NXT pregled – Pobjede za Belair i Undisputed Eru

U početnom meču Bianca Belair pobijedila je Io Shirati, Miju Yim i Lacey Evans u #1 Contender’s meču za Women’s titulu. Bio je ovo vrlo zabavan meč s nekim minimalnim greškama koje su na trenutke smrdale flow meča, no to je zanemarivo jer je stvarno bilo super poteza (odmah na početku onaj Suicide Dive Io Shirati koji je izgledao brutalno) te sve skupa, jako sam zadovoljan. Jedino je možda malo publika zakazala u određenim trenutcima kada je atmosfera i energija meča malo splasnula. No, drago mi je da je Belair uzela pobjedu jer su se stvarno trudili zadnjih nekoliko mjeseci da je prikažu kao netko tko bi ozbiljno mogao konkurirati za titulu i sada se to događa. Nisam baš najoptimističniji oko meča sa Shaynom, to jest oko toga koliko će taj meč biti dobar jer iako je Belair u zadnje vrijeme pokazala mnogo toga, kao i Shayna, nisam siguran koliko će zajedno kliknuti na dobar način, no to ostaje vidjeti.

Jaxson Ryker pobijedio je Mitcha Tavernu u kratkom squash meču. Ryker je nekako najveća nepoznanica iz tog Forgotten Sons tria jer su Cutler i Blake imali koliko toliko spotlighta u prošlosti, tako da su mu vjerojatno odlučili ovdje dati priliku da se pokaže. Iskreno malo čudno odrađen meč, kao prvo iz nekog razloga nije bilo komentatora za vrijeme ovog meča, a kao drugo, onaj cheer fanova kad je Ryker izveo svoj finisher izgledao je tako umetnut. Nije zvučao toliko fake kao recimo na SmackDownu, ali je izgledalo i dalje kao da je očigledno umetnuto.

U main eventu su O’Reilly i Strong branili titule protiv Heavy Machineryja. Bio je ovo još jedan dobar i zanimljiv meč koji je bio malo sporijeg tempa, pogotovo zbog dominacije Machineryja na početku i onda leg worka Undisputeda, ali na kraju je bilo vrlo zanimljivo s dosta dobrih near fallova. Očekivana pobjeda Undisputeda koja im je dobro došla i zaključila jednu veliku godinu za njih.

Dosta kratka epizoda je bila, no gotovo sve što smo vidjeli bilo je zanimljivo, osim tog squash meča Rykera koji je bio čudno odrađen. Solidna epizoda.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Pobjede za Belair i Undisputed Eru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*