NXT pregled – Potpisivanje ugovora Nakamure i Roodea

Još jedan tjedan iza nas, još jedna dosta dobra epizoda NXT-a. Ovaj puta su malo zaspali po pitanju Takeovera jer su dva tjedna zaredom prikazivali live evente iz Japana, odnosno Australije pa su im ostala samo tri tjedna da u potpunosti izgrade sve mečeve za show. Dva showa su bila uspješna, ostaje vidjeti što će nam treći ponuditi idući tjedan.

Roode i Nakamura napokon su se susreli u istom ringu prije svog meča na Takeoveru i to u potpisivanju ugovora. Ovo je već sada klišej da svaki feud za NXT titulu ima potpisivanje ugovora u jednom trenutku, tako da je ovo bilo očekivano. No, segment mi je bio dosta dobar i sviđa mi se kako je Roode odmah na početku rekao kako ovdje neće biti nikakve tučnjave, vjerojatno jer želi ostati čitav prije velike borbe u San Antoniu. Roode je zatim ismijavao Nakamuru, njegov izgled te je rekao kako dolazi iz zemlje koja ima nula talenta. Nakamura mu je na to odgovorio, rekao mu je da će mu ‘odrubiti’ glavu i to će biti glorious! Moram reći kako i nisam u potpunosti uzbuđen za ovaj meč i dok vjerujem da će biti dobar, čisto sumnjam da će biti odličan. Možda me iznenade. Ono što će biti i više nego odlično biti će naravno ulasci. Dobar segment sve u svemu, jako mi se svidio staredown za kraj segmenta, mislio sam da će Roode ispasti kukavicom tijekom ovog segmenta, ali se zapravo nije bojao Nakamure.

U još jednom segmentu večeri Tye Dillinger je došao reći što je sljedeće za njega i pripada li uopće više u NXT-u. No, pojavio se Eric Young zajedno sa SAnitY, koji je ponudio Dillingeru jaknu, a s time i priliku za ulazak u SAnitY. Dilligner na kraju krajeva nije prihvatio i ušao je u brawl s Youngom sve dok se nije pojavio Big Damo i napao Dillingera te prihvatio Youngovu ponudu i ušao u tim. Još jedan veoma dobar segment u kojem je Tye Dillinger bio izvrstan u svojoj ulozi, a napokon smo čuli i nešto više od Younga. Priča je bila dobra, Dillinger nije znao što je sljedeće, Young mu je ponudio ulazak u SAnitY, on je odbio, a umjesto njega ponudu je prihvatio Damo. Young i Dillinger će imati meč na Takeoveru što bi trebalo biti dosta dobro. Već sam rekao kako Damo potpuno pristaje grupi svojim izgledom i visinom, bit će super dodatak, a nadam se da će uskoro imati i prvi meč.

TM-61 pobijedili su Revival u solidnom meču za nešto više od četiri minute. Očigledno je da je ovaj meč služio tome da se započne feud između njih jer su Dash i Dawson podcijenili TM-61 i onda na kraju izgubili. Nakon meča su ih napali kako bi im se osvetili za poraz, a onda su ozlijedili Thorneovo koljeno. Koliko sam čuo, Thorne je zaista ozlijeđen i trebat će operaciju koljena, tako da je ovo bio odličan način kako ga otpisati s TV-a, a da to pritom iskoriste za neki novi feud. Ovo također i pokazuje da Revival možda i neće tako skoro na glavni roster s obzirom kako su upravo započeli još jedan feud.

Roderick Strong očekivano je pobijedio Cutlera u kratkom i solidnom meču, a onda je nakon njega imao dosta dobar promo u kojem se osvrnuo na Almasove komentare o njemu (valjda se to dogodilo prošli tjedan kada je Almas imao promo na španjolskom pa nisam razumio) i rekao kako ga ne zanima on nego NXT titula. Najavljeno je kasnije kako će njih dvojica imati meč na Takeoveru. Prije nekoliko tjedana u pregledu sam rekao kako bih volio vidjeti meč njih dvojice, a sada će se to dogoditi, i to na Takeoveru. Čak se usudim reći kako taj meč izgleda za sada najbolje od svih ostalih mečeva koji će se dogoditi na Takeoveru i očekujem zaista dobar meč od njih, a sudeći po izvrsnoj kemiji koju su imali tijekom 4-Way meča prije par tjedana, siguran sam kako neću ostati razočaran.

Nikki Cross pobijedila je Kennadi Lewis u kratkom meču. Ništa protiv ovoga, bila je to solidna pobjeda za Cross, što joj je i potrebno s obzirom kako će biti dio 4-Way meča za Women’s titulu na Takeoveru.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Potpisivanje ugovora Nakamure i Roodea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*