa protiv ove pobjede jer su je predstavili kao ogromnu kako i je – pobjeda nad Garganom čisto je nešto jako veliko. A usput i pristaje Garganovoj priči koji ne može naći stari put i zaredati nekoliko pobjeda. Jako dobro odrađeno.

Nikki Cross i Taynara Conti imali su jedan prilično solidan meč u kojem je Cross uzela pobjedu. Svidjela mi se malo povećana doza agresije od Nikki, tako da su dobro ispunili tih par minuta što su dobili. Pobjede nad Conti je bila logična. Pričaju dobru priču s Conti koja se uporno pokušava boriti s Nikki iako zna da joj ne može ništa fizički.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – War Games"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*