NXT pregled – U borbi za dobivanjem poštovanja

Odmah na početku showa, obaviješteni smo kako su na Live Eventu Gable & Jordan pobijedili Hype Brose i tako prošli u polufinale gdje će se na Takeoveru suočiti suočiti s Corbinom i Rhynom. To je očekivan rezultat, drago mi je da su Gable i Jordan ovoliko dogurali.

 

Finn Balor & Samoa Joe vs Enzo Amore & Colin Cassady – **1/4

Pomalo sam iznenađen što je ovo početni meč showa, mislio sam da će ovo biti zadnji meč. Enzo i Cass su prije meča imali svoj uobičajeni promo. Finn Balor ima malo noviji i drugačiji ulazak. Ovo nije trajalo dugo, ali je bilo vrlo zabavno. Brza i lijepa akcija od početka do kraja i nekoliko dobrih poteza. Volio bih i da su dobili još koju minutu, no u redu. Balor i Joe su dobili i tako prošli u polufinale ovoga turnira te će se na Takeoveru suočiti s Wilderom i Dawsonom. Očekivan rezultat. Bit će zanimljivo što će se dogoditi s Joeom i Balorom.

 

Johnny Gargano i Tommaso Ciampa su imali intervju o tome kako im se čini u NXTu. Gargano je izjavio da će imati meč protiv Crewsa, no onda ih je Breeze prekinuo. Breeze je rekao da će od Regala zatražiti meč protiv Ciampe. Zanimljivo zvuče mečevi.

 

Johnny Gargano vs Apollo Crews – **1/4

Niti ovo nije dobilo previše vremena, no još jedan veoma dobar meč za ono vrijeme koje su dobili. Ova dvojica se možda znaju iz Indy kompanija, nisam sad siguran jesu li imali meč ikada prije, no možda su radili zajedno nekada. Zanimljiva i brza akcija tokom meča, Gargano je još jednom bio impresivan s nekoliko odlično izvedenih poteza. Crews je na kraju očekivano pobijedio sa Standing Moonsaultom. Ne znam koja je budućnost za Gargana u NXTu, volio bih da ostane ovdje jer se dobro snašao.

 

Emma & Dana Brooke vs Billie Kay and Peyton Royce – *1/2

William Regal je pozvao Danu Brooke i Emmu u svoj ured gdje je najavio kako će se Dana Brooke  suočiti s Asukom na Takeoveru. Njih dvije su se naravno nasmijale na to, no onda im je Regal na laptopu pokazao video o Asuki i njenom treningu. Izraz njihovih lica se odmah promijenio kada su shvatile tko je zapravo Asuka. Odličan segment prije meča. Meč nije bio previše dobar. Ovo je zasada najduži meč na showu, što nije dobro jer su to vrijeme mogli dati Crewsu i Gargano recimo. Kay i Royce su solidne, očito da treba još rada, no bolje su nego Brooke ili Eva Marie recimo. Emma i Brooke su očekivano dobile s obzirom da Brooke ima meč protiv Asuke na Takeoveru.

 

Gable i Jordan su imali jednu jako zanimljivu i dobru konfrontaciju s Wilderom i Dawsonom. Gable i Jordan su izjavili kako će pobijediti Rhyna i Corbina te proći u finale. Ja mislim kako bi ova dva tima mogla završiti u finalu, no opet, Balor i Joe će vjerojatno dobiti Dawsona i Wildera. Svejedno, očekuje nas jedno odlično finale, kako god da okrenemo parove.

 

Tyler Breeze vs Tommaso Ciampa – **3/4

Najduži te ujedno i najbolji meč ove večeri. Dobili su dosta vremena i to su iskoristili. Ciampa je također bio dobar, nekoliko odličnih udaraca od njega kao i uvijek. Breeze je očekivano dobio ovaj meč. Njegov novi finisher je Unprettier, što je zapravo Killswitch što je Christian koristio za svoj finisher. Crews i Breeze su imali mečeve na ovoj epizodi i pobijedili su, jedva čekam njihov meč na Takeoveru, mislim da bi mogao biti jako dobar.

 

I za kraj ove zadnje epizode pred Takeover, NXT je napravio jedan FANTASTIČAN promo video za meč Sashe Banks i Bayley. NXT je stvarno napravio ogroman hype za ovaj meč i ja osobno ne mogu dočekati iduću srijedu da vidim ovaj meč. Bit će izvanredno, sto posto sam siguran.

 

Ovo je bila dobra zadnja epizoda pred Takeover. NXT je uspio lijepo izgraditi Bayley/Sasha meč te cjelokupni turnir. Takeover bi trebao biti dobar kao i uvijek. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – U borbi za dobivanjem poštovanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*