NXT pregled – Samoa Joe vs Rhyno

Ovotjedni NXT je već izašao, stoga…što čekati? Bacimo se na pregled što izgleda kao jedna zanimljiva večer. Samoa Joe vs Rhyno i Bayley vs Charlotte je najavljeno.

 

Charlotte vs Bayley – ***1/4

Lijepo je što NXT češće započinje show s mečevima, a još ljepše je to da započinjemo sa ženskim mečom. Očekivano jako dobar meč od ove dvije cure. Stvarno su dobro radile zajedno. Vrlo zabavna akcija s par dobrih poteza s obje strane. Bayley na kraju pobijedila s Avalanche Bayley-to-Belly. To je kul potez. Sviđa mi se kako grade Bayley. Pošto su ove tri cure sada na glavnom rosteru, ona je najbolja sada u NXTu i s pravom ide ka Women’s tituli. Drago mi je za nju.

 

Kevin Owens je imao intervju s Michaelom Coleom. Owens je govorio o nadolazećem meču protiv Finn Balor na NXT Takeoveru i kako je William Regal rekao kako se nada da će Balor pobijediti Owensa jer mu se ovaj zamjerio. Owens je zatim rekao da treba NXT titulu zbog mnogo razloga, no predvidio je da bi ga William Regal mogao koštati meča tako što potplati sudca stoga je izazvao Finn Balora na Ladder meč! Ovo je odlično! Htio sam promjenu u tome meču, dobio sam je! Ovo bi moglo biti izvrsno. Sad ćemo vidjeti što će dalje biti i hoće li Balor i Regal prihvatiti ovo.

 

Bull Dempsey nastavlja sa svojim Bull-fit segmentima i pokušava doći u dobru formu te odlazi u teretanu. Zabavno je ovo, nemam ništa protiv ovoga. Sviđa mi se.

 

Baron Corbin vs Steve Cutler – NR

Naravno, još jedan kratak meč i laka pobjeda za Corbina. Nemam ništa puno reći o ovome.

 

Bayley je došla u Regalov ured. Ona misli da je zaslužila meč za NXT Women’s titulu stoga je zatražila od Regala šansu. Regal je rekao kako ona to zaslužuje, no kako još jedna osoba je zaslužuje. Stoga će Bayley idući tjedan ići na Becky Lynch i pobjednik toga meča će ići na Sashu Banks na Takeoveru u Brooklynu. Jedva čekam taj meč, mogao bi biti super.

 

Tyler Breeze vs Lokalni Wrestler – NR

Nisam uspio naći ime Breezovog protivnika, a najavljivača nisam razumio potpuno. Nema veze. Kratak meč i laka pobjeda za Breezea sa Beauty Shotom. Zadnja dva tjedna, Tyler Breeze je stalno dosađivao Regalu kako želi meč na Takeoveru te je tražio od Regala da mu dadne protivnika. Regal je zato izašao van i najavio Breezovog protivnika za Takeover…Jushin ‘Thunder’ Liger. Iako je ovo već spomenuo na Facebook stranicama WWEa, drago mi je da imamo nekakvu pozadinu za ovaj meč. Definitivno se veselim gledati Ligera u NXT ringu. Zatim su prikazali nekakav promo video o Ligeru. Zanimljivo.

 

Prikazali su video o Uhaa Nationu kako trenira u Performance Centru. Uhaa je zatim predstavio svoje NXT ime. Zvat će se Apollo Crews. Zatim je najavio kako će napraviti svoj debi na NXT Takeoveru u Brooklynu! Odlično! Morat ću se malo priviknuti na novo ime, ali veselim se njegovom debiju.

 

Finn Balor je imao intervju s Byronom Saxtonom. Balor je govorio o Owensu, no iako su prije bili prijatelji, nije iznenađen akcijama Owensa u zadnje vrijeme i kada je udario Regala. Balor ne vjeruje u ništa što Owens kaže. Balor je zatim govorio o Owensom izazovu i rekao je kako ga nije briga kakav će meč imati, on će svejedno izaći iz Brooklyna kao pobjednik. Dobar intervju Balora. Ne znam je li ovo znači da je Balor prihvatio Owensov izazov, ali saznat će se ujutro na web stranici WWEa. Jedva čekam taj Ladder meč.

 

Hype Bros vs Scott Dawson & Dash Wilder – *1/2

Zabavan kratki meč i pobjeda za Rydera i Rawleya. No, poslije meča, Dawson i Wilder su se osvetili njima dvojici za poraz i razbili ih obojicu. Zanimljivo. Možda bismo mogli vidjeti meč ova dva tima na Takeoveru. Vidjet ćemo.

 

Vaudevillainsi su od Regala zatražili revanš za NXT Tag Team titule. Regal im je to dao pošto ih je u njihovom prvom meču pobjede koštala Alexa Bliss. Stoga je Regal ovaj puta odlučio nekako maknuti Alexu Bliss iz meča. Zanimljivo. Njihov prvi meč je bio zabavan, vjerujem kako će i ovaj biti.

 

Samoa Joe vs Rhyno – **3/4

Zabavan meč ove dvojice. Svidjelo mi se. Napokon jedan malo veći i duži meč za Joea. Pogodio je lijep Suicide Dive na početku. Dobri potezi u meču. Samoa Joe na kraju dobiva Rhyna s Muscle Buster. To je bilo očekivano. Svi mlađi wrestleri poput Zayna i Balora su dobili Rhyna, stoga je bilo očekivano da će i Rhyno. Dobra pobjeda za njega svejedno.

 

Jedna od boljih epizoda NXTa u zadnje vrijeme. Dva dobra meča: početni i završni. Vrlo dobar build za Takeover. Sviđa mi se što će biti dodana stipulacija na Balor/Owens meč. I to Ladder meč stipulacija. Izvrsno. 7.75/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Samoa Joe vs Rhyno"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*