NXT pregled – Osveta Candice za svoga muža

Sinoćnja NXT epizoda bila je solidna s jednim kvalitetnim mečom i jednim jako dobrim segmentom. Pa idemo malo na pregled svih stvari.

U zadnjoj stvari na epizodi vidjeli smo potpisivanje ugovora za meč za NXT titulu. Iako se Almas trebao pojaviti, umjesto njega je došla Vega da potpiše ugovor. Segment mi je bio sjajan, ponajprije jer je Black odradio genijalnu ulogu. On nije bio jedan od onih koji je uzrujan činjenicom da se njegov protivnik nije pojavio potpisati ugovor. On je svjestan da je to napravio iz straha od batina, a to mu samo može podići samopouzdanje. Odlično je odradio interakciju s Vegom koja ga je pokušala prestrašiti lažnim prijetnjama. Pogotovo mi se svidjela ona rečenica kada je sjeo i rekao Vegi “barem smo sada na istom nivou”. To mi je bilo tako sjajno.

I užasno mi se svidjelo što se Candice pojavila. Gargano nije tu, ali ona i dalje je i uz Blacka može se osvetiti Vegi. Sjajan napad i sjajna konkluzija segmenta. Nije čak niti bilo potrebe da se Almas pojavi, on je dosta govorio u zadnjih nekoliko tjedana i ovdje njegova pojava nije bila toliko nužna.

Pete Dunne i Cole odradili su jedan jako zanimljiv meč. Mislim da je ovo, uz meč protiv Blacka na Takeoveru, bila jedna od boljih predstava za Colea u singles mečevima u NXT-u. Zanimljiva akcija s minimalnim uplitanjima Undipsuted Ere koji su ipak presudili rezultat na kraju. Ali ne u Coleovu korist. Nego u korist Dunnea. Ali to su napravili iz čistog očaja jer su vidjeli da Cole neće dobiti pa bolje ga spasiti od batina. Zanimljiv završetak koji nije oštetio nijednog. Jako mi se svidjelo što je Strong došao u obranu Dunneu. Interesantno je to bilo jer su nedavno imali meč. Dunne je u ovoj situaciji bio pozitivac što je vrlo neobična pozicija, ali veselim se vidjeti kako će bookirati ovu interakciju između Dunnea i Stronga. Barem nešto rade oko UK prvaka koji i dalje čeka sa strane da dobije nešto konkretno.

Dakota Kai pobijedila je Lacey Evans u kratkom meču. Zaista ništa posebno. Bitnije je bilo ono nakon meča kad se pojavila Baszler i pokušala ponovno nanijeti ozljedu Dakoti, no spasila ju je Ember. Solidan segment sve skupa, nastavio je priču između Ember i Baszler te vjerojatno postavio njihov meč za Takeover. Premda mi je žao što nema Sane ili nekoga da ovaj meč postane triple threat, radije bih to volio gledati.

Dogodila su se dva Dusty Rhodes Classic turnira koja nisu dobila mnogo spotlighta. U prvom meču je SAnitY očekivano dobila Mossa i Sabbatellija. Vrlo kratak meč u kojem smo dobili dominaciju i jednog i drugog tima, ali pobjednik nikada nije bio u pitanju. Volio bih da je pobjeda bila čišća.

U drugom meču me iznenadio rezultat. Street Profitsi ostvarili su rijetku pobjedu protiv Heavy Machineryja. Meč je isto bio kratak i ništa posebno, ali ovakav rezultat nisam očekivao. Zanimljiva odluka, vidjet ćemo hoće li dugoročno biti dobra.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Osveta Candice za svoga muža"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*