NXT pregled – Prvak protiv prvaka

Show je otvoren uz ženski tag meč gdje su Aliyah i Lacey Evans ujedinile snage i na koncu pobijedile Dakotu Kai i Deonnu Purrazzo. Bio je ovo jedan zanimljiv i solidan meč u kojem je Evans ovom pobjedom dobila nešto momentuma. I čak je i dobra odluka što se pobjeda desila nad Dakotom Kai. Očito imaju u planu nešto s Lacey i to je u redu, ne čini se lošom i dobro odrađuje svoj gimmick tako da bi definitivno mogla imati svoje čvrsto mjesto u NXT-u.

Jaxson Ryker pobijedio je Humberta Carrilla u squash meč. Dobro bookiran meč budući da je Ryker jedan od trojice iz Forgotten Sons ekipe, a nije nastupio u onome tag meč nedavno, bila je dobra odluka da se spotlight i pažnja ovdje malo stavi na njega. Ovaj squash meč nije pokazao što on točno može i zna, ali za prvi puta je dobro.

U main eventu smo vidjeli meč između dva prvaka, UK prvaka Petea Dunnea i North American prvaka Ricocheta. Obje titule su bile na liniji, nešto čega nisam bio svjestan do samoga početka meča, mislio sam da je ovo samo običan meč. No, baš me interesiralo kako će odraditi ovaj meč, odnosno, budući da njih dvojica imaju različite stilovi, koji će stil prevagnuti u ovome meču. I činjenica je da nije baš nijedan bio istaknut više od onoga drugoga. U prvom dijelu meča se Ricochet dosta prilagodio Dunneovom stilu, meč je tada bio dosta oslonjen na tehniku i na nešto mat wrestlinga. A onda kada se razradio, onda je više ličio na tipičan Ricochet meč s elementima spotfesta, ali je i dalje zadržao neke tipične karakteristike Dunneovog meča tako što je Dunne nastavio raditi na njegovoj ruci cijelo vrijeme, tu i tamo ga je stavio u neki zahvat i Ricochet je sve to začinio uglavnom dobrim. Završnica je stvarno imala super spotova i near fallova, publika je na par spotova apsolutno poludjela i cijelo vrijeme su bili neodlučni oko toga za koga će navijati.

Na kraju su spektakl pokvarili dečki iz Undisputeda i izazvali kraj meča bez pobjednika. Što je u neku ruku bilo i očekivano budući da je meč bio za obje titule, a mislim da nitko da je vidio da ovdje itko uzima titulu onoga drugoga i postaje dvostruki prvak. I to zapravo ovaj napad čini dobrom booking odlukom – Cole i ekipa kao pravi negativci uskratili su nas uživanja u fantastičnom meču i tako na sebe privukli heat. A mi smo dobili nedovršenu priču između Dunnea i Ricocheta koji će se sigurno jednom dovršiti u još jednom meču koji će onda imati definiran kraj i dopustiti nam da uživamo do kraja. Jer koliko god ovakav kraj bio dobra odluka u smislu bookinga, uvijek ti nekako bude žao što su prekinuli tako dobar meč.

Sve skupa epizoda u kojoj je bila bitna jedna stvar i ta jedna stvar je itekako dostavila. Otiđite i pogledajte ovo. Pa nam javite misli na forumu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Prvak protiv prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*