NXT pregled – Oh no, Ohno!

Još jedan tjedan smo bliže Takeoveru u Orlandu, a ovotjedna epizoda nam je donijela razvoj priče u ženskoj divziji, dobili smo još jedan meč United Kingdom divizije, a za kraj showa smo dobili pravu poslasticu kada je Kassius Ohno napravio svoj povratak u NXT i pomutio Roodeove planove. Zanimljiva epizoda.

Upravo od main eventa ćemo i krenuti. Roode i No Way Jose imali su jedan poprilično prosječan meč u kojem je Roode očekivano ostvario pobjedu. Meč zaista nije bio ništa posebno, Roode je većinom dominirao što je bilo dosadno. Jose je imao nekoliko solidnih povrataka u meč no pobjednik nikada nije bio u pitanju.

Nakon meča je Roode opet napao Josea sve dok se nije pojavio Kassius Ohno. Ohno je zatim imao veoma dobar promo o tome kako ima nedovršenih poslova u NXT-u te kako se vratio kako bi ugrabio pojas koji trenutno Roode drži na ramenu. Roode je zapravo htio da se taj meč dogodi odmah, no onda je nasamario Kassiusa i napao ga, no ovaj se laktovima ipak uspio obraniti. Veoma dobar segment. Drago mi je da se Ohno vratio u NXT, dok je bio prvi puta ovdje imao je sjajnih mečeva, na indy sceni je znao imati fantastične mečeve, iako je bilo i onih ne baš fantastičnih, no nadajmo se da će se trend dobrih mečeva prenijeti u NXT opet. I nisam i jesam iznenađen što je odmah stavljen u lov na titulu. Jesam jer je Roode trenutno u rivalstvu s Nakamurom koje još nije gotovo, iako je Nakamura ‘ozlijeđen’ zbog storylinea, stoga Hero ulazi pomalo naglo u cijelu tu priču, no opet nisam iznenađen jer je Kassius Ohno već bio u NXT-u, tako da je uglavnom poznat publici i ima određen nivo reputacije, što znači da mu ne treba nekakva posebna izgradnja niti squash mečevi. Bit će zanimljivo.

Nakon što su imali jedan od najboljih mečeva na UK turniru, Pete Dunne i Mark Andrews su imali još jedan jako dobar meč na ovotjednoj epizodi. Ne bih ga nikako stavio u nivo s mečom iz turnira, no ovaj meč je svejedno bio čista zabava. Obožavam Dunneov heel work, sjajan je i što se tiče izraza lica i rada na određenim dijelovima tijela, a posebno na brutalnosti. S druge strane, Andrews je veoma zanimljiv highflyer, no njegov stil se ne bazira samo na tome nego je dobar u svakom aspektu. Dunne je očekivano ostvario pobjedu. On je uz Batea onaj koji je na UK turniru bio isturen, a sudeći po svemu tome, čeka ga veliki push, bilo to ovdje u NXT-u ili negdje drugdje unutar kompanije. Ja nemam ništa protiv toga, meni je on sjajan i zapravo bih volio da ostane u NXT-u te da vidim još više interakcija između njega i Regala. Ono što su napravili s njima dvojicom na turniru je bilo zanimljivo. Kada bi Regal se na jedan meč mogao vratiti u ring, onda bi to trebalo biti protiv Dunnea. Taj bi meč bio tako dobar, iako Regal naravno nije ono što je bio prije.

Show je počeo sa ženskim Triple Threat mečom, a pobjednica će ići na Asuku za Women’s titulu sljedeći tjedan. Učesnici su bili Peyton Royce, Ember Moon i Liv Morgan. Meč mi je bio zabavan, i imao je jednu jako vidljivu i dobru priču. Ember Moon je većinom bila van ringa jer joj Royce nije dopuštavala da uđe u ring te ju je konstantno gurala van. To mi je bilo dobro, ponajprije jer Ember nije pobijedila, a to ju je malo zaštitilo od poraza na neki način, što je veoma poželjno jer su glasine da će ona ići na Asuku u Orlandu. Royce je na kraju pobijedila što je u redu, ali očigledno je da će ona biti tranzicijski izazivač za Asuku, nema šanse da osvoji pojas. Imaju još mjesec dana da malo bolje izgrade Ember za Takeover jer nemaju baš koga staviti protiv Asuke bolje.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Oh no, Ohno!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*