NXT pregled – Ulični borci

NXT nam je dostavio još jednu izvanrednu epizodu sa dva sjajna segmenta i zabavnim mečevima između toga. Takeover u Chicagu možda nema tako fantastičan card kao prethodnih netko, ali hype koji taj show ima i posao koji su oni uradili je po meni možda i bolje nego za prethodna dva. NXT je zaredao nekoliko izvanrednih epizoda i sada imaju svoj ritam, što je sjajno.

Ciampa je pri kraju showa došao u ring kako bi se oglasio na situaciju koja se dogodila prije dva tjedna i na najavljeni Street Fight s Garganom na Takeoveru. Pričao je o tome kako se sve ovo nije trebalo dogoditi da je slušao svoju ženu kada mu je ova rekla da jednostavno odustane. Imao je stvarno izvanredan promo, posebno su mi se svidjele interakcije s publikom koja je cijelo vrijeme povikivala nešto protiv njega što je njega iznutra možda malo izjedalo, ali je izvana pokušao ostati suzdržana sve to.

Brawl je bio fantastičan, pun energije i intenziteta. Stvarno su odlično prikazali Garganovu borbenost i želju da se osveti Ciampi, toliku da ne želi čekati najavljeni Street Fight. Ključan moment svega toga bio je kada je Ciampa stavio Gargana u Gargano Lock, čisti prkosni potez koji nosi snažnu poruku. No, ono što se desilo je to da se Gargano uspio oporaviti, ponovno je napao Ciampu, zabio ga u LED ploču na rampi i raskrvario, a onda ga stavio u svoj Gargano Lock. Ne znam je li ova krv bila planirana jer meni se čini da nije, ali nije bitno, odlično je pridonijela ovom segment, podigla je i njega samoga, ali i cijeli ovaj feud za koju stepenicu iznad pošto krv nije tako često viđena stvar, a ovaj feud je definitivno zaslužuje jer došli smo do trenutka kada njihova međusobna mržnja i bol koju nanose jedan drugom eskalira na jedan sasvim drugi nivo. Taj nivo će moći dosegnuti i u Street Fightu. Ako će taj meč biti kvalitete koje je bio ovaj segment, onda nas čeka jedan fantastičan dvoboj. Jedva čekam!

Shayna je otvorila show kako bi se osvrnula na Nikki Cross koja ju je prošli puta napala i odnijela joj titulu. Nikki se i ovdje pojavila i potpuno je poludjela izazivajući ju i provocirajući cijelo vrijeme, čak je u jednom trenutku lažirala napad toliko da se Shayna prestrašila te joj je ispala titula iz ruke. Tada je nastupio brawl u kojem je Nikki izašla kao pobjednik.

Odličan segment jer je Nikki Cross genijalna. Ako postoji jedna žena za koju sam siguran da kompanija radi dobar posao s njom, onda je to Nikki Cross. Drago mi je da s njom imaju tu slobodu i da se ne prepuštaju rutinama u građenju luđačkog karaktera, što je recimo očiti slučaj kod (mog omiljenog) Deana Ambrosea koji je luđak na papiru i ima takav nadimak, ali u stvarnost ga WWE na bookira tako. S Nikki Cross su to sjajno napravili, ovaj segment je upravo pokazatelj. I sjajno pristaje u ovaj feud sa Shaynom jer je Shayna otkako je došla neuništiva, ne boji se nikoga i misli da je glavna faca u svlačionici, a sada napokon ima nekoga tko joj se može suprotstaviti i tko joj je ravnopravan u bilo kojem pogledu. Ako do sada i nisam bio uzbuđen za ovaj meč, onda sada definitivno jesam.

Strong i Burch su imali dobar kratki meč s puno odličnih udaraca i jako visokom intenzivnošću. Burch se nastavlja dokazivati u singles mečevima dok Strongu odlično pristaje ova uloga. Sasvim je u redu što je Strong uzeo ovo. Brawl između Undisputeda i UK-ovaca nakon meča mi se svidio i ja jedva čekam ovaj tag meč na Takeoveru. Mnogi ga podcjenjuju i nisam vidio da se diglo prašine oko toga meča puno, ali ja baš mislim da bi meč mogao biti super.

Kairi Sane pobijedila je Lacey Evans u još jednom solidnom revanšu. Očekivano je bilo da će Sane uzvratiti pobjedu nakon poraza. Treba ju staviti pod hitno u nešto ozbiljnije, mislim da je oslabila u svim predispozicijama koje je imala prije dolaska a da se taj hype nekako smanjio. Ja i dalje imam nade u nju, ali moraju joj dati da dokaže da može biti prvak i da zaslužuje biti tu.

TM-61 i dalje nastavljaju s pobjedama, ovaj puta su pobijedili dvojicu jobbera i nakon toga imali solidan promo. S njima će vjerojatno nešto napraviti nakon Takeovera.

I valja uz sve ovo istaknuti izvanredan promo video za Ricocheta i Dreama. Ovaj feud postaje sve bolji i bolji, još samo da to sve potvrde odličnim mečom.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Ulični borci"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*