NXT pregled – Protuodgovor McIntyrea i SAnitYa

Sinoćnja epizoda NXT-a bila je veoma dobra. Donijela nam je zabavan main event, odličan angle nakon istoga, Black je po prvi puta propričao i tako dalje. Svakako epizoda na kojoj se ipak dosta toga dogodilo i koju biste trebali pogledati.

U main eventu su se Trent Seven i Tyler Bate borili protiv Fisha i O’Reillya kako bi osvetili svoje prijatelje Dunnea i Wolfganga nakon što ih je Undisputed napao prošli tjedan. Meč je bio vrlo zabavan, ali navikao sam da dobivam kvalitetne mečeva od UK-ovaca, jednostavno su predobri u ringu i mislim da im nitko tu ne može prigovoriti. Već sam rekao kako Fish i O’Reilly puno bolje funkcioniraju kao tim jer im se stilovi poklapaju, odnosno nadopunjuju pa je njihov rad u ovom meču izgledao veoma dobro. Sve skupa, vrlo zanimljiv meč, dolazak Colea je bio očekivan, na kraju je koštao i UK-ovaca meča, što je također bilo očekivano, ali odlično odrađeno jer su ovi zaštićeni u porazi, a Fish i O’Reilly su ostvarili tu prvu, važnu i logičnu pobjedu kao tim u NXT-u.

Nakon meča se pojavio McIntyre koji je došao u ring, ali su Cole i ekipa pobjegli kroz publiku, iako ne zadugo jer su ih tamo dočekali SAnitY i napali ih. Stvarno sjajan segment i odličan razvoj u priči. Možemo reći kako se ovdje suradnja McIntyrea i SAnitYa dogodila spontano, odnosno nenamjerno i neplanirano, ali je funkcionirala. Jedva čekam vidjeti koji će se sve mečevi iz ovoga izroditi i što ćemo dobiti na Takeoveru. Odličan booking za sada cijele ove priče.

Aleister Black je po prvi puta propričao u NXT ringu i kazao je kako je njegovih 15 godina dosadašnje karijere sve vodilo ka NXT-u i da ima planove za napraviti još mnogo toga ovdje. Tada je izašao Velveteen Dream i kazao kako Black zapravo ima srce i osjećaje u sebi, samo ih ne želi pokazati, ali kako to treba napraviti uskoro. Tada je Black izbio Dreamu mikrofon iz ruke, sjeo u svoj poznati položaj, a Dream mu se na čudan način približio i onda mu iskliznuo iz ringa.

Iskreno, nisam niti znao koliko ovo može potencijalno dobro funkcionirati. Kada sam vidio da Dream dolazi u ring, mislio sam da će ovo biti neki generičan segment u kojem će Black pretući Dreama i onda ga sljedeći tjedan pobijediti u tri minute. No, ovaj segment je bio sjajan. Dream je lik koji malo naginje na homoseksualca, čudno se oblači, ne vlada emocijama i osjećajan je. Aleister Black je upravo sve suprotno. I sada Dream pokušava malo raskameniti Blacka, probuditi osjećaje u njemu da malo pokaže dušu i srce. U ovom segmentu je to sjajno funkcioniralo, a vjerujem da će i u daljnjem feudu. Zaista im se poklapaju karakteri, nisam uopće niti razmišljao prije da bi ovaj feud mogao biti potencijalno dobar. E sada, ostaje samo jedan upitnik, a to je Dreamov performans u ringu. Meč protiv Blacka će mu vjerojatno biti ključan meč jer ćemo vidjeti hoće li moći napraviti kvalitetan meč s čovjekom koji je nevjerojatno dobar u ringu otkako je došao u NXT. Ja se nadam da hoće.

Gargano se ovaj puta borio protiv Sabbatellija i pobijedio ga za nekoliko minuta. Još jedna lagana pobjeda za Gargana ovdje, sviđa mi se kako su odradili ovaj mini feud između njega i Sabbatellija i Mossa. Sad ćemo vidjeti što će biti dalje za Gargana.

Belair je pobijedila Evans u prosječnom ženskom meču. Obje su nastupale u Mae Young Classicu i imale su i boljih nastupa od ovoga meča. Nije ovo bilo loše, ali ništa što bih pretjerano pohvalio. Belair ima svijetlu budućnost u NXT-u po meni. Sviđa mi se kako odjednom svojim dugačkim repom krene udarati svoje protivnike, to je nešto što je prilično unikatno i što ju odvaja od ostalih cura, zato mislim da će uspjeti. Iako nije nimalo loša u ringu također.

Sullivan je razbio No Way Josea u kratkom meču. Očito imaju neke stvari u planu za njega pošto ga ovako jako i na odličan način bookiraju, a s moje strane nema nikakve zamjerke. Sullivan ima izgled, ima visinu i zabavan je u ringu kada baca druge ljude. U NXT-u će sigurno uspjeti ako nastavi ovako. Ne vjerujem da će doći do NXT titule, iako ako se pokaže dobrim u ringu u nekom dužem meču nije niti to nemoguće. Premda, mislim da će biti ključan igrač do kraja godine na brandu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Protuodgovor McIntyrea i SAnitYa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*