NXT pregled – Posljednji vlak za Toronto

Posljednja epizoda NXT-a prije velikog Takeovera u Torontu je iza nas, i kako to inače biva, NXT nas uz sjajna videa i promoe pokušava uzbuditi za sve što će se dogoditi na showu. Uz to, dobili smo još nekoliko zabavnih stvari kroz koje ću proći.

U main eventu su se sukobili Cedric Alexander i Andrade ‘Cien’ Almas. Prije nekoliko tjedana, Almas i Alexander bili su partneri u Dusty Rhodes Classicu, ali su izgubili u prvom kolu, i nakon meča je Almas napao Alexander, što je označilo heel turn i tako smo dobili ovaj meč. Meč mi se jako svidio, otprilike bih ga ocijenio s ***1/4, možda i još za jednu četvrtinu više. Nismo vidjeli toliko atraktivnih poteza kao u njihovom prvom meču, ali je priča bila mnogo bolja i efektivnija. Psihologija je bila sjajna, a udarci i pogotovo chopovi su bili nevjerojatno stiff. Almas je pokazao kako se zaista snalazi bolje u ulozi negativca već u ovome meču. Smanjio je dozu highflying poteza, ali je zato pokazao puno agresivnosti što mi se svidjelo. Završne minute su bile jako uzbudljive s nekoliko odličnih near fallova, a i sviđa mi se što je Almas pobijedio. Pobjeda nije bila potpuno čista, tako da je Alexander ostao zaštićen, dok je pobjeda za Almasa dosta važna s obzirom da smo vidjeli taj njegov novi karakter. Ja sam očekivao da će imati meč na Takeoveru, ali možda je i ovo dobro, bili su centar epizode i dobili su više vremena nego što bi možda dobili na Takeoveru.

Elias Samson napravio je svoj povratak na TV, nakon što je izostao par mjeseci zbog ozljede. Ono što je bio dobar znak je to da je uspio zadržati one velike negativne reakcije koje je dobivao prije nego što je zadobio ozljedu. Imao je meča protiv Nathana Cruza i pobijedio je za par minuta. Možda je ovo nov početak za njega, tako da ćemo vidjeti hoće li biti išta od njega u budućnosti.

Liv Morgan i Peyton Royce su imale meč koji je završio diskvalifikacijom nakon što se uplela Billie Kay. Aliyah je došla u pomoć, a onda i Ember Moon te su njih tri se uspjele riješiti Peyton i Billie. Zanimljiv segment s dobrim nastavkom priče. Čuo sam kako bismo mogli vidjeti six man tag na Takeoveru s tim da će Billie i Peyton imati misterioznog partnera. To nikako ne bi bilo loše jer curama treba spotlighta zato što će jedna od njih, vjerojatno Ember, sljedeća ići na Women’s titulu.

Od ostalih stvari, kao što sam i rekao, imali smo izvanredna videa, od kojih bi izdvojio onaj za feud Dillingera i Roodea. Ono što se činilo da će biti samo prolazni feud za Roodea, postao je jako dobro izgrađen feud s odličnom pričom i pozadinom i mečom kojemu se zapravo radujem. Promo video za Joea i Nakamuru je također bio izvrstan, također su uspjeli izvanredno izgraditi feud.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Posljednji vlak za Toronto"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*