NXT pregled – Teškaši u main eventu

Ovotjedna epizoda NXT-a donijela nam je ponešto toga na repertoaru. Imali smo i ovaj tjedan meč za titulu, povratak Gargana, a dobili smo i jedan debi također. Bila je zanimljiva epizoda iako ne na razini prethodnih nekoliko jer nije bilo nekog meča koji me je baš oduševio.

U main eventu su Authors of Pain branili Tag Team titule protiv Heavy Machinerya. Bio je ovo zanimljiv meč četvorice teškaša, iako same okolnosti im baš nisu činili uslugu jer sam siguran da imaju mnogo bolji meč u sebi. Ovo nije trajalo toliko dugo i nije imalo osjećaj velikog meča, no bilo je u redu za ono što je predstavljalo. Nekoliko sjajnih kontri u meču i snagatorskih poteza. Ipak, prvaci su čisto zadržali titule. Šteta je što nisu napravili malo duži program s Heavy Machinery jer mislim da su izrazito zabavni i da zaslužuju biti na Takeoveru. No, što je tu je, s druge strane ovo je bila sjajna pobjeda za prvake.

No, nakon meča je na stage izašao SAnitY. Ali bez Younga, a onda su odozgo krenuli padati listovi od neke knjige koja je navodno bila ‘Book of Pain’ koju prvaci pišu otkako su došli na roster. Bio je to zanimljiv segment i intrigirajuć početak feuda koji bi mogao biti super. Pogotovo me zanima što planiraju s Youngom pošto ga nema već neko vrijeme. Bit će zanimljivo svakako.

Gargano je napravio povratak nakon što ga nismo vidjeli od Takeovera gdje ga je izdao Ciampa. Gargano je kazao kako i dalje ne razumije zašto mu je to Ciampa napravio, ali da će se okrenuti prema budućnosti i zanemariti prošlost da ga to ne omete u daljnjem putu. Bio je ovo nužan povratak Gargana. Odličan promo. Šteta zaista što Ciampe neće biti do sljedeće godine vjerojatno, ali nadam se da će do tada izgraditi Gargana kao individualca jer je odličan i tako, a onda jedno kada se Ciampa vrati, bit će zaista fantastično i mislim da se heat neće izgubiti ni najmanje. Gargano je imao odličnu izvedbu ovdje.

Bobby Fish je napravio svoj NXT debi u meču protiv Aleistera Blacka, ali je i izgubio. Bio je ovo solidan meč i pristojno izdanje za Fisha, iako mislim da i ne njegovo najbolje. Baš me zanima kako će funkcionirati ovdje u NXT-u i kako će ga koristiti jer nisam siguran da ga vide kao materijal za main scenu i NXT titulu. I nema veze što je izgubio ovdje, ne moraju svi doći u NXT s pobjedničkim nizom. Ovo je malo drugačiji način i sasvim dobar. A uz to je i izgubio od Blacka kojega sve bolje grade.

Vanessa Borne pobijedila je Jayme Hachey i kvalificirala se u Mae Young Classic. Bio je ovo iznimno kratak meč, tako da nismo ništa posebno vidjeli. Vanessa se ne čini lošom u ringu, ali ćemo više od nje nadam se vidjeti u turniru.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Teškaši u main eventu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*