NXT pregled – Sasha Banks dobiva novog izazivača

NXT je započeo s intervjuom Williama Regala u vezi Owensovog pridjeloga da njegov meč protiv Balora na Takeoveru bude Ladder meč. Regal je rekao kako je razgovarao s Balorom i on je pristao. Stoga je William Regal najavio kako će Balor braniti NXT titulu na Takeoveru protiv Kevina Owensa u Ladder meču. To je odlična stipulacija kao što sam rekao. Owens je poznat po odličnim Ladder mečevima na Indy sceni, a vjerujem kako će se Balor snaći u ovakvim okolnostima. Ovaj meč bi mogao biti klasik i jedan od najboljih mečeva u NXTu.

 

Solomon Crowe vs Tye Dillinger – *3/4

Ovo je bio debi za Dillingerov novi karakter pod nazivom ‘Perfect 10’. Njegov novi gimmick je izgleda da ocjenjuje drugim wrestlerima njihove izvedbe u ringu. To je kul. Zabavan kratki meč ovdje. Obojica su bili dobri u meču. Par solidnih poteza. Publika je dobro reagirala na Dillingera što je odlično za njega. Veselim ga se vidjeti u dužim mečevima. Dillinger pobjeđuje s koljenom u facu u obliku Codebreakera. Žao mi je Crowea. Ništa ne radi, samo gubi. Definitivno ne zaslužuje to.

 

Baron Corbin vs Nepoznati Wrestler – NR

Ovo je bio četvrti Corbinov squash u zadnje četiri epizode NXTa. Publika mu je ovdje davala prilično velike negativne reakcije. Moram priznati da je ovo dobar potez NXTa što su ga stavili u četiri squasha zaredom jer su znali da se to publiki neće svidjeti pa bi tako privukli negativne reakcije na njega. Poslije meča, Corbin je rekao da je uvijek ista priča kada bilo tko uđe u ring s njim i da nema nikoga tko ga može zaustaviti. Corbin je išao napasti toga wrestlera, no Steve Cutler je došao u ring kako bi napao Corbina, ali je i on dobio End of Days. No, onda je Samoa Joe izašao van! Joe je izazvao Corbina na meč odmah, no Corbin je rekao da to neće učiniti sada, ali je ipak napao Joea! Ipak, Joe je uspio preuzeti kontrolu i stavio Corbina u Sleeper Hold! Ovo je bilo jako dobro, moram priznati. Svidjelo mi se kako se Joe suprostavio Corbinu i njihov kratki brawl je bio kul. NXT je najavio kako će imati meč na Takeoveru, to bi trebao biti dobar meč.

 

Tyler Breeze je imao kratak promo u backstageu o njegovom meču s Liger u Brooklynu. Breeze je rekao kako Regal nije razočarao u biranju njegovog protivnika, ali kao što je pobijedio i Itamija, tako će pobijediti i Ligera. Solidan promo Breezea. Njegov meč protiv Ligera na Takeoveru bi trebao biti zabavan.

 

Finn Balor vs Marcus Louis – *

Kratak meč i očekivana laka pobjeda za Finn Balora. Marcus Louis me tako podsjeća na Kanea, samo što je mršaviji i naravno mlađi. Poslije meča, dok je Balor išao prema backstageu, Kevin Owens je došao i napao ga s leđa. Owens je išao po Apron Powerbomb, ali se Balor uspio obraniti. Zatim se imali jedan kratak brawl gdje je na kraju Owens napravio Pop Up Powerbomb Baloru. Owens je uzeo NXT titulu, podigao je, a onda stavio na Balora. Dobar segment. Dobro je što je Owens pobijedio u ovom brawlu da ova zavada ne bude jednostrana i da Owens dobije malo momentuma prije Takeovera.

 

Vaudevillainsi su imali intervju o svome Tag Team Title meču na Takeoveru. Vaudevillainsi su izjavili da imaju plan kako se riješiti Alexe Bliss koja ih je koštala Tag Team titulu prvi puta. Alexa Bliss je došla i opalila im šamar obojici. Kul segment. Baš me zanima tko će biti ta ženska koja će se priključiti Vaudevillainsima. Nadam se samo da neće biti Eva Marie, ona im ne bi pristajala.

 

Becky Lynch vs Bayley – ***

Pobjednik ovog meča će ići na Sashu Banks na Takeoveru. Sasha Banks je bila na komentatorskom mjestu. Drago mi je da su cure dobile mjesto u Main Eventu. Očekivano dobar meč ove dvije, otprilike na razini Bayley/Charlotte meča od prošli tjedan. Dobile su dosta vremena i to su iskoristile. Becky je imala dobar rad na Bayleyevoj ruci tokom meča i Bayley je to dobro prodala. Nekoliko solidnih near fallova i Bayley pobjeđuje s Roll Upom. Poslije meča, Sasha Banks se popela na komentatorski stol i podignula titulu. Imamo Sasha Banks vs Bayley na Takeoveru. To bi trebao biti vrlo dobar meč.

 

Dobra epizoda NXTa. Vrlo dobar Build za Takeover koji je za tjedan i pol dana. Još nam samo jedna epizoda NXTa preostaje do njega. 7/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "NXT pregled – Sasha Banks dobiva novog izazivača"

  1. That is a good tip especially to those fresh to the blogosphere.
    Brief but very accurate info… Thanks for sharing this one.
    A must read article!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*