NXT pregled – Potpisivanje ugovora završava u tučnjavi

Novi NXT Prvak Finn Balor otvara ovotjedni NXT. Prošle dvije epizode ga nismo vidjeli jer su one bile snimljene prije nego je on postao prvak. Greg Hamilton je u ringu kako bi napravio intervju s njim. Balor govori da je sve što je dosada napravio bilo vrijedno NXT titule. Hamilton govori da ćemo imati potpisivanje ugovora zbog njihovog meča na Takeoveru. Balor govori da je Owens učinio puno toga, ali nije pobijedio Balora u Tokyu i on će ga ponovno pobijediti u Brooklynu. Dobro je što je prvak otvorio show jer ga nismo vidjeli prošla dva tjedna. Vrlo dobar promo Balora. Publika je davala negativne reakcije na to što će Takeover biti u Brooklynu. To je prvi puta da će Takeover biti izvan Full Saila stoga se to publiki ne sviđa. Uglavnom, ovo je bio dobar način da se predstavi novi NXT prvak, no još nije gotovo s njim za ovu epizodu jer imamo potpisivanje ugovora.

 

Eva Marie vs Cassie – *1/4

Ovo je prvi meč za Evu Marie nakon ozljede. Obučena je u nešto crveno, slično onom što je Ric Flair oblačio. Pa i nije bilo loše. Sasvim sigurno se popravila nakon svog tog silnog treniranja s Brianom Kendrickom. Mislim da će se još popraviti kako bude imala mečeve i to mi je drago. Koristi Sliced Bread kao finisher jer je to također Kendrickov finisher bio u WWEu.

 

Baron Corbin vs ??? – NR

Nisam dobio ime Corbinovog protivnika, ali sasvim sigurno je neki lokalni wrestler kao što i svaki puta bude. Corbin pobjeđuje nakon 10 sekundi s End of Days. Još jedan u nizu kratkih mečeva za Corbina.

 

Samoa Joe vs Mike Rollis – *

Samoa Joe ima novu pjesmu. Drago mi je da su mu to promijenili jer je ona bila skroz užasna i nije mu nikako pristajala zato što nije izgledao kao neki ‘badass’ kako ga predstavljaju. Ova nije odlična, ali je sasvim sigurno bolja. Još jedan kratak meč i očekivana pobjeda za Joea. Zabavan meč je bio, Joe je izveo nekoliko dobrih poteza. Najavljeno je da će se Joe boriti protiv Rhyna za dva tjedna ovdje u NXTu. To bi mogao biti dobar meč.

 

Bayley vs Emma – **1/4

Najduži i najbolji meč na ovome showu. Ovo je bio prvi meč za Bayley nakon što se vratila od ozljede ruke. Emma je kontrolirala prvim dijelom meča i dobro radila na Bayleyevoj ruci. No, zbog višestrukog uplitanja, sudac je otjerao Danu Brooke koja je bila u kutu Emme. Bayley je iskoristila nepažnju Emme i pobijedi s Bayley-to-Belly. Poslije meča, Bayley je rekla da želi biti sljedeći NXT Women’s prvak, no prije toga mora pobijediti najbolju ovdje, Charlotte. Publika se malo zbunila jer su očekivali da će spomenuti Sashu Banks zato što se ona tretira kao najbolja jer je NXT Women’s prvak, a ne Charlotte. No, ako pobijedi Charlotte, bit će to i više nego dobar način da se ju izgradi da osvoji NXT Women’s titulu. Poslije meča, Charlotte je imala intervju u backstageu i pristala je na meč. No, Dana Brooke ju je prekinula i također zatražila meč. Taj meč će se dogoditi idući tjedan.

 

The Vaudevillains vs Angelo Dawkins & Sawyer Fulton – *3/4

Ovo je bio jako zabavan kratak meč i možda najbolje izdanje za Vaudevillainse u dugo vremena. Bili su jako zabavni, pogotovo Simon Gotch koji me je iznenadio s onim udarcima nogom. Pošto se prošli tjedan zaradili meč za NXT Tag Team titule, NXT je najavio kako ćemo idući tjedan imati meča između Vaudevillainsa i Blakea & Murphya. Poslije meča u backstageu Blake, Murphy i Alexa Bliss su imali intervju kako će pobijediti Vaudevillainse. Taj meč bi mogao biti dobar, vidjet ćemo idući tjedan.

 

Na redu je potpisivanje ugovora Finn Balora i Kevina Owensa. William Regal je u ringu. Prije nego što je William Regal uspio reći što je htio, Kevin Owens ga je prekinuo. Regal zatim predstavlja Balora. Owens pita Balora kakav je osjećaj biti prvakom i kakav je osjećaj znati da će on morati braniti tu titulu u Brooklynu. Owens je namjerno spomenuo Brooklyn i još ga naglasio kako bi provocirao publiku. Dobar potez Owensa. Owens govori da je učinio sve što je Balor spomenuo ranije u showu. Owens govori da će pokazati u Brooklynu da ona pobjeda iz Japana ništa ne znači i on će postati NXT prvakom još jednom. Balor odgovara Owensu da će ugurati sve Owensove riječi njemu u grlo u Brooklynu, a zatim potpisuje ugovor. Owens to također radi, a onda napada Balora! Regal ga pokušava zaustaviti, ali Owens udara i njega. No, Balor uspijeva preuzeti kontrolu i Owens bježi u backstage. Vrlo dobar segment. Owensov promo je bio dobar i jako mi se svidjelo što je par puta spomenuo Brooklyn kako bi provocirao publiku koja ne voli što će se taj event dogoditi izvan Full Saila. Balor nije puno govorio a i nije imao potrebe jer je sve rekao na početku showa. Brawl je bio kratak, ali dobar. Kako bih volio vidjeti meč između Owensa i Regala. To je sada lako moguće napraviti jer je Owens udario Regala ovdje. Nadam se da će se Regal vratiti u ring koji puta u NXTu.

 

Vrlo natrpana epizoda NXTa. Imali smo dva segmenta i pet mečeva. Najbolji meč je bio Bayley/Emma. Sviđa mi se što sada rada s NXT Women’s divizijom i očekivano je bilo da će gurnuti Bayley jer ona najbolja sada kada su ove tri napravile debi na glavnom rosteru. Sve skupa, solidna epizoda NXTa. Svakako bi trebali raditi manje mečeva nego što inače rade, no makar su skoro svi mečevi imali neku namjeru i to je dobro. 6.5/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Potpisivanje ugovora završava u tučnjavi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*