NXT pregled – SAnitY

  • 7/10
    WWE NXT 12.10.2016. - ocjena - 7/10
7/10
Sending
User Review
7/10 (3 votes)

Ovotjedna epizoda donijela nam je mnogo toga dobroga. Nastavili smo s prvim kolom Dusty Rhodes Classica, a uz to smo vidjeli i debi SAnitY, do sada nepoznate grupe koja je svoje lice pokazala upravo sinoć, te kao šećer za kraj, Shinsuke Nakamura napravio je svoj povratak nakon četiri tjedana izbivanja iz ringa zbog ‘ozljede’ koju mu je Joe nanio.

Krenimo upravo od main eventa gdje su Blake i Murphy imali meč. Volio bih da je ovaj meč bio od malo većeg značaja i da su ga unaprijed najavili, pošto njih dvojica već nekoliko mjeseci vuku svoj storyline o neslaganju, stoga mislim da im je meč trebao biti malo bolje predstavljen, ali s obzirom na to da je završio za tri minute jer je Joe upao u meč i pretukao obojicu, možda to nije toliko ni bitno. Joeov napad je bio izvanredan, a onaj trenutak kada se izderao ‘REEEEGAAL’ je bio neprocjenjiv. I onda smo napokon vidjeli povratak Nakamure koji nije mogao biti bolje odrađen. Nakamura je izgledao kao totalni bad-ass i potpuno suprotno onome ponašanju prije nego ga je Joe ozlijedio. Brawl je bio super zabavan, odlično su to odradili i sviđa mi se kako su prikazali i onaj dio iz backstagea. Veselim se njihovom revanšu uskoro i nadam se da će taj meč sadržavati upravo svu ovu intezivnost i brutalnost koju je ovaj brawl sadržavao.

Nakon toliko tjedana prikazivanja onih kratkih videa koji su najavljivali SAnitY, oni su napokon napravili svoj debi. I odlično je ispalo. Odmah su pri ulasku u ring ostavili dojam, njihov ulazak i cijela ta atmosfera je bila naznaka što otprilike očekivati od njih. Imali su meč protiv Roodea i Dillingera i pobijedili su ih za nešto više od minute. Sviđa mi se kako je to odrađeno, izvanredno su prikazani te mislim kako će njihov gimmick funkcionirati. Tim izgleda zaista solidno, imamo dva lika koja do sada nisu dobivali toliko prilike pokazati se u NXT-u – Wolfe i Fulton, a uz njih je i jedna žena, koja je izgledala jako kul, a to je Nikki Cross. I kao šećer za kraj, predstavili su Erica Younga kao šefa te frakcije.

No, uz sve to, Dillinger i Roode su započeli svoj feud kada je Roode napustio meč i ostavio Dillingera samog protiv SAnitY, a onda rekao kako on uopće nije niti htio biti dio ovoga turnira i Dillinger ga je molio da mu bude partner, a svi znamo da je bilo upravo suprotno. Njihov feud bi trebao biti jako zanimljiv, ponajprije zato što su to dva najpopularnija lika u NXT-u, a mislim da je Dillinger jedan od rijetkih uz kojeg Bobby Roode može dobiti negativne reakcije od publike.

U drugom meču Dusty Rhodes Tag Team Classica TM-61 su pobijedili Mossa i Sabbatellija. Meni je meč bio prilično prosječan, mislim kako su Moss i Sabbatelli previše dominirali nad TM-61 i iako su ovi pobijedili, izgledali su malo preslabo na kraju. Thorne i Miller za sada nisu pokazali toliko mnogo toga u NXT-u tako da se nadam kako će dobiti prilike u ovom turniru pokazati nešto više.

Billie Kay pobijedila je Liv Morgan u prosječnom meču nakon što je Peyton Royce omela Liv i pomogla Billie da pobijedi. Sviđa mi se tim Billie i Peyton, koliko sam čuo njih dvije su dosta dobre i nadam se da će imati prilike to i pokazati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – SAnitY"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*