NXT pregled – Roddy protiv Drewa u main eventu

Došli smo i do posljednje epizode prije NXT-ove WrestleManije ove subote u Brooklynu. I kao takva, mislim da je epizoda mogla biti i bolja i da se malo više stvari trebalo fokusirati na sam build za Takeover jer se pola stvari fokusiralo na nešto što neće biti na Takeoveru ili što će se dogoditi nakon Takeovera. No, kao obična epizoda, bila je u redu.

Roderick Strong i Drew McIntyre imali su meč gdje, ako Strong pobijedi, imat će meč protiv Roodea za NXT titulu tek nakon Takeovera, dok Drewov meč na Takeoveru ostaje bez obzira na ishod ovog meča. I očekivao sam prilično stiff meč ovdje, no mislim da nisam u potpunosti ostao zadovoljan. Meč dok je trajao bio je potpuno dobar, no nisu im dopustili da imaju tu neku odličnu završnicu koju su imali u sebi. To im je bilo odsječeno ovaj puta jer se upleo Roode u meč napavši Stronga, a onda je nakon meča prebio obojicu kako bi dao jedan statement za Takeover.

Sam upad Roodea je nekako bio očekivan, ali potpuno logičan. Nije niti Strongu, a pogotovo niti McIntyreu bio potreban poraz ovdje. Strong je dakako pobijedio diskvalifikacijom i time će vjerojatno dobiti meč protiv Roodea kasnije, dok je Drew ovdje izgubio ne svojom krivnjom i time ostao zaštićen. Sve skupa, to mi se svidjelo, jedino bih volio da su imali malo bolji meč, odnosno više vremena. Nadam se da ćemo dobiti njihov revanš nakon Brooklyna.

Potpisivanje ugovora između Asuke i Ember Moon bilo je jako dobro, bili su ovdje jači i duži na mikrofonu nego u segmentu prošli tjedan što je bilo poželjno. Ovdje pak i nismo vidjeli brawl koji možda i nije bio potreban jer su to učinili  tjedan ranije. Tako da, mislim da se ovotjedni i prošlotjedni segmenti nadopunjuju i sve skupa, njima su me zainteresirali za meč između njih dvije. Iskreno se nadam pobjedi Ember jer treba nešto novo ovoj diviziji, dobro bi došao novi prvak zaista.

Street Profits su imali još jedan prilično energetičan meč, iako nismo vidjeli ništa što nismo vidjeli u njihovom prvom meču. Mene je više zaintrigrirala ova priča između Sullivana i njegovih partnera. Ovaj puta je obećao Regalu da neće svog partnera pretući u ringu nakon meča ako izgube i Regal mu je dao meč. Sullivanov partner se malo zaletio u meč i izgubio, a onda ga je Sullivan odnio van dvorane, što znači da je van ringa, i onda ga pretukao. Totalno genijalno, obožavam Sullivanov gimmick, totalno badass izgleda u ovakvim segmentima i baš mi se sviđa to što se ne može kontrolirati nego uvijek pretuče svoje partnere nakon meča jer su oni uglavnom potpuni luđaci bez mozga koji nemaju nikakve ideje u meču.

Ruby Riot je pobijedila Billie Kay u jako prosječnom meču. Nisam siguran koja je poanta ovoga bila, ali valjda žele pripremiti Ruby za post-Takeover mjesece kako bi mogla izazvati za Women’s titulu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Roddy protiv Drewa u main eventu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*