NXT pregled – Ultimatum postavljen

  • 7.5/10
    NXT 21.9.2016. - ocjena - 7.5/10
7.5/10
Sending
User Review
7.33/10 (3 votes)

Nakon što je u prošlotjednoj epizodi Samoa Joe napao Nakamuru i poslao ga u bolnicu, ovaj puta nas je izvijestio kako Nakamura ima mnogobrojne ozljede koje će spriječiti njegov povratak u ring na 6 do 12 tjedana. A zatim je postavio ultimatum Regalu – ili će uzeti Nakamuri titulu i uručiti njemu ili će on cijelom rosteru napraviti ono što je napravio Nakamuri. Bio je ovo odličan segment. Joeov promo je još jednom bio fantastičan. Lažni face turn kojeg je imao prošli tjedan kako bi nasamario Nakamuru je bio genijalan, a ovo je bio dobar nastavak na to. Ultimatum Joea zvuči super i veselim se u idućim tjednima gledati kako Joe razbija nasumične hrvače u ringu dok ne bude dobio odgovor od Regala. 6 do 12 tjedana zvuči prilično puno, no mislim kako su odlučili malo rastegnuti s ovim feudom kako bi Nakamura i Joe mogli imati meč u Torontu. Joe je najbolje bookirani negativac u WWE-u trenutno, a stvari će samo postati bolje. Joe s tim karakterom treba prijeći na glavni roster uskoro i ondje nastaviti razbijati ljude.

Cedric Alexander napravio je svoj NXT debi u meču protiv Andradea Almasa! Meč je kao i očekivano bio izrazito zabavan s dosta highflying akcije. Andrade već sada kreće dobivati ogromne negativne reakcije pri ulasku, što i nije tako dobar znak za njega. Iako tijekom meča dobije ovacije kada napravi nekakav atraktivan potez. Nešto trebaju uraditi s njime što će promijeniti cijelu tu situaciju. Austin Aries je isto krenuo dobivati negativne reakcije kao pozitivac, pa je napravio i heel turn i pokazao da se puno bolje snalazi u ulozi negativca. S obzirom da sam načuo kako je Andrade prije bio dobar negativac, možda bi isto to mogli napraviti s njime i vidjeti kako se ondje snalazi. Tada bi barem negativne reakcije bile opravdane donekle. Drago mi je da je Cedric pobijedio ovdje i još više mi je drago što će, uz Raw CW diviziju, provoditi vrijeme i u NXT-u.

Austin Aries i Oney Lorcan su imali izrazito dobar i stiff meč. Nije trajao dugo, Aries je ostvario značajnu pobjedu, ali je Lorcan izgledao odlično u porazu. Trebali bismo malo više vidjeti Lorcana u akciji, u njemu ima dosta potencijala i niti jedan njegov meč u NXT-u do sada nije razočarao. I napokon smo vidjeli konfrontaciju Ariesa i Itamija. Ariesov promo je bio prilično dobar i sviđa mi se kako iza protivnikovih leđa govori jedno, a kada se on pojavi čini potpuno suprotno od rečenog. Jedva čekam vidjeti okršaj između njih dvojice.

Billie Kay pobijedila Aliyah u solidnom kratkom meču. Sada nužno moraju izgraditi barem dvije-tri žene u diviziji pošto ona nije sjajna u ovome trenutku. Znam da će Ember Moon biti ključni igrač, ali uz nju mislim kako Billie Kay definitivno treba biti pri vrhu, a ne bi bilo loše vidjeti niti što Aliyah može pružiti u dužim mečevima, pošto u ovom meču nije izgledala nimalo loše.

Asuka i Liv Morgan imale su konfrontaciju u backstageu, a onda je najavljeno i kako ćemo vidjeti meč između njih dvije idući tjedan. Zanimljivo, taj meč neće biti na titulu. Stoga nikako ne očekujem da Morgan uzme pobjedu tu, Asuka treba riješiti meč u vrlo kratkom periodu jer Morgan nije toliko dobra da bi bila relevantan izazivač. Ember Moon nije tu dugo, ali ona jedina ima i izgled i visinu i gimmick da izazove Asuku.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Ultimatum postavljen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*