NXT pregled – Sljedeća stanica…Brooklyn

William Regal dolazi u ring za potpisivanje ugovora između Bayley i Sashe Banks. Bayley prva dolazi u ring. Zatim i NXT prvak Sasha. Bayley govori da je imala puno mečeva za titulu i nije ih iskoristila, ali sad ima osjećaj da će je osvojiti, ali isto tako i Sasha i svi fanovi imaju taj osjećaj da će ona osvojiti titulu. Bayley potpisuje ugovor. Sasha ima zatim nešto za reći. Ona odmah pokopava publiku o tome da postoji razlog zašto će Takeover biti u Brooklynu, a ne tu. Sasha zatim govori da će na Takeoveru potvrditi da je ona najbolja žena u WWEu kada pobijedi Bayley. Sasha zatim potpisuje ugovor sa svojim štambiljom. No, onda Bayley govori da zna kako ovakvo što završava stoga izaziva Sashu na borbu! Sasha govori da su Charlotte i Becky bile prijetnje, ali ona nije stoga se ne želi boriti. Sasha odlazi prema backstageu, no Bayley se zatrčava i napada ju! Imali su kratak brawl, no onda su ih sudci rastavili. Ovaj segment je bio jako dobar. Sviđala mi se jako konfrontacija njih dvije. Sasha je zaista odlična i ono kada je rekla da postoji razlog što Takeover nije ovdje je bilo izvanredno. Jedva čekam ovaj meč, sasvim sigurno će biti još jedan odličan ženski NXT meč.

 

Tyler Breeze vs Nepoznati Wrestler – NR

Tyler Breeze je sa sobom ponio masku Jushina ligera. Tyler Breeze je u vrlo kratkom meču ostvario pobjedu sa Superkickom kako bi poslao poruku Jushinu Ligeru. Poslije meča, Breeze stavlja Ligerovu masku na njegovog protivnika, a zatim govori mu da će ga pobijediti na Takeoveru. Breeze zatim daje protivniku Beauty Shot i odbrojava do tri. Ovo je bio dobar segment. Pošto Ligera ovdje nema, ne može se puno toga napraviti, no ovo je bilo dobro. Mislim da bi meč mogao biti dobar, vidjet ćemo. Jedva čekam vidjeti Ligera.

 

Hype Bros, Enzo Amore & Big Cass vs Četiri nepoznata Wrestlera – *1/2

Puno nepoznatih wrestlera na ovoj epizodi. Enzo i Big Cass su prije meča napravili svoj uobičajeno promo. Ovo je bio zabavan kratki meč i pobjeda za Rydera, Rawleya, Enzu i Cassa nakon što je Enzo ostvario pobjedu sa Splashom. Razlog što je ovaj meč napravljen je taj što ćemo idući tjedan isto imati 8-Man Tag, no protivnici ove četvorice će biti Jason Jordan, Chad Gable, Scott Dawson i Dash Wilder, a taj će se meč snimiti u Brooklynu. To bi trebao biti jako zabavan meč ako dobiju vremena, sviđa mi se.Poslije meča, ta četvorica su imala promo u backstageu gdje su izjavili kako nisu impresionirani pobjedom njihovih protivnika, stoga će pobijediti ih idući tjedan.

 

Samoa Joe vs Steve Cutler – NR

Još jedan vrlo kratak meč i laka pobjeda za Joea sa Sleeper Holdom. Poslije meča, dok je Joe išao prema backstageu, Baron Corbin ga je napao Big Bootom. Njih dvojica su se tukli kroz publiku i kad su došli u ring, Corbin je napravio End of Days Joeu. Solidan brawl, svidio mi se segment. Ako se budu dobro tukli na Takeoveru, bit će meč dobar.

 

Blake & Murphy vs Angelo Dawkins & Sawyer Fulton – *3/4

Ovo je bio najduži i najbolji meč na showu, no svejedno ništa posebno dug i dobar meč. Fulton i Dawkins izgledaju impresivno, volio bih vidjeti više od njih. NXT Tag Team prvaci Blake i Murphy očekivano dobivaju. Poslije meča, Vaudevillainsi su izašli na stage kako bi predstavili plan kako se riješiti Alexe Bliss na Takeoveru. No, Bliss je došla do njih dvojica i dvaput ih ošamarila. Ovo je bio solidan segment. Njihov meč bi mogao biti solidan. Bit ću zadovoljan ako bude na razini prvog.

 

Kevin Owens dolazi u ring s ljestvama. Owens odmah provocira publiku s Brooklynom. Owens zatim naziva publikom John Cenom wrestling fanova. On govori kako fanovi žele da NXT raste, a onda kada NXT proda 13 000 ulaznica u Brooklynu, to im se ne sviđa. Owens je ovdje bio genijalan. Odmah je podigao zainteresiranost publike. Owens zatim se prebacuje na Balora. Owens govori da treba NXT titulu da dokaže da je bolji od Balora. Owens se zatim penje na ljestve. Owens govori da ka on bude na vrhu ljestava, Balor će biti na podu uništen, a Owens će onda uzeti titulu. No, onda su se svjetla ugasila i to je bio znak da je Balor tu. Owens je gledao prema stageu, no Balor se odjednom pojavio na užadima. Njih dvojica su ušli u brawl i Balor je uspio otjerati Owensa. Balor je zatim rekao kako će pobijediti Owensa na Takeoveru. Ovo je meni osobno bio jedan od najboljih segmenata u NXT povijesti. Owensov promo je bio izvanredan, pogotovo kada je očitao bukvicu publici. Balorovo pojavljivanje niotkuda je bilo odlično i brawl je bio solidan. Jedva čekam ovaj meč na Takeoveru, uspjeli su me još više uzbuditi ovom segmentom.

 

Iako nismo imali niti jedan dug i dobar meč, imali smo odlične segmente i zato je ovo meni bila super epizoda pred Takeover. Svaki meč koji će se dogoditi na Takeoveru je ovdje na ovoj epizodi dobio vremena da se dodatno izgradi kako bi se stvorio taj zadnji hype pred Takeover i to mi se sviđa. 7.5/10 

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Sljedeća stanica…Brooklyn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*