NXT pregled – Tornado pravila

Kvalitetan tjedan za WWE se nastavlja sa standardno dobrom epizodom NXT-a. Jedan odličan segment i jedan jako dobar meč su ono što je održalo ovu epizodu.

Show su trebali započeti Sanity i Undisputed Era tag team mečom, ali su Sanity napali protivnike prije samoga meča te se isti nije dogodio. Regal je zatim najavio da će se ova dva tima sukobiti u six-man tornado meču u main eventu. Solidan segment koji je jako dobro nastavio njihov sukob s Takeovera s vrijeme Blackovog i Coleovog meča, te ono što se dogodilo još prije toga kad su Cole i ekipa napali Sanity u backstageu. A i puno bolje zvuči Tornado meč, pogotovo za ova dva tima koja se mnogo bolje snalaze u takvim mečevima.

Meč je stvarno bio kvalitetan, ne bih baš rekao da je bio odličan, ali za vrijeme dobiveno i za jednu NXT epizodu, ovo je bilo dosta, dosta dobro. Krenuli su malo sporije, trebalo im je dok krenu, ali kad su krenuli, bili je predivno. Drago mi je što opet prikazuju Daina sjajno u ovakvim mečevima, bookiraju ga tako da je on taj koji radi razliku u mečevima i koji je prava snagatorska karika u svom timu. Nekoliko stvarno brutalnih spotova, ono Dainovo bacanje Fisha sa rampe je bilo genijalno. Near fallovi su isto bili izvrsni. Malo me čak iznenadila pobjeda Sanitya, ali izgleda da će ovime postaviti njihov meč za Takeover ili možda čak ranije pošto je ostalo dva mjeseca do njega. A Daina bi mogli gurnuti negdje drugdje čak, očigledno ga žele malo više isturiti od svog tima i možda bi čak funkcioniralo ako ga probaju gurnuti u pojedinačne mečeve.

Gargano je izašao van i rekao da će pamtiti Takeover jako dugo po dobrim stvarima, ali pamtit će ga i po jednoj lošoj stvari – a to je napad Ciampe nakon meča. Prozvao je Ciampu i rekao da će ga kad tad sustići. No, Almas je tada izašao van zajedno s Vegom koja je krenula provocirati Gargana sve dok se nije pojavila Candice. Gargano je htio još jedan meč za titulu i stavio je čak svoju NXT karijeru na liniju, nakon čega je pao upravo taj dogovor.

Stvarno sjajan segment s odličnim promo radom i Gargana, a i Zeline. Stipulacija zvuči sjajno, mislim da nas čeka još jedan jako uzbudljiv meč. Nekako mi je još nezamislivo da bi Gargano mogao napustiti NXT, barem još dok nije dovršio stvari s Ciampom, što bi moglo biti na sljedećem Takeoveru. Ali sve skupa, sjajno najavljen meč i stipulacija je odlična, super će kulminirati njihov feud.

Heavy Machinery pobijedili su Mossa i Sabbatellija u kratkom i energičnom meču. Machinery može mnogo više od ovih kratkih mečeva, možda da ih stave u nešto konkretnije i dadnu im neki duži meč da se pokažu u dobrom svjetlu. Nakon Takeovera bi mogli na titule ponovno.

Bianca Belair pobijedila je Jessie u jako kratkom meču. Bianca dobiva dobre reakcija, ima zanimljiv karakter i mogla bi uspjeti. Očigledno je malo više sada prikazuju na TV-u i imaju nešto u planu s njime. Svakako, valja probati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Tornado pravila"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*