NXT pregled – Roode vs Ohno

Ovotjedna epizoda NXT-a donijela nam je dosta nužnog i potrebnog hypea za tri glavna meča koja će se dogoditi na Takeoveru u Orlandu. Zanimljivih sat vremena, bolja epizoda od prethodne.

Dobili smo čak i meč za NXT titulu između prvaka Bobbya Roodea i izazivača Kassiusa Ohna. Meč je imao prilično veliku minutažu, nešto ispod 20 minuta i bio je zabavan, no ne i odličan. Ohno je imao super izvedbu, mislim da je ovo bio jedan važan meč za njega, pošto mu je ovo prvi TV meč otkako se vratio i trebao se dokazati da još uvijek posjeduje to nešto što je imao i dok je prvi puta bio u NXT-u. Mislim kako je to i napravio. Ipak, Roode mi je bio malo dosadan u ringu, česti rest holdovi i dosadni control segmenti u sredini su malo uništili tok ovoga meča. No, sve skupa, završnica je bila zanimljiva, Ohno je praktički mogao pobijediti no u najvažnijem trenutku je Roode ispao iz ringa što je onemogućilo Ohnu da mu napravi pin. Roode je na kraju pobijedio i zadržao titulu. Sviđa mi se kako su odradili taj završetak zaista, Ohno je izgubio, ali je izgledao odlično u porazu, tako da se neću žaliti što je pretrpio poraz u svome prvom TV meču od povratka.

Roode će se na kraju svega sukobiti s Nakamurom na Takeoveru koji je iz backstagea pratio meč. Ja sam čak mislio da će ubaciti i Ohna u taj meč na neki način, no nakon ovoga meča ne vjerujem nego ćemo ipak dobiti još jedan meč Roodea i Nakamure.

AoP pobijedili su braću Ealy u očekivano kratkom meču. Nakon meča je Ellering imao promo koji su prekinuli Gargano i Ciampa. Oni su rekli kako nisu dobili pošten revanš te zaslužuju još jedan. Dash i Dawson izašli su sljedeći te su rekli kako su oni izgradili ovu diviziju i kako zbog toga trebaju dobiti meč za titule. Regal je to odlučio riješiti na način da je bookirao eliminacijski meč između ova tri tima na Takeoveru.

Bilo je očekivano da ćemo dobiti ovaj meč, iako ja osobno nisam očekivao eliminacijsku stipulaciju, no s njom ili bez nje, jako sam zainteresiran za taj meč, bit će to nešto drugačije od onoga što smo do sada vidjeli od timske divizije. Mislim kako će ovo biti i posljednji Takeover za Revival koji bi uskoro mogli na glavni roster.

Nikki Cross pobijedila je Macey Estrellu s čak 6 Fisherman Neckbreakera u jednom veoma zabavnom squash meču. Nakon njega su se pojavili Jose i Dillinger koji su napali SAnitY, no kako nije bilo Stronga koji je prošli tjedan pretučen, imali su čovjeka manje na svojoj strani (ako brojimo i Nikki Cross koja se također umiješala, onda i ženu manje), te su ih Young i ekipa opet prebili. Još jedan zanimljiv segment i dobar nastavak priče. S obzirom kako je Nikki Cross postala nekako ključna u ovom feudu, mislim kako će Jose i ekipa dobiti i curu na svojoj strani što će biti zanimljivo. Vjerojatno će imati meč na Takeoveru, čemu se veselim.

Asuka i Ember Moon dobile su ovaj tjedan jedan zanimljiv promo video za svoj nadolazeći meč. Čuli smo nešto i od Asuke i od Ember, stoga mi je drago što imamo barem nekakvih događanja u ovom feudu.

Plus, uskoro…

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Roode vs Ohno"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*