NXT pregled – Početak prvoga kola Dusty Rhodes Classica

  • 7/10
    NXT 5.10.2016. - ocjena - 7/10
7/10
Sending
User Review
7.5/10 (2 votes)

Nakon što je William Regal prošli tjedan najavio kako će se i ove godine održati turnir sastavljen od 16 timova u čast pokojnom Dustyu Rhodesu, ovaj tjedan smo vidjeli početak istog. Prvo kolo je krenulo, a prva dva meča su iza nas.

U prvome meču Authors of Pain pobijedili su Bollywood Boyze u kratkom, tipičnom squash meču kojeg dobijemo svaki puta od AoP-a. To je bilo očekivano i nemam ništa protiv toga jer Bollywood Boyzi nisu regularan NXT tim, tako da nemaju niti mnogo kredibiliteta u ovome turniru. Baš me zanima kako će bookirati AoP dalje u turniru, nadam se da će protiv ostalih timova imati malo duže mečeve. Isto tako se veselim vidjeti hoće li osvojiti cijeli turnir pošto su do sada bez poraza ili će ih netko napokon pobijediti.

U drugom meču Andrade ‘Cien’ Almas i Cedric Alexander ujedinili su snage protiv trenutnih NXT Tag Team prvaka, Revivala, ali bezuspješno jer su Dash i Dawson uspjeli nadmudriti dvojac koji je nedavno imao jedan na jedan meč u main event NXT-a prije par tjedana. Meč mi je bio zabavan, sadržavao je standardno dobar timski rad Revivala, dobre ‘hope spotove’ Almasa i odličan hot tag Alexandera na kraju. No, ono što se dogodilo nakon meča je definitivno najzanimljivije od svega jer je Almas konačno napravio heel turn napavši Alexandera. Mislim da je to izvanredan potez, uglavnom zato što je od svog debija pa do sada uglavnom dobivao negativne reakcije što za jednog pozitivca nije dobro. Uloga negativca bi mu trebala puno bolje pristajati i vidjet ćemo hoće li se uspjeti snaći u njoj.

Dan Matha je trebao imati svoj NXT debi, ali ga je napao Samoa Joe i brutalno ga prebio. Još jedan čovjek je pao, a Joe je ovaj puta dao ultimatum Regalu od samo tjedan dana da ili dovede Nakamuru ili da mu uruči NXT titulu. Bio je to još jedan dobro odrađen segment koji je odlično prikazao Joea. Jedva čekam Nakamurin povratak na TV. Očekujem da će njih dvojica imati revanš u Torontu. Dugo je vremena između Brooklyna i Toronta, ali su uspjeli ovaj feud održati dobrim.

Rich Swann pobijedio je Patricka Clarcka u kratkom meču. Bilo je zabavno za vrijeme koje su dobili i Swannova pobjeda je bila očekivana. Također smo kasnije u backstageu imali segment između njega i Josea jer će njih dvojica činiti jedan tim u Tag Team Classicu. Sviđa mi se taj kombinacija pošto njih dvojica imaju dosta slične karaktere.

Peyton Royce pobijedila je Danielle Kamelu u prilično prosječnom meču u kojem nismo vidjeli ništa posebno niti od jedne cure. Već rekoh stotinu puta, malo su u stisci što se tiče ženske divizije i trebaju izgraditi što više kredibilnih likova u malo vremena. Nemam problema s time da Royce bude jedan od ključnih cura u budućnosti.

 

Zabavna epizoda ovaj tjedan. Ove godine Dusty Rhodes Classic sadrži mnogo više odličnih timova tako da bi završnica trebala biti zanimljiva.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Početak prvoga kola Dusty Rhodes Classica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*