NXT pregled – Tim iz snova

  • 6.8/10
    NXT 28.9.2016. - ocjena - 6.75/10
6.8/10
Sending
User Review
7/10 (1 vote)

U ovotjednoj epizodi NXT-a dogodilo se dosta toga, od mečeva pa sve do nastavaka trenutnih rivaliteta koje imamo prilike gledati u ovome trenutku. Krenut ćemo od main eventa u kojemu je Hideo Itami pobijedio Lincea Dorada. Meč je bio prilično zabavan, iako u određenim trenutcima nisu toliko dobro kliknuli. Izgleda da bi Dorado odsada mogao biti dio NXT rostera u potpunosti, s čim sam apsolutno u redu. Očekivana pobjeda Itamija, pošto se on trenutno nalazi u feudu s Ariesom. I vidjeli smo upravo njihov brawl nakon meča kada je Aries s leđa napao Itamija, no ovaj se uspio obraniti i Aries je pobjegao. Sviđa mi se kako ovo odrađuju za sada. Nije ništa fantastično, ali priča teče klasično jer imamo Itamija, koji je spreman boriti se s Ariesom bilo kada i bilo gdje, i onda imamo Ariesa koji priča naveliko iza Itamijevih leđa, ali kada se treba suočiti s njime, onda pobjegne. Toronto je još poprilično daleko, tako da je moguće kako će dotada imati barem jedan meč, ali možda i uspiju razvući feud sve do tada.

Samoa Joe je napravio upravo ono što je rekao da će napraviti – krenuo se iskaljivati na NXT rosteru jer William Regal ne ispunjava svoje odluke. Ovo je bilo odlično. Ealy Brothers su trebali imati meč protiv Revivala, ali ih je Samoa Joe napao i potpuno uništio. Zanimljivo je bilo to što je Joe samo prošao pokraj Revivala na ulasku i nije imao nikakvih doticaja s njima, dok je samo odlučio uništiti Ealy braću. Možda zato što zna da 2 na 1 borba protiv Revivala ne bi prošla tako bezbolno. Uglavnom, ovo je bio dobar nastavak priče između Joea, Nakamure te Regala koji je sada uključen u to i veselim se vidjeti kako će riješiti situaciju i tko će biti sljedeća žrtva u Joeovom pohodu na pojas.

Asuka je pobijedila Liv Morgan za manje od jednu minutu. Predivno. Kada je Morgan izjavila kako ide na Asuku i Women’s titulu, bio sam malo skeptičan jer sam mislio kako će predstaviti Morgan kao ravnopravnu protivnicu Asuki, što bi bilo glupo jer je ta najava došla kao grom iz vedra neba. Ali su ipak napravili ovo i bilo je fantastično. Morgan je pokušala hrvati s Asukom, ali ju je onda naljutila, Asuka ju je jednostavno uhvatila u zahvat i ova je tapkala. Bolje od ovoga ne može. Premda trebaju brzo izgraditi 2-3 legitimne cure koje će konkurirati za titulu u idućim mjesecima. Znam da je Ember Moon jedna od njih, ali trebamo još barem jednu, eventualno dvije cure s kredibilitetom.

 

Tye Dillinger pobijedio je Angela Dawkinsa u kratkom meču, no nakon meča smo vidjeli formiranje najboljeg tima u povijesti čovječanstva. Bobby Roode je izašao uz naravno ogromne ovacije i izjavio kako je njegov cilj otkako je došao u NXT bio osvojiti Dusty Rhodes Tag Team Classic, a pošto je to William Regal najavio, sada je šansa za to veća nego ikad, ali za to je trebao savršenog partnera. Dillinger je prihvatio njegov prijedlog i sada imamo tim koji je jednostavno…PERFECTLY GLORIOUS! Ozbiljno, veselim se tom timu jer mislim da su odličan spoj. Dva od najpopularnijih karaktera u NXT-u zajedno su pun pogodak.

Authors of Pain pobijedili su dvojicu jobbera. Ovo im je bio najbolji squash meč do sada jer su radili nekakve lude poteze i bacili svoje protivnike po cijelom ringu i oko njega. A nakon meča smo napokon čuli i njihovog menadžera Paula Elleringa koji je rekao kako drugo poglavlje njihove destrukcije upravo počinje. Nije to bilo ništa novo ili nužno što smo trebali čuti, ali drago mi je da se i on napokon oglasio. Pošto ćemo sada imati Tag Team Classic, vjerujem kako će upravo AoP biti dio njega, a s obzirom kako su bookirani do sada, možda čak i pobjede. Volio bi ih vidjeti u nekom dužem meču. Ovo što su do sada pokazali je dosta dobro, ali moramo vidjeti kako se snalaze u dužim mečevima, a Classic je prilika da se to i ostvari.

Na drugoj strani ženske divizije, Ember Moon je pobijedila Mandy Rose. Mandy, koja je bila prilično užasna tijekom Tough Enougha, ovdje nije bila nimalo liša. Ember je bila standardno dobra i za sada je lijepo izgrađuju te vjerujem kako bi ona mogla biti protivnica Asuki u Torontu.

Bila je ovo još jedna prilično dobra epizoda NXT-a. Imali smo dosta mečevi, ali su svi oni služili svojoj svrsi i razvoj priče u određenim rivalitetima je dosta dobar.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Tim iz snova"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*