NXT pregled – Povratak u Brooklyn

  • 6/10
    NXT 24.8.2016. - ocjena - 6/10
6/10
Sending
User Review
2/10 (3 votes)

Još smo se jedan tjedan zadržali u Brooklynu jer je NXT prije samoga Takeovera prošli tjedan snimio nekoliko mečeva koje su prikazali na ovotjednoj epizodi. Osim ta dva meča, ostalo vrijeme je pripalo raznim videima i prikazivanju najvažnijih trenutaka s Takeovera u Brooklynu. Tako da ovo slobodno možemo nazvati standardnom post-Takeover NXT epizodom.

 

U main eventu epizode, Authors of Pain susreli su se s TM-61. Taj meč je nastao nakon što su prije nekoliko tjedana Miller i Thorne napali Autore Boli. Meč je bio prilično zabavan i mislim kako je ovo bilo najbolje izdanje za Millera i Thornea do sada u NXT-u. Authors of Pain nisu loš tim, imaju unikatan izgled a njihov gimmick mi se sviđa, dok su u ringu prilično zabavni kada bacaju svoje protivnike okolo. Njih dvojica su očekivano pobijedili. Za sada ih dosta dobro bookiraju. S druge strane, mislim kako TM-61 treba ostvariti koju značajniju pobjedu da se malo vrate u igru pošto su pretrpjeli nekoliko poraza u zadnje vrijeme.

Tye Dillinger pobijedio je Wesley Blakea u prosječnom meču. Nismo ga vidjeli dosta dugo na TV-u, ali je još uvijek popularan s publikom. Nadam se da ćemo vidjeti nešto više od njega u budućnosti. Volio bih da dobijemo nekakvu kulminaciju ove priče između Blakea i Murphya koji su se nedavno raspali otkako je Alexa Bliss otišla.

Kao što rekoh, ostatak vremena pripao je videima koji su kao i uvijek bili jako dobri. Posebno bih istaknuo video za Bayley jer je bio jako emotivan. Izgleda da je to to što se tiče Bayley u NXT-u, što je bilo i očekivano pošto je već na Raw-u napravila službeni debi za glavni roster.

To je to što se tiče epizode, večeras NXT snima novi set epizoda koje će pokriti narednih nekoliko tjedana, a do idućeg tjedna ne zaboravite ostati GLORIOUS!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Povratak u Brooklyn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*