NXT pregled – Potpisivanje ugovora na dva stola

  • 8/10
    WWE NXT 9.11.2016. - ocjena - 8/10
8/10
Sending
User Review
7.5/10 (2 votes)

Još je samo desetak dana ostalo do sljedećeg Takeovera, no ovo je vjerojatno posljednja prava epizoda NXT-a prije tog showa, pošto će on sljedeći tjedan vjerojatno biti ispunjena raznim videima te samo jednim mečom koji je bio najavljen tijekom epizode, a to je onaj između Alexandera i Almasa. Ovotjedna epizoda bila je izrazito dobra s dva jako zabavna polufinalna meča i odličnim završnim segmentom između Joea i Nakamure.

Joe i Nakamura imali su potpisivanje ugovora u ringu, sa zaštitarima također, no Joe nije pristao ući u ring nego je donio svoj vlastiti stol na vrh rampe i zatražio Regala da mu donese ugovor ondje, što je Regal uz mnogo dvoumljenja ipak donio. Nakamura je na kraju potukao cijeli skupinu zaštitara jer je bio bijesan Joeovim ponašanjem i htio mu je poslati posljednju poruku prije Takeovera. Izvanredan segment. Joe jednostavno zna biti odličan heel i ovo je još jedan dokaz zašto. Regal je znao da nema izbora jer ako mu donese ugovor, Joe će napraviti masakr od segmenta, a to sigurno nije htio s obzirom da je i Nakamura bio u ringu, a s njime i zaštitari. Odlična konfrontacija i kratki brawl između zaštitara i Nakamure za kraj je bio zabavan. Možda ih se malo prelako riješio pošto ih je bilo pet-šest, ali u redu.

U prvom polufinalnom meču, Authors of Pain pobijedili su Gargana i Ciampu u odličnom meču! Ovo je za sada vjerojatno najbolji meč ovogodišnjeg turnira i daleko najbolji meč za AoP. Gargano i Ciampa, baš kao i Jose i Swann prošli tjedan, bili su u ulozi underdogova, no ovi su to još bolje odradili. Dominacija AoP-a je bila izvrsna s veoma dobrom psihologijom i sviđa mi se što se i Ellering krenuo miješati u njihove mečeve. Nekoliko izvrsnih hope spotova tijekom meča, fantastičan hot tag i završne minute s puno prekrasnih near fallova s obje strane, što je izvrsno za čuti za jedan meč AoP-a. Na kraju su se pojavili Dash i Dawson, omeli Gargana i Ciampu te su AoP prošli u finale. Jako dobro odrađen kraj koji pokazuje da je ona ozljeda Dawsona bila ipak lažna i služila je samo kako bi se izvukli od još jednog meča protiv Gargana i Ciampe, no ovime su se samo uvukli u još veće probleme jer će se na Takeoveru boriti protiv njih u 2/3 falls meču. Fantastična najava, jedva čekam taj meč. Što se tiče Authors of Paina, očekivao sam njihov prolazak u finale tako da nisam iznenađen, ali nisam niti razočaran s obzirom da su bili dosta jako bookirani otkako su se pojavili. Gargano i Ciampa su zaštićeni u porazu, što je dobro.

TM-61 na moje iznenađenje, pobijedili su SAnitY u prilično dobrom meču. Ovaj pak nije bio na razini prethodnog, ali je svejedno bio zabavan. Pobjeda me iznenadila pošto sam mislio da će SAnitY proći dalje, ali pošto su Authors of Pain u finalu, staviti još jedan tim negativaca u finale bi možda i bila lošija odluka. No, jako mi je drago da su napokon odlučili nešto napraviti s njima. Ne bih čak imao nikakvih problema da budu prvi koji će pobijediti Autore Boli i tako osvoje turnir. Thorne i Miller su definitivno dobri hrvači i to su pokazali ovdje, a očekujem i da zasjaju na Takeoveru u finalu. Također je dodana i stipulacija na finale turnira – Ellering neće smjeti biti prisutan za vrijeme meča što je odličan potez.

Ember Moon pobijedila je Rachel Evers u kratkom meču. Nemam ništa posebno za reći ovdje, bila je to očekivana pobjeda za Ember, što je u redu pošto je podosta vremena nismo vidjeli na TV-u. Vjerujem kako će ona nakon Takeovera lagano na Women’s titulu.

Od ostalih stvari, izdvojio bih dva jako dobra intervjua Bobbya Roodea i Tyea Dillingera koji će se sukobiti na Takeoveru.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Potpisivanje ugovora na dva stola"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*