NXT pregled – Povratak Sami Zayna!

Nakon Takeovera u Londonu i 10 000 gledatelja, NXT se u isti grad vraća s jednom epizodom NXTa. Najavljen je povratak Sami Zayna koji je 7 mjeseci izbivao izvan ringa zbog ozljede ramena.

 

Chad Gable & Jason Jordan vs The Vaudevillains vs Hype Bros vs Blake & Murphy – ***1/4

Publika je poludjela kada su Gable i Jordan napravili svoj ulazak, no mislim da smo to mogli i očekivati. Postali su jako popularni, čak mogu reći d dostižu Enzu i Cassa. Meč je bio veoma zabavan. Uspjeli su ugurati toliko dobre akcije u ovaj 10-minutni susret. Gable i Jordan su bile najveće zvijezde meča te su na kraju ostvarili pobjedu uz opće oduševljenje fanova. Sada neka njih polako gurnu prema Tag Team titulama jer su to definitivno zaslužili. Ovo je bio super zabavan meč koji je pokazao kako je NXT Tag Team divizija u odličnom stanju trenutno.

 

Elias Sampson vs Bull Dempsey – *

Nakon nekoliko tjedana prikazivanja misterioznih videa jednog gitarista koji je slao razne poruke NXT wrestlerima, taj gitarist, pod imenom Elias Sampson, napravio je svoj debi ovdje i pobijedio Bull Dempseya za manje od dvije minute. Ne mogu puno reći o njegovim sposobnostima u ringu jer je meč bio prekratak, no mogu reći da mi se njegov Diving Elbow Drop, čime je i dobio ovaj meč, sviđa. Čak Elias malo i podsjeća na Randya Savagea koji je također koristio ovaj potez za svoj finisher, tako da je ovo dobra odluka.

 

Sami Zayn vs Tye Dillinger – **3/4

Odlična reakcija za Sami Zayna koji je nakon 7 mjeseci izbivanja iz ringa napokon napravio svoj povratak u NXT. Njegov protivnik je bio Tye Dillinger koji je također dobio solidnu reakciju publike zbog svojeg popularnog ‘Perfect 10’ gimmicka. Meč je bio prilično zabavan, Dillinger je solidno radio na Zaynovom ramenu kojeg je operirao, a Zayn je kao i uvijek odlično glumio pozitivca te se neprestano vraćao u meč i na kraju pobijedio s Helluva Kick. Odličan povratak Sami Zayna, stvarno sam zadovoljan njegovom izvedbom u ovom meču s obzirom da je imao i nekoliko mečeva prije ovog na Live Eventima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Bravo za Sami Zayna, odličan povratak.

 

Od ostalih materijala na showu, prikazani su post-match intervjui s Takeovera, tako da to nije ništa novo. Također, idući tjedan NXT će imati epizodu pod nazivom ‘Best of NXT part one’, tako da će vjerojatno prikazivati neke najbolje mečeve i trenutke koji su se dogodili tijekom ovih nekoliko godina postojanja NXTa. Iduće snimanje epizoda bi se trebalo dogoditi u siječnju, točnije 7.1. u Full Sailu u Orlandu.

 

Jako zabavna epizoda NXTa. Dobili smo zabavan 4-Way Tag meč, debi Sampsona i povratak Sami Zayna. 7.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Povratak Sami Zayna!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*