NXT pregled – Pretvara li se Gargano u novog Ciampu?

NXT nam je ovaj tjedan dostavio jednu solidnu epizodu s jednim vrlo dobrim mečom i par pristojnih kratkih mečeva. Do Brooklyna ima još vremena tako da su vjerojatno ovdje htjeli poraditi malo više u karakternom smislu pojedinih hrvača dok je build za Takeover stavljen u drugi plan.

Najbolja stvar na showu bio je main event između Gargana i EC3-a. Ne toliko zbog samog wrestling i in-ring akcije, što je također bilo solidno, no više zbog fantastičnog prikazivanja Gargana u ovome meču. Stvarno su genijalno prikazali njegovu promjenu i utjecaj koji je imao njegov poraz od Ciampe na njega pa je sada postavio mnogo agresivniji, prestao je mariti za pravila i bilo mu je samo stalo da našteti svom protivniku, čak je u jednom trenutku skinuo štitnik s koljena i udario EC3-a golim koljenom. U par riječi, krenuo se pretvarati u Ciampu. Što je upravo ono što on nikada nije htio. I zato mi je ovo bilo toliko dobro. A EC3 je bio samo čovjek koji se tu slučajno našao u krivo vrijeme na krivom mjestu jer ga je Regal stavio u meč s Garganom. Zaista jedva čekam vidjeti što će se desiti u sljedećem poglavlju programa s Garganom i Ciampom jer me interesira vidjeti kako će sada Gargano funkcionirati u prisustvu Ciampe i kako će Ciampa odgovoriti na promjenu Garganova karaktera.

Velveteen Dream i Chris Dijak su imali jedan vrlo zanimljiv kratki meč gdje smo vidjeli mnogo priče između njih dvojice, jedno drugog su podbadali raznim provokacijama, Dijak je bio vrlo jak na riječima u početku i osjećao se samouvjereno, a na kraju je izgubio. Interesantan početak za Dijaka ovdje, ovo mu je još jedan poraz u nizu, vidjet ćemo kako će ga dalje bookirati. Sudeći po onome što se dogodilo u Ujedinjenom Kraljevstvu, a i sada nakon meča gdje je EC3 ušao u ring za svoj meč i pritom otjerao Dreama iz istoga, njih dvojica bi mogli u program što će biti u redu.

Netko je napao Knighta dok je trenirao pa je Dozović morao ići sam na The Mighty duo. Vrlo zabavan handicap meč, kratko je trajalo, ali je zato je akcija bila neprestana, Thorne i Miller su opet odradili taktički vrhunski posao i uzeli pobjedu. Očigledno je da su upravo njih dvojica ozlijedili Knighta stoga će se ovo sasvim sigurno nastaviti. A s obzirom da grade Millera i Thornea za meč za titule možda, vjerojatno će oni izvući deblji kraj iz ovoga. Za sada mi je njihov booking vrlo zanimljiv, polako idu s njima, ali sigurno.

Shayna Baszler je imala kratak i solidan promo gdje je kazala kako ju nitko ne može zaustaviti, kako su čak trebali organizirati drugi Mae Young Classic da nađu njoj protivnika. Osobno sam mislio da će se Kairi pojaviti ovdje, ali je ona imala svoj intervju kasnije u showu i vjerojatno će još proći koji tjedan dok ona ne postane službeni izazivač.

Dakota Kai pobijedila je Santanu Garrett u jednom zanimljivom meču gdje smo vidjeli dosta pristojne tehničke potkovanosti s obje strane. Bilo je odlično vidjeti Santanu ponovno u ringu, nisam je dugo gledao. Kai je očekivano uzela pobjedu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Pretvara li se Gargano u novog Ciampu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*