NXT pregled – Takeover revanš Colea i Ricocheta

Show je otvoren mečom između Dijakovića i Thornea. Za vrijeme dobiveno, ovo je bio jako dobar meč. Imamo Dijakovića koji je po prvi puta dobio protivnika koji mu je zapravo zadao koji pravi udarac, no na kraju je uspio ugrabiti pobjedu i to je bila dobra odluka. No, s druge strane imamo malo zanimljiviji slučaj sa Shaneom Thorneom. Kao što znate, bio je član TM-61 tima, no odlaskom Nicka Millera, on se našao na stazama građenja individualne karijere. Bez sumnje je taj čovjek dobar kao hrvač i što se tiče tima i što se tiče pojedinačnih borbi. No, problem je booking koji je TM-61 imao do sada u NXT-u. Nisu ništa specijalno postigli osim što su dospjeli u finale Dusty Classica jednom. I to je otprilike njihov vrh ovdje. Tako da po defaultu ne možemo shvatiti Thornea kao ozbiljnog igrača sad kad je prešao u ovu diviziju. On je za sada čovjek koji može pružiti zanimljiv meč, eventualno dospjeti u main event tjedne epizode, i izgubiti. E sada je na njima hoće li oni vidjeti u njemu neki potencijal pa ga pushati ili od toga neće biti ništa. Malo je u nezahvalnoj situaciji jer je on trebao biti građen isključivo kao timski igrač.

Kassius Ohno izašao je van kako bi blatio publiku, ali je pokupio Rolling Elbow od Leeja. Solidan nastavak ovog programa. Ne sumnjam da će ovaj meč biti dobar, no problem je sada već u prezentaciji likova. Ohno nikad nije nebitniji od trenutne situacije. Iako se činilo da od njegovog prvog runa u NXT-u ne može gore biti, tad je barem imao neke bitne mečeve protiv recimo Regala ili Cesara. U ovom drugom pokušaju još čekamo neki meč koji će biti barem približno bitan kao ta dva. Ovo sigurno neće biti taj meč jer Lee nije do sada predstavljen kao ključan igrač, ovo tek izgleda kao prvi korak u tom naumu. Tako da, ostaje vidjeti što će biti dalje.

Profitsi su pobijedili Carilla i Ervina u prosječnom meču. Bitnije je bilo ono što se dogodilo nakon meča, a to je da su Street Profitsi odlučili se deklarirati kao sljedeći izazivači. Tu su se još onda pojavili i European Union, Burch i Lorcan, a na kraju i prvaci War Raidersi koje su pak s leđa napali dečki iz Undisputeda. Segment je sve skupa bio zanimljiv i definitivno je dao do znanja da se nešto događa u ovoj diviziji i da ima dovoljno timova koji će je držati još dosta vremena, ali sad treba vidjeti koji je sljedeći potez. Bilo bi lijepo kad bi recimo Lorcan i Burch zaista dobili push i meč za titule. Ili Profitsi također. Ne bih imao ništa protiv toga. No, mislim da ćemo najprije gledati još koji meč Raidersa i Undisputeda.

Aliyah je natjerala Conti na tapkanje u ne baš tako dobrom meču. Nakon meča se desila mnogo interesantnija stvar, a to je da su Baszler i njena ekipa pretukle Borne, Aliyah i Conti i onda je Baszler upozorila čitav roster. Solidna događanja, vidjet ćemo što će napraviti s ovom frakcijom, nadam se samo da neće otići u overkill sa svim tim silnim uplitanjima koje u zadnje vrijeme viđamo.

U main eventu smo dobili meč između Adama Colea i Ricocheta, revanš s Takeovera u Brooklynu prošle godine. Meč je bio čak i bolji nego što sam očekivao, stvarno su ga odlično odradili. Cole se bazirao na leg worku čitavo vrijeme i Ricochet je to apsolutno majstorski prodao jer nijedan potez, pogotovo onaj leteći, nije odradio a da nije obratio pažnju na to da mu je noga oslabljena. Zaista predivno odrađeno s te strane. Bilo je tu naravno i odličnih poteza i lijepih near fallova, sve ono što dobivamo od ovih dečki. Na kraju je Ricochet uzeo pobjedu. Meni se ta odluka dopada jer bolje i to nego da dobijemo još jedan nedefiniran DQ kraj, to nam ne treba. Ovako je Ricochet uzeo pobjedu, a onda su dečki iz Undisputeda prebili Ricocheta i Blacka koji je došao u pomoć nakon meča. Jako dobar booking.

Odličan main event je ono što trebate vidjeti, ostalo možete pogledati i ne morate, no bilo je zanimljivo. Dobra epizoda.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Takeover revanš Colea i Ricocheta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*