NXT pregled – Što je sljedeće za Finn Balora?

Nakon još jednog uspješnog Takeovera prošli tjedan, krećemo na put prema Brooklynu. NXT nam nalaže kako je ovo početak novoga doba za njihov brand.

 

The Authors of Pain vs Jobberi – *

Nakon brutalnog napada nad American Alphom na Takeoveru, Authors of Pain, Gzim Selmani i Sunny Dhinsa otvorili su ovotjednu epizodu NXT-a s veoma kratkim i jednostranim mečom te dominantnom pobjedom. To je upravo ono što se trebalo i dogoditi i kako bi ih trebali predstavljati jer njih dvojica izgledaju prilično strašno i mislim da bi mogli uspjeti u NXT-u. U backstageu smo pokušali dobiti koju riječ od njih, ali je Paul Ellering rekao ‘sve u svoje vrijeme’. Isto tako je dobro što ih zasad drže misterioznima i nitko ne zna koji je njihov cilj. Je li to samo American Alpha ili ipak nešto više? Dobar posao ovdje.

 

Andrade Almas je imao intervju u svojem debiju na Takeoveru, no prekinut je od strane Dillingera koji je bio ljut zbog svog poraza na Takeoveru. Dobit ćemo još jedan njihov meč, što je u redu.

 

Carmella vs Tessa Blanchard – *3/4

Solidan meč i prilično impresivno izdanje Carmelle ovaj puta koja se dosta popravlja u ringu. Tessa Blanchard je bila solidna također. Carmella je očekivano dobila s Code of Silence, njenim zahvatom. Nadam se da imaju nešto pripremljeno za Carmellu i da neće stalno imati ovakve mečeve. Možda onda bude sljedeći izazivač za Women’s titulu jednom kada Bayley ode na glavni roster.

 

Samoa Joe je imao intervju koji je bio snimljen odmah nakon njegovog Cage meč protiv Balora. Rekao je kako je ovo njegova era i kako nitko nema dovoljno da bi se žrtvovao za njegovu NXT titulu. Bio je to fantastičan promo Joea, kao i uvijek.

 

Blake & Murphy vs TM61 – **1/2

Blake i Murphy su imali intervju prije meča gdje su se složili kako je Alexa kriva za njihov raspad. No, to se nije pokazalo baš tako u meču jer su njih dvojica imali raznih nesuglasica što ih je na kraju koštalo pobjede. Meč je bio zabavan i TM61 je još jednom impresionirao. Definitivno odličan i inovativan tim, fantastičan dodatak već sada veoma dobroj NXT tag team diviziji. Miller i Throne su dobili nakon što je Blake udario Murphyu Lariat te su ova dvojica udarili Double Inverted Press Slam za pobjedu. Priča između Blakea i Murphya je zabavna, nadam se da će nastaviti ići u tome smjeru.

 

Revival je imao promo o njihovoj pobjedi na Takeoveru i činjenici da su postali prvi ikada dvostruki NXT Tag Team prvaci u povijesti. Rekli su kako su dokazali da su najbolji tim na ovoj planeti. Čestitke Revivalu na osvajanju titula, definitivno zasluženo. Veselim se vidjeti tko će biti sljedeći izazivači za titule.

 

Bayley je imala intervju gdje je izjavila kako će uskoro ići na pregled i ako joj doktori dozvole ponovni ulazak u ring, vratit će se kako bi dobila revanš za Women’s titulu. Ova ozljeda nije prava, ali dobro je odrađeno kao dio storylinea s Niom Jaxom. Izgleda da je Bayley sljedeća na redu i da bismo mogli dobiti Asuka/Bayley II na Takeoveru u Brooklynu.

 

Andrade ‘Cien’ Almas vs Tye Dillinger – **1/2

Ne tako zabavan meč kao onaj na Takeoveru, ali svejedno prilično dobro. Dillinger je ovdje bio nešto dominantniji nego u prvom meču, no Almas je definitivno još jednom impresionirao sa svojim potezima. Malo je stavljen u nezgodnu situaciju ovdje jer Full Sail publika obožava Dillingera i neće baš navijati za njegovog protivnika koji je u ovom slučaju bio Almas, tako da je Almas dočekan s malom dozom negativnih reakcija tijekom meča. No, jednom kad Almas odstupi od Dillingera, vjerujem kako će biti sve u redu. Almas je očekivano dobio s koljenima u facu u kutu.

 

Finn Balor došao je u ring kako bi objavio fanovima što je sljedeće za njega. Rekao je kako je bio u mnogim ratovima s Joeom, Owensom i ostalima te kako je bio NXT prvak skoro 300 dana, ali sada više to nije i pitanje je bilo što je sljedeće za njega. No, jedna osoba je imala odgovor na to, a on je bio Shinsuke Nakamura! Nakamura je izašao van uz ogromne reakcije i rekao da ako želi biti NXT prvak, mora prvo pobijediti ikonu NXT-a, Finn Balora. Balor je to prihvatio i njih dvojica su se rukovali. Potpuno sam prodan na ovaj meč! Mislio sam kako ga nećemo doživjeti u NXT-u pošto je Balor blizu odlaska, no ipak izgleda da hoćemo. Nije rečeno kad, tako da ne znam gdje bi to moglo biti. Brooklyn je još daleko i mislim da će ondje Nakamura ići na Joea, tako da ćemo vjerojatno dobiti ovaj meč na epizodi NXT-a. Ja se samo nadam da će taj meč biti odličan. Izvrstan segment ovdje.

 

Veoma dobra epizoda NXT-a s nekoliko zabavnih mečeva i odličnim segmentom Balora i Nakamure za kraj.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Što je sljedeće za Finn Balora?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*