NXT pregled – Šamar upozorenja

Baš kao i prošli tjedan, početak i završetak ovotjedne epizode bili su odlični, a ovo u sredini je više-manje bilo solidno. Još jedna u nizu jako dobrih epizoda, no to je nešto što smo naviknuli dobiti od NXT-a.

Krenut ćemo sa segmentom iz naslovne slike, onim gdje su se verbalno, a bome i jednim dijelom fizički sukobili Tommaso Ciampa i Candice LeRae. Svidjelo mi se kako je Ciampa ušao na Garganovu muziku, publika je odlično reagirala kad su pomislili da će dobiti Gargana, a dobili su baš Ciampu. Njegov promo je bio vrlo kratak jer ga je ubrzo prekinula Candice, tako da nemam tu što puno komentirati. Ali dio koji je odradila Candice bio je izvrstan. Sjajno se snalazi na mikrofonu, odlično je prodala emociju u ovom segmentu. Ciampin dio o vjenčanju na kraju prije šamara je isto bio divan za nastavak ove priče i za još dublje podizanje tenzija između njih dvoje. Šamar je isto odlično funkcionirao, tako da sam izuzetno zadovoljan s ovime, jako dobro su se snašli u ovom periodu dok Gargana nema jer prodaje Ciampin napad.

U main eventu smo vidjeli six-man tag meč gdje su se sukobili Burch, Lorcan i Dunne protiv Undisputeda. Jako zabavan meč, pogotovo zadnjih nekoliko minuta gdje su apsolutno pokidali s luđačkom izmjenom poteza s obje strane. UK dečki su sjajno funkcionirali skupa kao i uvijek, a Undisputed Era izgleda mnogo potpunije kao cjelina sada kada je Strong tu s njima. I jako mi je drago da su UK-ovci uzeli pobjedu ovdje pošto će Burch i Lorcan vjerojatno ići na titule. Trebala im je pobjeda ovdje. Dunne bi mogao ići na Colea, premda ne znam kako će to odigrati pošto obojica imaju titule u posjedu. No, ako je suditi po ovome meču, onda bismo napokon mogli imati odličan meč za Tag Team titule na Takeoveru.

Ricochet i Velveteen Dream su u ove tri minute koje su dobili pokazali kako mogu imati sjajan meč i ja se nadam da će dobiti puno više vremena ako budu imali meč na Takeoveru. Publika je obožavala ovo dok je trajalo. Napad Sullivana je bio solidan, zanima me kako će se ovo rasplesti, pretpostavljam da će Sullivan sada isto polako prema meču za titulu.

Lacey Evans pobijedila je Brandi Lauren u kratkom meču. Dominantna pobjeda za Lacey, što je bilo i potrebno jer je trenutno u rivalstvu s Kairi. Upravo ona ju je i napala nakon meča. Solidno odrađeno, publika je dobro reagirala. Interesira me koliko će kvalitetan meč biti, bit će to test za Lacey da vidimo kakva je.

Kona Reeves je i ovaj tjedan imao meč, pobijedivši Raula Mendozu. Ovaj puta mi je nekako bolje sjeo moram priznati, a mislim da ga je i publika bolje reagirala na njega. Pravi ispit za njega će doći kada bude imao neki duži meč, ovo je za sada samo zagrijavanje.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Šamar upozorenja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*