NXT pregled – Sljedeća stanica: Dallas

Došli smo i do zadnje epizode pred vjerojatno najveći NXT show u povijesti, Takeover: Dallas. Sad kada je sve većinom najavljeno i rečeno, ova epizoda kao i ona prošla ima zadaću stvoriti dodatan hype oko pojedinih mečeva i izgraditi wrestlere koji će imati značajnu ulogu u Dallasu.

 

American Alpha vs John Skyler & Corey Hollis – **

Kao i svaki meč American Alphe, i ovo je bio vrlo zabavan, iako ne tako dugačak meč. Gable i Jordan su dominirali većim dijelom meča, Skyler i Hollis su dobili tu i tamo koji ofenzivni potez, no Gable i Jordan su na kraju ostvariti očekivanu pobjedu. Solidan i efektivan način da se Gableu i Jordanu dadne još malo momentuma prije Dallasa. Jedva čekam taj meč.

Finn Balor je imao kratak i dobar intervju o svojem meču protiv Joea gdje je rekao kako će njegova opsjednutost NXT titulom biti razlog zašto će pobijediti u Dallasu.

Baron Corbin vs Mike Cuellari – *

Ovo je bio još jedan kratak meč s efektivnom pobjedom Baron Corbina. Nije niti trebalo biti drugačije. Meč je trajao jedva minutu, Corbin je dominirao i na kraju izveo Deep Six za pobjedu. Nakon meča, Corbin je izveo i End of Days da ne bi ostao dužan. Još jedan meč koji je dao malo momentuma Corbina što mu je i više nego potrebno zbog meča protiv Ariesa u Dallasu. Kasnije u showu, Corbin je za čudo imao super promo o tom nadolazećem meču. Možda čak i najbolji njegov promo do sada.

Još malo smo se upoznali s Nakamurom u videu koji je prikazivao neke njegove trenutke iz karijere u Japanu i Indy sceni. Dobar način da se oni koji nisu čuli za njega upoznaju s njim i njegovim radom prije Dallasa.

The Revival vs Tucker Knight and Steve Cutler – **

Gable i Jordan svoj su meč odradili na početku showa, a sada je vrijeme da njihovi Takeover protivnici odrade svoj meč prije Dallasa. Niti ovo nije bio puno drugačiji meč od ostalih, bio je prilično kratak, Dash i Dawson su dominirali većim dijelom meča i na kraju ostvarili pobjedu sa Shatter Machine. Još jednom, solidna pobjeda za njih dvojicu koja im daje još dodatnog momentuma prije Dallasa.

Alex Riley vs Apollo Crews – *

Još jedan kratak meč na ovome showu gdje je Crews očekivano uzeo pobjedu. Hvala Bogu pa su odustali od Rileya, mislio sam da će dobiti push kada se vratio. Ne sviđa mi se on baš. Nakon meča, Elias Samson je izašao van s gitarom i otpjevao Apollu pjesmu. Čovječe, kako je ovo bilo dobro. Kada bi na ovaj način iskorištavali taj gimmick stalno, to bi funkcioniralo super. Samson je bio odličan ovdje za promjenu. Ovaj meč je najavljen za Dallas kao i očekivano. Vidjet ćemo hoće li Samson bolje funkcionirati kada je u ring s boljim hrvačima.

Prikazan je izvanredan promo video za meč između Bayley i Asuke u Dallasu. NXT je uvijek izvrstan što se tiče tih videa, svi budu super i ovaj je bio jedan od njih. Iako Bayley i Asuka nisu imali puno interakcija, ovim videom su uspjeli stvoriti hype. I svidjelo mi se kako su Sasha Banks i ostale koje nisu bile u ringu s Asukom govorile kako će Bayley pobijediti, no recimo Emma i Dana Brooke znaju u što se Bayley upušta i znaju koliko je Asuka opasna i zato predviđaju njenu pobjedu.

Sami Zayn je imao odličan intervju o svojem meču protiv Nakamure u Dallasu gdje je rekao kako će Nakamura pokušati impresionirati sve fanove, no Zayn će mu pokazati da je NXT njegov.

Samoa Joe vs Bull Dempsey – *

Kao i sve na ovom showu, još jedan veoma kratak meč i dominantna pobjeda Joea. Ništa drugo nisam niti očekivao od ovoga meča. Dali su Joeu dodatnog momentuma prije Dallasa i stvarno su ga u ovih zadnjih par tjedana izgradili kao legitimnog izazivača za NXT titulu. Nakon meča, Joe nije puštao Dempseya iz Coquina Clutcha, Regal je poslao neke ljude da ga rastave, no nisu uspjeli, ali je zato Finn Balor došao u pomoć i zatim smo vidjeli jedan izvanredan brawl njih dvojice koji je otišao i u publiku, pa čak i do komentatorskog stola. Odličan završni segment koji je dao dodatan hype njihovom meču na Takeoveru. Samo šteta što nisu najavili stipulaciju, mislim da bi tako meč još bio zanimljiviji, a ovako će imati težak posao pratiti ostale mečeve na cardu ako budu main event. Možda čak i najave do sutra, vidjet ćemo.

Vrlo dobra go-home epizoda NXTa. Saznali smo još jedan meč za Dallas, no ova epizoda je obavila svoju zadaću, a to je davanje momentuma hrvačima koji će nastupiti u Dallasu. Dobar posao. A sada se okrenimo prema Takeoveru! Tijekom dana ću izbaciti preview, a sutra ćemo izbaciti i predviđanja za ovaj događaj.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Sljedeća stanica: Dallas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*