NXT pregled – Na putu do War Gamesa

Ovotjedna epizoda bila je vrlo jednostavna – sastojala se od nekoliko squash mečeva i solidnog main event. Ništa na ovom showu nije bilo odlično, no ništa također nije bilo loše. Jednostavno jedan solidan show na kojemu se nije dogodilo ništa novo i koji je služio kao zatišje pred buru za sljedeći tjedan.

U main eventu su se sukobili Adam Cole i Roderick Strong. Imali su jedan solidan meč koji je postao sve bolji kako su minute odmicale, premda mi je sam početak bio prilično slab. Strong je ovdje više impresionirao nego Cole za kojeg se nadam da će uskoro imati jedan ono baš dobar singles meč da opravda taj hype koji je stvoren oko njega, premda osobno mislim da on baš i nije bio vrijedan tolikog hypea, ali to sad nije toliko bitno. Od poteza u meču najviše mi se svidio onaj fantastičan Strongov backbeaker na turnbuckle. Meč je završio kako je i trebao – diskvalifikacijom jer nikome nije bio potreban poraz.

Segment poslije meča je bio vrlo zabavan i služio je kao odličan preview za War Games meč. Superplex s užadi je isto bio vizualno vrlo fora. Izuzetno me zanima ovaj meč i jedva čekam kako će se to sve rasplesti, mislim da će to biti čista ludnica od meča.

Ostali dio showa bili su squash mečevi koji su učinili svoj dio posla.

Heavy Machinery pobijedili su Malutu i Paynea u kratkom meču. Bila je ovo solidna pobjeda za veliki dvojac za koji se nadam da će uskoro krenuti na titule ponovno. Vrlo su zabavni i imaju konekciju s publikom.

U drugom squash meču je Kairi Sane pobijedila Billie Kay. Volio bih da su dobile više vremena, mislim da imaju puno bolji meč u sebi, ali ovo je bila u redu pobjeda za Sane prije tog 4-Way meča na Takeoveru.

Velveteen Dream pobijedio je Cezara Bononija u još jednom kratkom meču koji je također obavio svoj posao, a to je dati momentum Dreamu koji ima vjerojatno svoj najveći meč u karijeru protiv Blacka na Takeoveru. Vrlo dobro su izgradili karakter Velveteena, a kako su samo sjajno izgradili njegov feud s Blackom. Jako sam uzbuđen za njihov meč, nisam niti očekivao da bi to moglo tako sve dobro ispasti.

Od backstage segmenata istaknuo bih dva. Jedan gdje je Ohno zatražio od Regala meč protiv Sullivana na Takeoveru. Mislim kako bi to mogao biti super zabavan meč, a i bit će prvi pravi test za Sullivana na velikom stageu i u malo ozbiljnijem meču.

U drugom meču su Sonya Deville i Ruby Riot postavile meč između njih dvije. Jako mi se svidjela njihova konfrontacija.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Na putu do War Gamesa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*