NXT pregled – Prvi puta na USA Networku

Povodom “WWE tjedna” na USA Networku, WWE je odlučio na jedan tjedan prebaciti NXT na program na kojem se već godinama emitiraju i Raw i SmackDown, a to je upravo spomenuti USA. Naravno, već sljedeći tjedan će se klasično nastaviti emitirati na Networku, no ako je NXT uspio napraviti dobre brojke po pitanju gledanosti ovdje, onda bismo u budućnosti mogli vidjeti i prebacivanje NXT-a na USA Network. O tome smo i raspravljali i u Komentatorskom stolu prošle subote.

No, da se fokusiramo na samu epizodu – bila je solidna. Nije nešto što bih ja ponudio za ovako važnu epizodu jer zapravo što su oni napravili je to da su predstavili novoj publici, novim ljudima svoj produkt i mogli su ih time kupiti. Nisam siguran je li ovo bila najbolja moguća epizoda koja je mogla neke ljude “kupiti” i pridobiti ih, odnosno privući da se pretplate na Network, ali je ipak bilo solidnih stvari na showu.

U main eventu su se borili Black i Cole su pravo borbe u 4-way meču za sljedećeg izazivača za Almasa o čemu sam pričao prošli tjedan u pregledu. Meč je trajao dosta kraće nego što sam očekivao, definitivno sam mislio kako će ovo dobiti puno više vremena s obzirom na to tko je u meču, no zbog prenatrpanog showa, ovo je dobilo nešto manje od 10 minuta. I bilo je solidno. Mogu oni i bolje u boljim uvjetima, ali ovo je bilo zabavno i dovoljno dobro za jedan NXT TV main event. Par solidnih udaraca i sekvenca s istima, pogotovo pri kraju. Publika je također bila uključena u meč te su odlično reagirali na par near fallova.

Ono što nisam uspio predvidjeti je pobjednik. Nisam niti pokušao zapravo predvidjeti jer sam znao da pobjeda može otići na obje strane te sam mislio da ćemo dobiti neki prljavi završetak. Ali je ipak Aleister pobijedio i to čisto. Meni se ta odluka jako sviđa, pobijedio je ovdje Colea i mislim da je to ogroman momentum za 4-way meč. Blacku treba ovo više nego što treba Coleu, tako da mislim da je odluka da stave Blacka u taj meč potpuno ispravna. Black se ovime pridružio Garganu i Dainu.

U početnom meču je prvak Almas pobijedio Aichnera u veoma kratkom meču koji je trajao tek nešto više od dvije minute, ali je ovo zapravo vjerojatno bio najbolji dvominutni meč koji ćete imati prilike vidjeti. Aichner je bio sjajan u jednom meču koji se dogodio nedavno, ne sjećam se sada točno koji, ali je i ovdje bio sjajan i u ove dvije minute je podigao publiku ovdje. Pobjednik nikada nije bio u pitanju, ali Aichner treba dobiti ozbiljnu priliku što je prije moguće. Čovjek ima itekakvog potencijala i mislim da jednoga dana može biti samo takav materijal za titulu. Što se tiče Almasa, odlična pobjeda baš zbog toga što se publika povezala s Aichnerom pa je Almas zaradio dosta heata.

Authors of Pain pobijedili su Lorcana i Burcha u još jednom kratkom meču. Isto još jedan meč koji je bio zabavan za vrijeme dobiveno, ali može biti potencijalno odličan kada bi dobili dovoljno vremena. Šteta što ne rade ništa konkretno s Lorcanom i Burchom u zadnje vrijeme, njihov tim po meni ima jednako potencijala koliko su imali i DIY kada su tek krenuli u timsku karijeru na početku jer su savršena kombinacija zajedno. Tako da mi je malo žao bilo vidjeti ih ovdje kako gubi za dvije minute. Iako, veoma dobra pobjeda za AoP-e.

Ember Moon je pobijedila Royce u solidnom meču. Ništa konkretno, ali solidna prva pobjeda za novu prvakinju koja je dobila napokon odličnu reakciju prilikom svog ulaska. Drago mi je za Ember i nadam se da će je dobro bookirati u nastavku. Dobro je došla ova promjena u diviziji. No, ono što je bilo interesantnije je to što se dogodilo nakon meča kada je Nikki Cross pomogla Ember da se riješi Royce i Kay. Interesira me što će se dalje dešavati u diviziji i tko će sljedeći ići na titulu. Moje predviđanje je da će to biti Sane, ali izgleda da ne žele zanemariti niti Cross što je također u redu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Prvi puta na USA Networku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*