NXT pregled – Revanš iz Japana

Ovotjedna epizoda NXT-a prva je epizoda u 12. mjesecu, a kako se lagano bližimo sljedećem Takeoveru i to u San Antoniu za vrijeme Royal Rumble vikenda, neke stvari su postale jasnije za taj show. Show je bio dobar, bolji od nekoliko prethodnih, s dobrim razvojom priče.

U main eventu smo dobili meč za čiji smo rezultat saznali još prošli vikend kada je Nakamura pobijedio Joea u Japanu i tako vratio NXT titulu u svoj posjed. Taj smo meč dobili ovdje. Bio je prilično dobar, iako nije bio na nivou njihovih Takeover mečeva. Kakogod, atmosfera je bila dosta drugačija, tako da je onda i sam meč imao drugačiji osjećaj, a bilo je lijepo opet gledati Nakamuru pred japanskom publikom. Rezultat smo saznali, tako da nismo imali što biti uzbuđeni oko ovoga meča.

Nakamura je sada prvak, a već je branio titulu protiv Joea danas na live eventu u Australiji. WWE još nije otkrio rezultat, ali ako želite saznati, otvorite spoiler: [spoiler title=’Jesmo li dobili novog prvaka?’ style=’yellow’ collapse_link=’true’]Nakamura je pobijedio Joea i tako ipak zadržao titulu. [/spoiler]

Kao što je danas objavljeno na stranici, idući tjedan ćemo vidjeti mini turnir kojim ćemo saznati novoga izazivača. Turnir izgleda dosta dobro. Najizglednije šanse ima Bobby Roode za kojeg si i misli da će biti sljedeći izazivač tako da bi on mogao osvojiti taj turnir.

Show su otvorili novi Tag Team prvaci, Gargano i Ciampa. Nisu mogli ništa reći jer su ih prekinuli Authors of Pain koji su se odlučili staviti u lov na titule, ali se u priču ipak upleo Revival. AoP i Revival ušli su u žustriju konfrontaciju no nije bilo mnogo fizičkog kontakta. Kasnije je najavljeno da će AoP dobiti svoj meč za Tag Team titule na sljedećem Takeoveri, a protivnici će im biti pobjednici meča između #DIY i Revivala koji će se dogoditi kroz nekoliko idućih tjedana. Situacija u ovoj diviziji je sasvim sigurno zanimljiva. Vjerujem kako će Gargano i Ciampa zadržati titule kada god budu branili titule, s obzirom da ima više logike da oni idu na AoP. Ne smeta mi što su ovi novi izazivači, osvojili su Dusty Rhodes Classic i ovo je bio logičan potez.

No Way Jose i Rich Swann ujedinili su snage protiv SAnitY. Ovaj puta su bili bez Fultona, ali su imali njegovu jaknu na koju su pljunuli i izbacili je iz ringa. Izgleda da Fulton više neće biti dio tima. Čuo sam kako je zapravo stvaran razlog ozljeda, pitam se kako će to objasniti na TV-u. No, ništa za to, umjesto njega smo dobili potencijalno još boljeg člana SAnitY kada je pri kraju meča Big Damo napravio svoj debi i koštao Josea i Swanna meča. Definitivno zanimljivo. Damo, svojim izgledom i visinom, savršeno će pripadati dotičnoj grupi. Drago mi je da je napravio debi u NXT-u, a oni koji ga nisu gledali, trebali bi barem malo jer čovjek je dosta bolji nego što možda neke misle s obzirom na njegovu veličinu. Veselim se vidjeti kamo ovo ide. Meč je bio zabavan.

Ember Moon je pobijedila Kimber Lee u kratkom meču. Grade Ember za budući title shot, što je u redu, tako da nisam imao mnogo problema s ovim mečom.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Revanš iz Japana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*