NXT pregled – Owens uzvraća udarac

Kevin Owens otvara NXT uz miješane reakcije i razne povike fanova. Owens je govorio o onome što se dogodilo prošli tjedan kako je htio završiti stvar s Rileyom, ali ga je Zayn prekinuo. Owens poziva Zayna na borbu, ali William Regal izlazi van. Regal je krenuo govoriti Owensu kako on nema pravo zahtijevati ovdje, ali Owensa nije briga što on kaže jer nije njega zvao u ring. Zayn zatim izlazi van i dolazi do Aprona. Regal zatim najavljuje kako će se njih dvojica sukobiti u meču na sljedećem NXT Takeoveru koji će se održati 20. svibnja (maja) za NXT Titulu. Owens govori kako nije rekao da će se boriti sa Zaynom za NXT titulu, nego želi borbu bez titule jer ne vidi po čemu je Zayn zaslužio meč za titulu. Zayn zatim govori kako ovaj meč nije samo zbog onoga prošli tjedan nego zbog zadnjih 12 godina i sve što je Owens napravio u životu imalo je veze s njim te kako Owens živi u Zaynovoj sjeni. Zayn je zatim rekao ono što je Owens rekao kada je on želio meč za titulu prije Takeover: Rivala kako se on bori za nagradu te kako Owens nije nagrada nego titula. Owens pristaje na taj meč te Regal službeno proglašuje taj meč. Odličan segment. Publika je bila zagrijana i živa tokom cijelog segmenta, a Owens i Zayn su odradili svoj posao fantastično. Jedva čekam njihov meč na Takeoveru koji se izgleda zove NXT Takeover: Unstoppable. Sviđa mi se ime. Uglavnom, super segment.

 

U backstageu smo imali segment Enze, Big Cassa i Carmelle. Carmella je ostala sama na kauču sjediti, ali onda su došli Blake i Murphy, no Camrella ih je brzo otjerala jer su ismijavali Enzu i Cassa. No, onda je u kadar došla Alexa Bliss koja joj nešto govori, no to izgleda vrijeđa Carmellu koja joj daje šamar. Solidan segment.

Kamera se zatim prebacuje u Regalov ured gdje vidimo Zayna kako sjedi. Riley ulazi i želi još jednu priliku protiv Kevina Owensa, no Regal govori da neće dobiti. Zayn se podiže i govori kako može imati meč protiv njega već ako želi. Riley pristaje, ali govori da ako Zayn slučajno ne bude u stanju biti u meču na Takeoveru, da će on ustupiti protiv Owensa. Dobar segment. Hvala Bogu pa nismo dobili još jedan Riley/Owens meč, a nadam se i da nećemo u skorije vrijeme.

 

Enzo Amore & Big Cass vs Blake & Murphy – **

Big Cass i Enzo radi svoj uobičajeni promo prije meča. Zabavan kratki meč i pobjeda za Cassa i Enzu nakon što je Carmella malo omela Blakea i Murphya. Iako je ovo dobra pobjeda za Enzu i Cassa kako bi ih još više izgradila kao prve izazivače za Tag Team titule, mislim da ovaj meč i nije bio nužno potreban prije njihovog meča za titulu. Enzo i Cass su se već odlični postavili kao sljedeći izazivači za titule i ovo im nije bilo toliko potrebno, ali ok. Vjerujem kako će njihov meč biti dobar.

 

Imali smo odličan intervju s Becky Lynch koja je postala prvim izazivačem za NXT Titulu prošli tjedan. Vrlo dobar promo Becky. zatim smo imali intervju s Bayley koja nije htjela puno govoriti jer je bila nervozna zbog svog meča s Danom koji je sljedeći.

 

Dana Brooke vs Bayley – *3/4

Nešto bolji nastup za Danu Brooke ovaj puta, no ipak će trebati malo duži meč da se iskaže jer ovako ne može nešto previše. Dana ostvaruje pobjedu s nekakvim modificiranim Attitude Adjustmentom nakon što je Emma omela Bayley kada je izašla van s njenom ulaznom pjesmom. Vidjeli smo već tenzije između njih dvije, tako da je ovo nastavak. Sviđa mi se i nadam se da će imati meč na Takeoveru koji bi mogao biti dobar.Kasnije na showu u backstageu, Bayley je tražila Emmu i rekla kako nije gotovo.

 

U Regalovom smo uredu i on najavljuje kako ćemo na Takeoveru imati meč koji će odrediti prvog izazivača za NXT Titulu, a taj meč će biti Triple Threat meč između Finn Balora, Hidea Itamija i Tylera Breezea. Meč izgleda fantastično i vjerujem kako će biti odličan i drugi najbolji poslije Owens/Zayn, a tko zna, možda čak i najbolji. Očekujem pobjedu Itamija jer on jedini od njih trojice nije dobio meč za titulu.

 

Adam Rose vs Hideo Itami – *3/4

Solidan kratki meč ispunjen dominacijom Itamija koji je i na kraju ostvario pobjedu. Sviđa mi se što je pobijedio Rosea koji je već na glavnom rosteru. Bolje njega nego nekakvog nepoznatog lokalnog hrvača. Ništa se nije dogodilo s Brezeom i Balorom poslije meča, mislio sam da bi mogli izaći i imati nekakvu konfrontaciju, ali nisu. Vjerojatno će imati u idućim tjednima.

 

Becky Lynch vs Sara Dawson – *

Još jedan vrlo kratak meč i očekivana pobjeda za Becky Lynch kako bi je se izgradilo kao jačeg izazivača za titulu. Ova Sara Dawson me izrazito podsjeća na Belle, posebno na Nikki. Ne znam zašto. Ništa nije bilo s Becky i Sashom poslije meča, no nadam se da ćemo imati nešto idući tjedan s njima.

 

U backstageu smo imali promo Rhyna koji je govorio o Corbinu. Kul, sviđa mi se uparivanje njih dvojice. Obojica su dosta veliki i snažni i vjerujem da će njihov meč raditi u budućnosti. Nadam se da će biti na Takeoveru meč, a ne na tjednom NXT-u.

 

Sami Zayn vs Alex Riley – **1/4

Ovo je bilo poprilično kratak meč, očekivao sam malo duže, ali ok, svejedno solidan meč. Riley je dobio malo više ofenzive nego što sam očekivao. Meč završava diskvalifikacijom kada  je Owens udario Zayna nakon što je ovaj napravio Top Con Hillo Rileyu. Owens zatim dovršava posao od prošlog tjedna i radi Rileyu Apron Powerbomb. Solidan meč i vrlo dobar završetak.

 

Dobra epizoda NXT-a. Mečevi su većinom bili kratki, ali imamo najavljen sljedeći live special i dva meča koja će biti na njemu koja izgledaju odlično te se ostale priče razvijaju u dobrom smjeru. 6.75/10

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Owens uzvraća udarac"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*