NXT pregled – Samoa Joe u akciji

Mojo Rawley and Zack Ryder vs Mike Rollis and Elias Sampson – *3/4

Odlične reakcije za povratak Rawleya i debi Rydera. Zabavan kratki meč i očekivana pobjeda za Rydera i Rawleya koji su bili dosta zabavni tokom meča. Ne bih se žalio kad bi njih dvojica ostali u timu ovdje u NXT-u i onda zajedno prešli na glavni roster u timu. Poslije meča, njih dvojica su slavili u publici.

 

Emma vs Blue Pants – *1/2

Blue Pants je, kao i uobičajeno bila omiljena kod publike. Meč je bio u redu i dobile su dovoljno vremena. Vidjeli smo malo više agresije od Emme nego inače, što je dobro. Zasada joj ide ta uloga negativca. Očekivana pobjeda za Emmu s Emmalockom.

 

Imali smo dobar backstage intervju s Enzom, Cassom i Carmellom gdje je najavljeno da ćemo idući tjedan imati Six-Person Tag njih protiv Blakea, Murphya i Alexe Bliss. To bi mogao biti dobar meč, sviđa mi se.

 

Tyler Breeze vs & Bull Dempsey – 1/4*

Breezeova strategija ovdje je bila izvanredna. Meč kao meč je bio kratk i ništa posebno, no ova fora s Breezeom je bila super. Dempsey ga je stalno lovio oko ringa, no brzo se umorio i to je Breeze iskoristio i pobijedio ga s Beauty Shot. Dobra pobjeda z Breezea. Malo me zbunilo ovo što ima meč s negativcom jer je i on negativac, ali u redu.

 

Becky Lynch vs Jessie – *3/4

U redu meč i očekivana pobjeda za Becky Lynch koja pobjeđuje s Armbarom. Becky nastavlja biti super i stvarno se povezala s publikom od fantastične izvedbe na Takeoveru te sad dobiva odlične reakcije. Nadam se da će jednom osvojiti Women’s titulu. Volio bih vidjeti još jedan meč između nje i Sashe Banks.

 

Baron Corbin vs Angelo Dawkins – 1/2*

Publik je Corbinu vikala ‘Corbin Sucks’ u stilu New Day sucks’ chantova. Kratak meč. Ustvari, niti nije bio toliko kratak ako ćemo gledati prosjek Corbinovih mečeva koji traju 30 sekundi. Ovaj je trajao 2 minute. Svejedno, ništa posebno. Corbin dobiva s End of Days. Corbin i Rhyna treba staviti u No DQ meč, ali u pravi No DQ meč.

 

Samoa Joe vs Scott Dawson – *1/2

Pročitao sam glasine kako bi Samoa Joe mogao dobiti novo ime. To bi u ovom trenutku bilo potpuno glupo jer se već tri tjedna predstavlja kao Samoa Joe i drugo ime je sad po meni nepotrebno. Owens je bio na komentatorskom mjestu. Impresivan debi za Joea. Ispucao je nekoliko dobrih poteza. Očekivana pobjeda za njega. Poslije meča, Joe je izazvao Owens da dođe u ring a ne da stalno bježi, no Owens je rekao da neće jer ne bi bilo dobro da prebije Joea nakon njegovog debi meča u NXT-u i da Joe neće dobiti meč za NXT titulu. No, Regal je izašao van i najavio kako ćemo imati Non-Title meč između njih dvojice idući tjedan! Odlična najava, jedva čekam to! Dobar segment, svidjela mi se konfrontacija Joea i Owensa.

 

Solidan NXT, no ništa posebno. Mečevi su svi bili kratki i niti jedan se nije istakao, tako da ništa osim Joe/Owens segmenta nije previše vrijedno spomena. Iduća NXT epizoda sa Six-Person Tag i Joe/Owens mečom bi trebala biti puno bolja. 5.75/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Samoa Joe u akciji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*