NXT pregled – United Kingdom titula u main eventu

Još jedan NXT je iza nas. Ovotjedni nije bio na nivou prošlog koji mi je bio sjajan, no svejedno je sat vremena proteklo u zabavi. Veoma dobar main event, sjajan razvoj priče u Tag Team diviziji, dok se ženska divizija i dalje zahuktava pojavom Ember Moon.

Trideset dana je prošlo otkako je Tyler Bate osvojio United Kingdom titulu u UK turniru. Iako zasada još ne znamo budućnost te divizije, ispoštovali su to pravilo da bi se jedan pojas morao braniti svakih trideset dana. Upravo toliko je i prošlo te je Tyler Bate na trideseti dan svoje vladavine branio pojas protiv Trenta Sevena. Meč je zaista bio jako dobar, oni koji nisu gledali United Kingdom turnir ovdje su mogli dobiti uvid na ono što se dogodilo ondje. Nešto malo dobre komedije na početku koja se ticala njihovog izgleda, no kasnije se to razvilo u jedan dosta dobar meč. Obojica su bili favoriti kod publike što je stvorilo fantastičnu atmosferu. Neke izmjene udaraca su izgledale jako lijepo. Tyler Bate je još jednom bio odličan tijekom meču, a na kraju je i ostvario pobjedu s Tyler Driver 97 i tako zadržao titulu.

Nisam niti očekivao promjenu prvaka ovdje jer nije niti bila potrebna s obzirom da je Bate prvi puta branio pojas i bilo bi loše da je izgubio. Nekako bih volio da uskoro saznamo što će biti s cijelom UK divizijom – hoće li imati svoj zaseban tjedni show ili će možda biti dio NXT-a, Rawa ili SmackDowna? Ja bih najprije preferirao da imaju svoj tjednu show, no ako već ne idu tim smjerom, bilo bi ih najbolje ostaviti u NXT-u.

Show smo započeli dominacijom Authors of Paina koji su za čas pobijedili tim nasumičnih jobbera. Ništa drugo od ovoga meča se nije niti očekivali, bila je to efektivna i kratka pobjeda za timske prvake.

Ipak, stvari su se malo zakomplicirale u Tag Team diviziji kada su se u ringu kasnije pojavili Gargano i Ciampa koji su rekli kako ih poraz neće sputati te kako žele svoj revanš za titulu protiv prvaka Authors of Paina. Prvaci su se pojavili na rampi i rekli da će se taj meč dogoditi za dva tjedna na NXT-u, no onda su se pojavili Dash i Dawson koji su s leđa napali Gargana i Ciampu, a onda kad su Autori Boli krenuli prema njima, pobjegli su.

Jako zanimljiv segment koji nastavlja ono što se dogodilo prošli tjedan između Revivala i Authors of Paina, samo što su ovdje u miks ušli Gargano i Ciampa. Tag Team divizija je trenutno nešto najzanimljivije u NXT-u i sada ostaje vidjeti kojom direkcijom idu za Orlando, hoće li to biti Triple Threat meč za titule ili nešto drugo. Mislio sam da će Revival biti prebačen na glavni roster već, no izgleda da bi mogli odraditi još Takeover u Orlandu te će nakon WrestleManije debitirati.

Peyton Royce i Billie Kay borile su se protiv Liv Morgan i partnera po njenom izboru, a onda je izabrala Ember Moon. Meč je bio kratak i ništa previše poseban, a na moje iznenađenje Royce i Kay su ostvarili pobjedu u meču. Totalno sam mislio da će Ember uzeti pobjedu s obzirom kako su je ovim mečom lagano ubacili u cijelu tu glavnu priču koja se odvija u ženskoj diviziji, a to znači da je korak bliže meču za Women’s titulu. Nisam siguran koliko joj ovaj poraz pomaže, iako ona nije bila ta koja je pretrpjela pin u meču, nego je to bila Liv Morgan.

Još jedna zanimljiva stvar je najavljena…

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – United Kingdom titula u main eventu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*