NXT pregled – Teškaši u main eventu

Sljedeći set epizoda neće biti iz Full Saila nego iz San Josea gdje su snimili čini mi se četiri epizode, pa je tako i ova jedna od njih.

Lorcan i Burch pobijedili su The Mighty u jednom zabavnom opening meču. Ništa čudno što je ovo bio dobar meč, da su dobili više vremena napravili bi oni još i bolji, ali za jednu uvertiru ovo je sasvim dovoljno jer po svemu sudeći, program bi se trebao nastaviti budući da su Thorne i Miller napali Lorcana i Burcha nakon meča. Čini mi se da su Miller i Thorne nanizali nekoliko poraza u zadnje vrijeme, tako da nisam baš očekivao još jedan ovdje, ali definitivno bi trebali ugrabiti nekakvu pobjedu da si vrate malo momentuma. Drago mi je da imamo i dešavanja u undercardu tag divizije jer ova dva tima mogu komotno biti izazivači s malo više momentuma.

EC3 pobijedio je Marcela Barthela u solidnom kratkom meču. Moram priznati da je Barthel imao prilično solidan performans i ugodno me iznenadio budući da nisam bio upoznat s njegovim radom do sada. Čak bih se usudio i reći da je bio impresivniji od EC3-a u ovom meču. EC3 je nakon meča imao promo u kojem je ciljao na Bobbyja Fisha i najavio osvetu. Ne veseli me baš taj feud nešto posebno, naravno ako će se ticati samo njih dvojice jer pomisao na njihov singles meč mi baš i ne daje nekakve nade da bi to moglo biti dobro, budući da mi nitko od njih dvojice nije ništa posebno individualno. U timu već da.

Mia Yim pobijedila je Vanessu Borne kako bi nadoknadila poraze od nedavno, što je sasvim u redu budući da od nje će definitivno biti nešto u budućnosti, barem što se NXT-a tiče. Meč nije bio nešto predug, ali je bio pristojan za vrijeme dobiveno.

U main eventu smo vidjeli okršaj dvaju teškaša, Sullivana i Leeja. Bio je ovo jedan užasno zabavan meč u kojem su obojica podjednako impresionirali i mislim da je ovo i najbolji meč za Keitha do sada u NXT-u. Obojica su izvali par impresivnih poteza, pogotovo Keith koji je još jednom pokazao svoju agilnost. Nisam znao koga očekujem da pobijedi jer imamo Sullivana koji je krenuo dobivati promo videa za glavni roster i očito je da ide tamo tako da mu je ovo vrlo vjerojatno i posljednji meč u NXT-u. A oni koji su u takvoj poziciji obično izgube u svom zadnjem meču, rijetko tko pobijedi, a uz to imamo i Keitha koji bi trebao biti u nekom pobjedničkom nizu. No, ipak je Sullivan pobijedio. U jednu ruku me je to iznenadilo zbog Keitha jer su očito time pokazali da neće ići onom rutom da će neko vrijeme najprije biti bez poraza pa će prvi doživjeti tek kroz neko vrijeme. Takav sam booking za njega očekivao zbog svoje veličine, no nije da mi je ovo nužno loša odluka, ne mora svatko ići tom rutom, tako da mi je čak ovo i okej.

Sve skupa, jedna zanimljiva epizoda s dva zabavna meča. Nismo vidjeli ove ključne igrače s Takeovera, ali ekipa koja se pojavila odradila je dobar posao.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Teškaši u main eventu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*