NXT pregled – Novi Tag Team prvaci?

Nakon prošlotjednog zanimljivog kraja kada je Joe naprao Balora, ulazimo u ovu epizodu s mnogo znatiželje. Što će se dogoditi između njih dvojice? Kako će Balor reagirati na ovo? NXT nas je uveo s odličnim videom o tome što se dogodilo u Main Eventu NXTa prošli tjedan. Za ovaj tjedan najavljen je meč za Tag Team titule između Vaudevillainsa i Wildera & Dawsona.

 

Tyler Dillinger je ušao prvi za svoj meč protiv Barona Corbina. Baron Corbin je uslijedio, ali kada je došao u ring, iznenada ga je napao Apollo Crews. Imali su jedan odličan kratki brawl gdje je odlično prikazana Crewsova druga strana, ona agresivnija. Corbin je uspio pobjeći. Ovo mi se sviđa jako. Bilo je logično da će se ovo dogoditi pošto je Corbin koštao Crewsa potencijalnog osvajanja titule. Vjerojatno ćemo imati meč ove dvojice u budućnosti, možda u Londonu na Takeoveru.

 

Bayley & Hype Bros vs Blake, Murphy & Alexa Bliss – **1/2

Prije dva tjedna, Alexa Bliss je izazvala Bayley na Six-Person Tag meč i poručila joj da si pronađe dva partnera, a Bayley je onda odabrala Hype Brose. Jako zabavan i energetičan meč. Publika je bila odlična ovdje i poboljšala meč. Pri kraju meča, Alexa Bliss je uzela Women’s titulu i pobjegla u backstage. Murphy je pokušao zaustaviti Bayley da ode, ali je Bayley udarila Bayley-to-Belly Murphyu na ogromnu reakciju publike!! Ovo je bio odličan trenutak. Bayley je zatim otišla u backstage za Alexom, a Ryder i Rawley su uzeli pobjedu. Svidjelo mi se ovo sve zajedno.  Najavljeno je da će se meč između Bayley i Alexe dogoditi idući tjedan. Biti će za Women’s titulu. To je u redu.

 

Prošli tjedan, Gable i Jordan su izazvali Ascensione na meč. Ovaj tjedan, Ascensioni su rado prihvatili taj izazov. Njihov meč će se dogoditi idući tjedan. Također, Apollo Crews je imao promo u backstageu kako je ovo samo početak i kako se idući puta dotakne Corbina, slomit će ga. Jako dobar promo Crewsa.

 

Deonna vs Nia Jax – NR

Nia Jax je prije meča viđena u backstageu kako razgovara s Evom Marie. Sada bismo se izgledali trebali pitati što to znači. Ne znam, ne zanima me baš jer je Eva Marie uključena u to. Meč je bio kratak i Nia Jax je ostvarila laku i dominantnu pobjedu. Nisam još uvijek impresioniran njom. Trebam je vidjeti u nekom dužem meču protiv ozbiljnijeg protivnika, onda mogu dati mišljenje. Ovako i ne baš. No, solidno je zasada bookiraju.

 

U backstageu, Bayley je tražila Alexu Bliss. Vidjela ju je kako se slika s titulom. Alexa Bliss je odmah pobjegla, a Bayley je uzela titulu, no onda je naišla na Niu Jax. Dok je Bayley gledala u nju, Alexa Bliss ju je napala s leđa. Nia Jax je zatim uzela Women’s titulu i dala je Bayley, a Bliss je otišla. Jako zanimljiv segment koji postavlja potencijalni meč Nie i Bayley za budućnost.

 

The Vaudevillains (c) vs Dash Wilder & Scott Dawson (NXT Tag Team Championship) – **3/4

Bio je dobar meč. Jako mi se sviđaju Wilder i Dawson, odlični su kada dominiraju. Opet su imali dobar leg work. Završnica je bila solidna, no Wilder i Dawson su tijekom meča ozlijedili nogu Englisha i to je došlo na naplatu na kraju meča kada ga je Dawson u modificirani Figure Four i English nije imao druge nego odustati. Prilično sam , kao i publika, iznenađen što smo ovdje vidjeli pobjedu Wildera i Dawsona. Rijetko kada titule promjene ruke na TV epizodi. No, svidjelo mi se ovo. Wilder i Dawson su dominirali 2/3 meča i ostvarili jednu veliku pobjedu. Inače negativci poput njih ostvare pobjedu na neke glupe načine, no ovdje su je ostvarili čisto. Odlično bookiranje negativaca.

 

Samoa Joe je došao u ring kako bi objasnio što se dogodilo prošli tjedan. Joe je rekao kako je Balor pitao da bude njegov partner za Tag Team turnira. Joe je to prihvatio, stavio Balora na leđa i nosio ga kroz cijeli turnir sve do pobjede, da na kraju on ne bi dobio meč za NXT titulu nego je bio stavljen u Battle Royal. Balor je zatim izašao van s NXT titulom i pokušao napasti Joea, ali su sudci brzo došli u ring i zaustavili ih. Joe je ipak uspio nadmudriti Balora i gurnuo je sudca u njega, a zatim ga je stavio u Coquina Clutch i uspavao Balora. Jako dobar segment. Joeov promo je bio dobar i konfrontacija njih dvojice je bila u redu. Sviđa mi se ovo zasada. Jedva čekam njihov meč.

 

Jako dobra epizoda NXTa. Imali smo dva solidna meča, promjenu titule i dobar nastavak priče između Balora i Joea. Iduća epizoda također izgleda zanimljivo. 7.5/10

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Novi Tag Team prvaci?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*