NXT pregled – Proslava novog NXT prvaka

Ovaj tjedan smo se vratili natrag u Full Sail za novi set epizoda NXT-a. Brooklyn je iza nas, stoga je vrijeme da se NXT okrene ka budućnosti, iako još ne znamo gdje i kada će se održati sljedeći specijal. Ovotjedna epizoda nam nije donijela mnogo, bila je solidna s nekoliko dobrih trenutaka, ali ne biste ništa mnogo propustili kada je ne biste pogledali.

 

Novi NXT prvak Shinsuke Nakamura zatvorio je ovotjednu epizodu s govorom o tome kako je Strong Style era pred nama, a kako je era Samoe Joea završila u Brooklynu. Bio je to zanimljiv promo Nakamure koji se za sada dosta dobro snalazi na mikrofonu. Publika je kao i očekivano odlično reagirala na njega, ali i na sve što je rekao tijekom promoa. Vjerujem kako će se njegovo rivalstvo s Joeom nastaviti još koji mjesec i da ćemo dobiti revanš za titulu uskoro. Nemam nikakvih problema s time.

Tommaso Ciampa nas je informirao kako je Gargano ozlijeđen nakon što su u Brooklynu Dash i Dawson započeli posao na njegovoj nozi, a samo nekoliko dana kasnije tijekom Cruiserweight Classica TJP je to dovršio, što je rezultiralo u ozljedu za njega. No, niti Ciampa nije završio baš najbolje jer su ga Dash i Dawson napali u backstageu, a onda dovukli skroz u ring i ondje ga brutalno pretukli. Meni se ovo jako svidjelo i mislim kako je to odličan nastavak ovoga rivalstva. Svi znamo kako Garganova ozljeda nije stvarna nego kako je to dio storylinea, što je odlično, jer vjerujem kako će onda njegov povratak biti fantastičan. Dash i Dawson su ovdje bili izvanredni s izrazito intezivnom i brutalnom tučom. Sviđa mi se.

U početnom meču Tye Dillinger pobijedio je Murphya i tako ostvario svoju drugu pobjedu u dva tjedna nakon što je prošli tjedan pobijedio Murphyevog nekadašnjeg timskog partnera, Wesleya Blakea. Ovo je bio nešto bolji meč od onoga prošli tjedan, možda zbog toga što smatram da je Murphy bolji hrvač od Blakea i bio je mi dobar u ovome meču. Dvije pobjede u dva tjedna za Dillingera su zanimljive, možda bismo ipak mogli vidjeti taj njegov željeni push uskoro ili ćemo ga čak ugledati na glavnom rosteru kada na jesen još jedan set NXT hrvača prijeđe ondje.

Steve Cutler pobijedio je Kennetha Crawforda u ispodprosječnom meču. Ništa nije bilo toliko zanimljiv oko njega, radili su neke stvari i čak me Crawford više impresionirao nego Cutler. Nismo Cutlera dugo vidjeli na TV-u, a kada jesmo, većinom je gubio u mečevima, tako da je ovo zanimljivo i izgleda da će možda i njega malo više isturiti u budućnosti.

No Way Jose pobijedio je Angela Dawkinsa u solidnom meču. Potpuno očekivan rezultat, ali dobra i potrebna pobjeda za Josea koji je pokazao u Brooklynu da može biti izuzetno dobar hrvač kada mu se dadne prilika. Uz to, njegov gimmick odlično funkcionira za sada i mislim kako bi moglo biti nešto od njega u budućnosti. Kasnije u backstageu, No Way Jose je imao kratak intervju, a potom i kratko izmjenjivanje pogleda s Bobby Roodeom koji mu je rekao kako ima lijepu glavu. Zanimljiv mali segment koji će vjerojatno postaviti meč između njih dvojice u budućnosti.

Liv Morgan pobijedila je Aliyah u prosječnom ženskom meču. Morgan se nije toliko pokazala u svojim nastupima u NXT-u do sada i više me Alixah impresionirala u ovome meču. Izgleda da će i Morgan sada dobiti malo više spotlighta s obzirom da je ženska divizija malo isprazna i šuplja u ovome trenutku.

Austin Aries i Andrade Almas su imali zanimljivu konfrontaciju u segmentu gdje je Almas izazvao Ariesa na meč idući tjedan, no Aries nije službeno potvrdio iako mislim da ćemo to ipak vidjeti. Meč bi trebao biti zanimljiv.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Proslava novog NXT prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*